Sorry, ze som to napisal takto. Ak by si to skusil, tak na to prides za 3 min a popri tom by si mozno objavil dalsiu funkciu, takto na fore si dostal odpoved za 3 hod.
Sorry, ze som to napisal takto. Ak by si to skusil, tak na to prides za 3 min a popri tom by si mozno objavil dalsiu funkciu, takto na fore si dostal odpoved za 3 hod.
bear:
mysliet boli ;) tukat do klavesnice nie :-D :-D :-D vivat 21. storocie
Hmm. . . manual si asi precitas az ked budes ovladat fotak perfektne. . . dobry postup :-)
Dobre mudrc ja som kupil foťak v UK a manual je v eng nie všetko viem preložiť tak tu nepiš take mudroty o postupoch. Ak si si nevšimol tak som na to prišiel sam.Načo je to forum aby si poradil alebo mudroval?
Ja mam foťak 2mesiace a pred tym som nemal ani šajnu čo je zrkadlovka.
Takže tak len sa vyťahuj.
ja nemam 40D zatial, zato som si manual v CZ jazyku davno stiahol z netu. . . jasne ze si na to prisiel aj sam, lebo Ti nikto nemal zaujem poradit, ked sa radsej na fore pytas, ako by si najprv pohol tym co mas v hlave :-)
Takze ak si niekto precita moje prispevky do fora najde tam kde stiahnut manual ku kanonu , a k tomu live view neviem ci tento fotak potporuje live histogram skor by som povedal ze nie ale nepozeral som takze kuknem .
Takze ak si niekto precita moje prispevky do fora najde tam kde stiahnut manual ku kanonu , a k tomu live view neviem ci tento fotak potporuje live histogram skor by som povedal ze nie ale nepozeral som takze kuknem .
Dikes za info aspoň jeden ok. Podporuje histogram už som to v setingu nastavil.
Už mam aj manual takže už sa radšej nebudem nič pytať.
dikes rebro.
Dikes za info aspoň jeden ok. Podporuje histogram už som to v setingu nastavil.
dikes rebro.
No tam slo o toto ze digi zrkadlovky nepodporuju zobrazenie histogramu pred odfotenin snimku ,dufom ze som to napisal zrozumitelne , mozno ze fotaky s live view uz ano , neviem mam doma 40D musim sa pozriet do manualu , odskusat ale ak sa tam da nastavit funkcia enable simulates exposure tak by to mohlo slapat ,kazdopadne to vyuziem pri foteni makra OK.OK
využijem existenciu vlákna k 40D-čku. Xalani, trebalo by mi zmeniť Flash Mode, Built-in blesku z E-TTl II na niečo bez predblesku no funkcia v menu nie je aktívna. Viete poradiť? Opticky odpaľujem záblesky no reagujú na predblesk a záber porom pitch black :o)
Canon EOS 40D
mysliet boli ;) tukat do klavesnice nie :-D :-D :-D vivat 21. storocie
Ja neviem na to prisť.
Sorry ale ešte ho nemam tak dlho takže sa učim.
dikes.
Ja mam foťak 2mesiace a pred tym som nemal ani šajnu čo je zrkadlovka.
Takže tak len sa vyťahuj.
dikes rebro.
dikes rebro.
využijem existenciu vlákna k 40D-čku. Xalani, trebalo by mi zmeniť Flash Mode, Built-in blesku z E-TTl II na niečo bez predblesku no funkcia v menu nie je aktívna. Viete poradiť? Opticky odpaľujem záblesky no reagujú na predblesk a záber porom pitch black :o)
Vďaka vopred.
2. moznost nasad externy blesk co nevie E-TTL (nieco za 200-500sk z bazaru) a tam ziadny predblesk mat nebudes.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa