Dobry vecer prajem vsetkym.. Chcel by som sa Vas opytat ci sa mi oplati kupit tento batoh uz pouzivany rok za 50 € ... Potrebujem uz surne novy batoh na vybavu a hladam nieco v takejto nizkej cene .... Dakujem vsetkym za rady... Pre info vyskusat si ho nemozem len ak sa dohodnem s majitelom na dobierke...
Hm, keď budú všetci chodiť "skúšať", nebudeme mať o chvíľu kam chodiť "skúšať". Nemyslíš?
Značka výborná, model dobrý, na Tvoje vecičky tak akurát. Ak sa neplánuješ rozširovať v najbližšej dobe, bude OK. Na ročný batoh by mohla byť kvapôčku nižšia cena, ale ak je to vrátane poštovného a dobierky, tak sa to dá.
Ja ho vlastním, kupoval som ho nový za 60 eur vo fotolabe cez eshop a som s ním spokojný. Tú techniku čo máš v profile tam bez problémov zmestíš a ešte ti ostane miesto.
Ja ho vlastním, kupoval som ho nový za 60 eur vo fotolabe cez eshop a som s ním spokojný. Tú techniku čo máš v profile tam bez problémov zmestíš a ešte ti ostane miesto.
Prosim ta neposlal by si mi odkaz ? tak to by som radsej dal este tych 10 € za novy ...
Tak techniku som este mohol dopisat.... Telo + grip, 3 objektivy + dalsi v najblizsich 2 mesiacoch 3 blesky, odpalovace, nejake to prislusenstvo..(baterky, filtre ... )
Je to super batoh, mam ho asi 3-4 roky, veľmi odolný, ja som ocenil prístup od chrbta, takze sa nemusis bat, že ta niekto v dave vyberie veľmi dobre a pohodlne sa nosi, rýchly pristup, nemam mu čo vytknut. Odkedy ho mam po inom som neposkuloval, nebolo treba. Odporucam.
Tak techniku som este mohol dopisat.... Telo + grip, 3 objektivy + dalsi v najblizsich 2 mesiacoch 3 blesky, odpalovace, nejake to prislusenstvo..(baterky, filtre ... )
Tak v tom prípade už ten batoh veľkosťou nemusí stačiť.
Za málo. Tiež som najprv rozmýšlal nad tým použitým za 50 (tuším inzerát na bazoši), ale 20 naviac mi stojí za 2 roky záruky a nový batoh. Ak máš cestu na Oravu, kľudne si ho dojdi vyskušať
Za málo. Tiež som najprv rozmýšlal nad tým použitým za 50 (tuším inzerát na bazoši), ale 20 naviac mi stojí za 2 roky záruky a nový batoh. Ak máš cestu na Oravu, kľudne si ho dojdi vyskušať
No nanestastie nemam ale budem este velmi premyslat nad tym batohom.... rozmyslam zeby som skusil ist do fuji v KE a zistit ci tam nemaju a porozpravat sa ci vsetko to unesie... ale za rady dakujem
Áno množstvom, ale pre istotu je to treba vyskúšať. Objektívy čo máš sú malé , blesky zaberú viac miesta. S váhou si nerob starosti, bežne nosím 4 až 6 kg "zbytočností".
Áno množstvom, ale pre istotu je to treba vyskúšať. Objektívy čo máš sú malé , blesky zaberú viac miesta. S váhou si nerob starosti, bežne nosím 4 až 6 kg "zbytočností".
Ano tak objektivy su zatial male to je pravda... tak dufam ze sa mi to niekde podari v KE najst .. no tak to ti verim
mám tento batoh taky. Pokud tam chceš dávat tělo + grip + 4 objektivy + 1 blesk + např. záložní kompakt a nějaké další věci, tak je to OK, bude plný, ale jestli hodláš mít blesky 3, tak se to tam prostě nevejde.
Lowepro Flipside 300
Chcel by som sa Vas opytat ci sa mi oplati kupit tento batoh uz pouzivany rok za 50 € ...
Potrebujem uz surne novy batoh na vybavu a hladam nieco v takejto nizkej cene ....
Dakujem vsetkym za rady...
Pre info vyskusat si ho nemozem len ak sa dohodnem s majitelom na dobierke...
Inač nemáš možnosť zájsť niekam do kamenného shopu "skúsiť"?
Nemyslíš?
Značka výborná, model dobrý, na Tvoje vecičky tak akurát. Ak sa neplánuješ rozširovať v najbližšej dobe, bude OK. Na ročný batoh by mohla byť kvapôčku nižšia cena, ale ak je to vrátane poštovného a dobierky, tak sa to dá.
Zmestíš do neho určite viac ako máš v profile.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa