Co hovorite na to vymenit 18-55mm f3.5-5.6 za Canon EFS 17-55mm f/2.8 USM IS?To ma vyjde tak zhruba 550e a chvilu by to postacit malo kym si vyberiem co ma vlastne bavy...
vies co je podozrivo dobra cena?mrkni na to : http://cgi.ebay.ie/Canon-70-200mm-f-2-8-L-IS-USM-EF-Lens-70-200-F2-8-NEW_W0QQitemZ140267411847QQihZ004QQcategoryZ30070QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem inac stoji asi 1700 e
500UKP, ale nie je koncova cena, je to drazba, cena zvycajne prudko stupne az pred koncom aukcie - tak funguje ebay. Ak tam nemas BUY IT NOW, tak je to drazba a vzdy si treba poriadne precitat vsetky podmienky (niekedy moze byt postovne stovky EUR) a ak je to mimo EU a budes mat smolu tak na to zaplatis este 6.9% clo + 19% DPH (na cenu tovaru + postovneho)
s ebay skusenosti mam preto je mi podozrivy.Je zo slovenska no ziaden kontakt nanho nie je.Skusil som aj tak hodit bit.Ma 100 percentny feadback tak uvidime o dva dni.
na MEGAFOTO.sk stojí 1047 Euro. A máš to aj so zárukou
http://www.aqt.sk/eshop/cid/89.xhtml
daj si tuto stranku su vyhradny dovozcovia pre canon aj ja odtial kupujem
a tu stoji 896,- euro. co je oproti megafoto o 150,- euro lacnejsie.
a bral som odtial viacej veci a su spolahlivy.
ja mám takú skúsenosť, že aj v Megafoto dorovnajú cenu, ak nájdeš niekde lacnejší. Kupovala som Sigma objektív a urobili to.
v pohode nenamietam ja som len pisal ze v aquamate su super /z vlastnych skusenosti/ a oni su vyhradny dovozca canon na slovensko takze megafoto by to malo brat od nich. ale je to otom ze v danej dobe pri kupe treba dobre popozerat vsetko co sa najde. ale pozri tu cenu na megafote a v aqt.sk su o 150,- euro lacnejsi neviem co zrovna toto dorovnaje ale ak ano potom je to super.
Canon EFS 17-55mm f/2.8 USM IS
daj si tuto stranku su vyhradny dovozcovia pre canon aj ja odtial kupujem
a tu stoji 896,- euro. co je oproti megafoto o 150,- euro lacnejsie.
a bral som odtial viacej veci a su spolahlivy.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa