Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s neoriginálnymi akumulátormi do zrkadloviek Nikon. Konkrétne ide o Nikon D5100. používate niekto neoriginálny akumulátor? niesú s nimi "problémi"? veľmi pekne ďakujem
sice nie na ten model, ale na d300, en-el3e. phottix titan, nie uplne najlacnejsia. po pol roku uz nesla nabit viac ako na 70%, nabijacka proste zhasla. asi odisiel jeden clanok ci co. origo drzi uz cez 3roky uplna spolahlivo. neorigo - never ever
Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s neoriginálnymi akumulátormi do zrkadloviek Nikon. Konkrétne ide o Nikon D5100. používate niekto neoriginálny akumulátor? niesú s nimi "problémi"? veľmi pekne ďakujem
neni dovod setrit pri tak malej ciastke , mozno neodpovedam na otazku ale reagujem
keby to stoji 100€ a da sa zohnat neoriginal za 10€ potom by som mozno uvazoval
Ide o to, že originálna stojí v priemere okolo 50€, ale ďakujem za rady
origo ma vyberove clanky, tipujem na lepsiu kontrolu. samoska, ze to robia na jednom mieste. ak mas stastie,aj neorigo moze dobre fungovat, len ta sanca asi odpoveda cene
Neviem ale možno ti to pomože. Používam Canon 50D a ku tomu mám originál batériu čo bola pribalená, toto combo už má cez 3 roky a keď som robil nočný timelapse (25 sekundové expozície po sebe) tak originál batéria vydržala cca 180-200 snímkov a nová čínska (2 ma stály 12€) vydržala 450 snímkov.
Neviem ale možno ti to pomože. Používam Canon 50D a ku tomu mám originál batériu čo bola pribalená, toto combo už má cez 3 roky a keď som robil nočný timelapse (25 sekundové expozície po sebe) tak originál batéria vydržala cca 180-200 snímkov a nová čínska (2 ma stály 12€) vydržala 450 snímkov.
ak ti tie baterky aj po roku budu takto drzat, tak si trafil dobre kusy. ja som tolko stastia nemal, a to som za jednu dal cez 13e
mam jednu neoriginalnu baterku za 16 eciek z Ebaya. Funguje uplne 100 percentne, absolutne ziadny rozdiel medzi originalom a nahradou. Asi som mal stastie na vydareny kus.
Kupoval som tieto od tohoto predajcu do pentax k-r a k-30. A ešte maju vyššiu kapacitu ako oroginal. http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190511440547&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:US:3160
ak ti tie baterky aj po roku budu takto drzat, tak si trafil dobre kusy. ja som tolko stastia nemal, a to som za jednu dal cez 13e
Asi ano, uvidím čo to bude keď budú trochu staršie Ak by mal niekto záujem tak tu je ten predajca aj tie akumulátory čo som kupoval ja: http://www.ebay.co.uk/itm/2-x-Battery-for-Canon-EOS-5D-10D-20D-30D-40D-50D-300D-BP-511A-BP-511-/270964991542?pt=UK_Camera_Batteries&hash=item3f16c5a636#ht_4326wt_1397
canon bp 511a 2xoriginal 60e/kus 4xcina 10e kus pouzivam asi 4 roky po styroch rokoch jeden original vypovedal sluzbu/neda sa nabit a druhy original drzi rovnako dlho ako cinske smejdy, ako ich niektori nazyvaju, tak asi tolko k baterkam, nevidim dovod kupovat original, ale mozno pri novsich bateriach a modeloch je to uz inak...
Ja nakupujem uz nejake roky akumulatory vyhradne z ciny (LiPol, LiIon) a zatial sa mi stalo len raz, ze by clanok vypovedal poslusnost inak ako original. Napriek tomu, ked som kontaktoval po dvoch tyzdnoch pouzivania predavajuceho (ebay), ze clanok je odpaleny, poslali mi okamzite zdarma dalsi.
Len pre porovnanie, kedze tu pisete, ze sa neoplati pri takych ciastkach setrit - 2x clanok z ciny = $11, 1x clanok zo slovenska = 50€. Aj keby mi kazdy rok kompletne clanky z ciny odisli, tak sa to oplati.
Jedno negativum je, ze kapacita vie byt zvacsa +-10% a doba dodania 2-3 tyzdne.
"čínske" akumulátory
aj tie originálne sa vyrábajú v číne...
origo drzi uz cez 3roky uplna spolahlivo.
neorigo - never ever
keby to stoji 100€ a da sa zohnat neoriginal za 10€ potom by som mozno uvazoval
http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190511440547&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:US:3160
Len pre porovnanie, kedze tu pisete, ze sa neoplati pri takych ciastkach setrit - 2x clanok z ciny = $11, 1x clanok zo slovenska = 50€. Aj keby mi kazdy rok kompletne clanky z ciny odisli, tak sa to oplati.
Jedno negativum je, ze kapacita vie byt zvacsa +-10% a doba dodania 2-3 tyzdne.
Úplne podobné kapacity na nerozoznanie..
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa