Dobrý večer ..vopred sa ospravedlňujem že som založil nove vlakno s takouto témou ...potrebujem ale radu...kupujem foťak nikon d3100 + set.objektiv 18-55 mm časom planujem kupiť aj 55-200 mm nikkor af-s no a viac ako iste je že pribudne aj helios 44m(to samozrejme cez adapter) potrebujem aby ste mi pomohli s výberom brašne ...cenový rozpočet by mal byť približne cca.30€ neviem či sa vôbec niečo take najde v každom pripade vďaka za všetky rady a tipy
tak si daj fotak do puzdra za 15 eur, objektivy do obalov ktore si k nim dostal, a vsetko to nahadz to nejakeho obycajneho batoha. OMG, niektori ludia maju strasne problemy so vsetkym.
aj ty maš problem že všetko musiš okomentovať ak sa ti nepači, nekomentuj nesom zvedavy na nejake OMG
nazdar, kúpil som Nikon D5100 a taktiež zháňam brašňu/batoh, v ktorom ho budem prepravovať a rád by som si nechal poradiť skúsenejšími v tomto smere. moja aktuálna výbava je len základná, teda D5100 s Nikkorom 18-105 a plus všetko to príslušenstvo okolo ako prechodový filter, pamäťová karta, káble, nabíjačka, krytky...plánujem, ale dokúpiť externý blesk (pravdepodobne SB600 alebo SB700) a Nikkor 50 mm 1.8G a to v priebehu asi cca pol roka. preto sa neviem rozhodnúť do čoho ísť, pozeral som brašne typu Lowepro 170 AW, ale potom ma oslovili aj batohy ako Vanguard Up-Rise 34 a Lowepro Slingshot 102 AW, vedeli by ste mi rozlúskuť tento malý problém? Za postrehy vopred ďakujem.
nazdar, kúpil som Nikon D5100 a taktiež zháňam brašňu/batoh, v ktorom ho budem prepravovať a rád by som si nechal poradiť skúsenejšími v tomto smere. moja aktuálna výbava je len základná, teda D5100 s Nikkorom 18-105 a plus všetko to príslušenstvo okolo ako prechodový filter, pamäťová karta, káble, nabíjačka, krytky...plánujem, ale dokúpiť externý blesk (pravdepodobne SB600 alebo SB700) a Nikkor 50 mm 1.8G a to v priebehu asi cca pol roka. preto sa neviem rozhodnúť do čoho ísť, pozeral som brašne typu Lowepro 170 AW, ale potom ma oslovili aj batohy ako Vanguard Up-Rise 34 a Lowepro Slingshot 102 AW, vedeli by ste mi rozlúskuť tento malý problém? Za postrehy vopred ďakujem.
ja pouzivam Lowepro a som max. spokojny. Maju celkom premyslene brasne aj batohy... (mam mensiu brasnicku Nova 180 a batoh Vertex 300).
nezabudni na pravidlo pri kupovani brasne/batohu: kup si minimalne o jedno cislo vacsiu ako si myslis, ze potrebujes...
suhlas so soki, nova 170 na zaciatok ok ale ked dokupis 50mm a blesk, tak radsej vacsiu...aspon 180...
...kúp si hneď poriadnu brašňu / batoh, aj keď jazdenú, aby si ju nemusel po čase meniť, dosť pravdepodbné, že časom budeš potrebovať väčšiu vzhľadom na rozrastajúcu sa výbavu, resp. nosenie aj iných vecí ako fototechniky keď si mimo domova.
To mi je jasne, ze vzdy treba kupovat vacsiu, ja som ss rozhodol pre batoh, lebo na vylety je pohodlnejsi a velke zatazenie brasne nie je pre mna, hmotnost dost citit, len sa neviem rozhodnut medzi tymito troma modelmi: Lowepro Slingshot 102aw, Vanguard uprise 34 a Kata 3n1-10, ak by mi vedel niekto pomoct rad by som to uvital
Ako som kupoval brasnu ja??? Isiel som do nay-u(najvetsi vyber v blizkom okoli), porozkladal som si na zem naradicko, kludne som si sadol a skusal vkladat objektivy a fotak do jednotlivych kaps. Pre ostatnych zakaznikov, to musel byt pohlad pre bohov Ku cti nayu sluzi to,ze o mna ziadny predavac NEZAKOPOL Ale nasiel som, na internete cez najcenu som si nasiel kolko stoji,keby som ju objednaval netom. Napokon som si ju zobral z nayu.. rozdiel ceny medzi netom a predajnou bol len o kus vetsi ako postovne.
Nevím, jeslti pomůžu... Já si koupil lowepro fastpack 250. Není velký, ale ani malý. Všechno je v něm přehledné a relativně dobře chráněné. Oceňuju, že když jdu někde na výlet a chci fotit, nemusím batoh úplně sundat - má boční vstup. Takže batoh zůstane na jednom rameni. Potěšila mne i kapsa na ntb vzadu. Navíc, pokud létáš, tak se dá vzít jako zavazadlo na palubu. Stojí okolo 60e, ale určitě se dá koupit i levněji.
má niekto skúsenosti s brašňami Kata (Kata DC-441,443) a Vanguard (Vanguard Up-Rise 22)? rozmýšľam nad nimi a v obchode som ich nikde nevidel (som zo ZA) takže nie, nemôžem si ich osobne pozrieť a vyskúšať so všetkými príslušenstvom.
já mám batoh lowerpro filspide 200 aw a som sním spokojný
bez toho telata sa to tam zmesti .. na 70-200 treba nieco ine .. skus kuknut urban sling .. aj na ephote bola na neho recenzia
takze telo + nasadena 18-135ka sa tam vojde v pohode? a ak by som si do nevypolstrovanej casti, ak som si vsimol zaplna najvacsiu cast brasne nejake to polstrovanie vyrobil tak by to uz asi slo co myslis. cena na nete je okolo 33E co je velmi dobra + trochu domaceho kutilstva vycari velmi prijemnu nenapadnu brasnu na fotoaparat aj s vybavenim.
Ja by som si chcel kupiť rifle aby sa mi zmestili kluče penazenka mobil neskor mozno cigarety a zapalovac a aby sa v nich dalo fotit najlepsie tak do 30E pozeral som nejake na nete no skuste mi poradit vy skusenejsi fotografi dakujem
Ja by som si chcel kupiť rifle aby sa mi zmestili kluče penazenka mobil neskor mozno cigarety a zapalovac a aby sa v nich dalo fotit najlepsie tak do 30E pozeral som nejake na nete no skuste mi poradit vy skusenejsi fotografi dakujem
Skús na Miletičke, šikmáči majú všetko ... a k rifliam si kúp Canon Deluxe Gadget Bag 10EG. Do nej sa ti zmestí foťák, nejaké to sklo a ešte aj čivava, nech ti nie je pri fotení smutno ...
brašňa pre začiatočnika
v tom rozpocte sa tam urcite nieco objavi..
v tom rozpocte sa tam urcite nieco objavi..
nezabudni na pravidlo pri kupovani brasne/batohu: kup si minimalne o jedno cislo vacsiu ako si myslis, ze potrebujes...
Isiel som do nay-u(najvetsi vyber v blizkom okoli), porozkladal som si na zem naradicko, kludne som si sadol a skusal vkladat objektivy a fotak do jednotlivych kaps.
Pre ostatnych zakaznikov, to musel byt pohlad pre bohov
Ku cti nayu sluzi to,ze o mna ziadny predavac NEZAKOPOL
Ale nasiel som, na internete cez najcenu som si nasiel kolko stoji,keby som ju objednaval netom. Napokon som si ju zobral z nayu.. rozdiel ceny medzi netom a predajnou bol len o kus vetsi ako postovne.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa