Ahojte, Poradili by ste mi nejaky dobry stativ do 40e ? minimalna vyska stativu 160 cm.najlepsie by bolo keby tam neboly plastove upevnenia noh. Diki za odpovede
Ahojte, Poradili by ste mi nejaky dobry stativ do 40e ? minimalna vyska stativu 160 cm.najlepsie by bolo keby tam neboly plastove upevnenia noh. Diki za odpovede
Mozno nieco take najdes, ale asi to nebude mat tie vlastnosti, pre ktore si prave stativ chces kupit. Skus este pockat a dosetrit.
radsej dosetri aspon tych 20-30 € a kup si lepsi... mna osobne co napada do 40 € je hama star 61,62,63 a podobne znacky v tejto kvalite ... a ver mi ziadna kvalita to nie je ...
ja som túto tému otvoril iba pre pobavenie.čakal som že ti niekto napíše že sa oplatí aj vo fóre najprv pohľadať... ...no moja rada ? asi ako každého. došetri..ja som vymákol akciu na sherpu 600 za 70€ a som spoko... ale vo fóre je tu myslím si dosť na túto tému
ja ďakujem panu bohu za deň kedy som pri zliezani Chopku v zime spravil pár kotrmelcov dole svahom a dolámal statív hama star. To ma donútilo kúpiť si manfrotto a konečne som zistil čo je to statív a na čo vlastne slúži...
osobne sa mi nepaci system tych hlav pri oboch uvedenych ... Neskusil by si kuknut nejaky statyv na eBayi ?? podla mna ked este 30€ dosetris budes viac spokojny. z tych lacnejsich som mal napr http://www.ebay.com/itm/Fancier-WF-6662A-Tripod-With-Ball-Head-Bag-For-Digital-Camera-Canon-Nikon-Sony-/251150053701?pt=UK_Tripods_Monopods&hash=item3a79b5b145
dva tyzdne som ho mal na dovolenke a dalo sa .. gulova hlava, nozicky, ktore sa daju polohovat, v nozickach skovane hroty, lahky a s zrkadlovku s 50mm objektivom bez problemov udrzal. aj ked pri nocnych fotkach som pouzival kablovu spust. ale to pre istotu.
Stativ do 40e
Poradili by ste mi nejaky dobry stativ do 40e ? minimalna vyska stativu 160 cm.najlepsie by bolo keby tam neboly plastove upevnenia noh.
Diki za odpovede
Poradili by ste mi nejaky dobry stativ do 40e ? minimalna vyska stativu 160 cm.najlepsie by bolo keby tam neboly plastove upevnenia noh.
Diki za odpovede
z tych lacnejsich som mal napr
http://www.ebay.com/itm/Fancier-WF-6662A-Tripod-With-Ball-Head-Bag-For-Digital-Camera-Canon-Nikon-Sony-/251150053701?pt=UK_Tripods_Monopods&hash=item3a79b5b145
dva tyzdne som ho mal na dovolenke a dalo sa .. gulova hlava, nozicky, ktore sa daju polohovat, v nozickach skovane hroty, lahky a s zrkadlovku s 50mm objektivom bez problemov udrzal. aj ked pri nocnych fotkach som pouzival kablovu spust. ale to pre istotu.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa