Ahojte, potrebovala by som poradiť ohľadne hlavy k JOBY GorillaPodu SLR-Zoom. Mám Nikon D90 a statív Velbon DK-40 s hlavou PH-446Q a neviem, či si ku GorillaPodu musím dokúpiť aj ballhead, alebo nie. Viete mi niekto poradiť? Ďakujem, jana.
Ahojte, potrebovala by som poradiť ohľadne hlavy k JOBY GorillaPodu SLR-Zoom. Mám Nikon D90 a statív Velbon DK-40 s hlavou PH-446Q a neviem, či si ku GorillaPodu musím dokúpiť aj ballhead, alebo nie. Viete mi niekto poradiť? Ďakujem, jana.
na samotnom gorillapode je klasicky stativovy zavit cize ak nan vies nasrobovat tvoju hlavu, tak by nemal byt problem. Stoji vsak potom za zvazenie ci to nebude na ukor max. vahy a stability... ja mam aj s ich hlavou, a je fajn mala, ale pevna...
Ako píše kexo závit tam je, ale určite sa oplatí používať aj s hlavou. Nebudeš musieť veľmi pracne vyrovnávať horizont pomocou deformovania nôh gorilky a budeš sa môcť sústrediť na jej fixovanie do pevnej polohy. Či Ti stačí použiť hlavu z Tvojho statívu, to už musíš posúdiť sám. Tá originálna hlava od Joby je vhodná ku gorile hmotnosťou, veľkosťou a pod. Ddobrú cenu za set má napríklad mall (69€).
GorillaPod SLR-Zoom + Ballhead
Mám Nikon D90 a statív Velbon DK-40 s hlavou PH-446Q a neviem, či si ku GorillaPodu musím dokúpiť aj ballhead, alebo nie. Viete mi niekto poradiť? Ďakujem, jana.
Mám Nikon D90 a statív Velbon DK-40 s hlavou PH-446Q a neviem, či si ku GorillaPodu musím dokúpiť aj ballhead, alebo nie. Viete mi niekto poradiť? Ďakujem, jana.
www.ephoto.sk/fototechnika/recenzie/stativy/joby---gorillapod-gorillamobile-gorillatorch/
Ak nie, tak ma napada len zobrat hlavu a vyskusat v kamennom obchodovi.
Ddobrú cenu za set má napríklad mall (69€).
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa