Fórum » Príslušenstvo

GorillaPod SLR-Zoom + Ballhead

Pomaranc_
2012-10-24 16:16:00+02
Ahojte, potrebovala by som poradiť ohľadne hlavy k JOBY GorillaPodu SLR-Zoom.
Mám Nikon D90 a statív Velbon DK-40 s hlavou PH-446Q a neviem, či si ku GorillaPodu musím dokúpiť aj ballhead, alebo nie. Viete mi niekto poradiť? Ďakujem, jana.

mirosz
2012-10-24 17:20:54+02
príspevok od: Pomaranc_
Ahojte, potrebovala by som poradiť ohľadne hlavy k JOBY GorillaPodu SLR-Zoom.
Mám Nikon D90 a statív Velbon DK-40 s hlavou PH-446Q a neviem, či si ku GorillaPodu musím dokúpiť aj ballhead, alebo nie. Viete mi niekto poradiť? Ďakujem, jana.
Neviem ci je to v tomto clanku spominane, skus precitat, mne sa nechce
www.ephoto.sk/fototechnika/recenzie/stativy/joby---gorillapod-gorillamobile-gorillatorch/

Ak nie, tak ma napada len zobrat hlavu a vyskusat v kamennom obchodovi.

kexo
2012-10-24 18:06:18+02
na samotnom gorillapode je klasicky stativovy zavit cize ak nan vies nasrobovat tvoju hlavu, tak by nemal byt problem. Stoji vsak potom za zvazenie ci to nebude na ukor max. vahy a stability... ja mam aj s ich hlavou, a je fajn mala, ale pevna...

Bob
2012-10-24 21:36:30+02
Ako píše kexo závit tam je, ale určite sa oplatí používať aj s hlavou. Nebudeš musieť veľmi pracne vyrovnávať horizont pomocou deformovania nôh gorilky a budeš sa môcť sústrediť na jej fixovanie do pevnej polohy. Či Ti stačí použiť hlavu z Tvojho statívu, to už musíš posúdiť sám. Tá originálna hlava od Joby je vhodná ku gorile hmotnosťou, veľkosťou a pod.
Ddobrú cenu za set má napríklad mall (69€).

Pomaranc_
2012-10-25 10:48:39+02
Dakujem za rady, kupim aj s hlavou

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()