Ahojte, Poradili by ste mi nejaky dobry stativ do 40e ? minimalna vyska stativu 160 cm.najlepsie by bolo keby tam neboly plastove upevnenia noh. Diki za odpovede
Ahojte, Poradili by ste mi nejaky dobry stativ do 40e ? minimalna vyska stativu 160 cm.najlepsie by bolo keby tam neboly plastove upevnenia noh. Diki za odpovede
Na toto by som chcel reagovat slovami Scotta Kelbyho: "Takyto lacny stativ je horsi ako ziadny. Poriadnu foto s nim nespravite, akurat ho budete este aj zbytocne vsade nosit."
Tento mam vo vybave i ja. No zatazil som ho s Manfrotto hlavou, ktora vazi, ako samotny stativ. Uz ho vlastnim cca 2 roky a zatial maximalna spokojnost. No musim napisat, ze niesom krajinkar. Pouzival som ho k foteniu sperkov a dnes mi sluzi sporadicky.
ten stativ chcem (aj) na fotenie panoram a b-2 hlava ma uhlomer na horizontalne fotenie ale na vertikalne nema, neviete mi poradit nejaku hlavu na 3/8" zavit s uhlomerom na vertikalnej aj horizontalnej osi do 70 € ?
ten stativ chcem (aj) na fotenie panoram a b-2 hlava ma uhlomer na horizontalne fotenie ale na vertikalne nema, neviete mi poradit nejaku hlavu na 3/8" zavit s uhlomerom na vertikalnej aj horizontalnej osi do 70 € ?
Co poviete na Velbon PH-368 ? vyjde ma priblizne rovnako ako Triopo B-2, ale ma uhlomer aj vo vertikalnej osi a ovlada sa pakou co je podla mna lepsie.
Co poviete na Velbon PH-368 ? vyjde ma priblizne rovnako ako Triopo B-2, ale ma uhlomer aj vo vertikalnej osi a ovlada sa pakou co je podla mna lepsie.
No pokial ti nevadi, ze to je vidostativ, kde sa neda hlavy vyklopit na vertikalne snimanie? Kup si prosim ta tu Sherpu.
to je videohlava olejova dvojcestna tam nedas fotak na vysku len na sirku mam ju a tocim s nou video celkom fajn za tie prachy aj so stativom velbon tiez video absolutne nevhodne na foto
Stativ do 40e
Poradili by ste mi nejaky dobry stativ do 40e ? minimalna vyska stativu 160 cm.najlepsie by bolo keby tam neboly plastove upevnenia noh.
Diki za odpovede
Velbon EX-640 - 50€
Vanguard MAK 233 - 71€
Velbon Sherpa 450R - 84€
http://www.youtube.com/watch?v=G9S9jZW3Jxc
Velbon EX-640 - 50€
Vanguard MAK 233 - 71€
Velbon Sherpa 450R - 84€
Velbon EX-640 - 50€
Vanguard MAK 233 - 71€
Velbon Sherpa 450R - 84€
.......v prípade nákupu lacných statívov končíš so skriňou plnou rozheganých lacných tripodov a jedným poriadnym......a samozrejme drahším...
...prečo ho teda nekúpiť hneď a ušetriť peniaze a aj miesto v skrini?
Poradili by ste mi nejaky dobry stativ do 40e ? minimalna vyska stativu 160 cm.najlepsie by bolo keby tam neboly plastove upevnenia noh.
Diki za odpovede
No musim napisat, ze niesom krajinkar. Pouzival som ho k foteniu sperkov a dnes mi sluzi sporadicky.
mam ju a tocim s nou video celkom fajn za tie prachy aj so stativom velbon tiez video
absolutne nevhodne na foto
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa