Ahojte viete mi niekto poradit co sa tyka kablovej spuste ci kupit original Canon alebo nejaku neznackovu? V com moze byt problem neznackovej oproti znackovej? Ako chapem, filtre, objektivy, stativy kupovat samozrejme znackove, ale pri kablovej spusti no neviem ci su neni zbytocne vyhodene peniaze za znacku vid priklad z ebaya: original za 30 dolarov http://www.ebay.com/itm/Original-Canon-RS-60E3-Remote-Switch-For-EOS-450D-1000D-400D-350D-500D-550D-60D-/180863771119?pt=Camera_Camcorder_Remotes&hash=item2a1c5221ef
Tak tam snad nemaju co pokazit . Ked len spust, za tie 3 dolare, no nekup to . Ja som bral neznackovy casovac na Canon od Aputure, za nejakych 20 libier, teda o nejakych 100e lacnejsie a funguje bez problemov ...
aha lebo tiez rozmyslam, ze tych 27 dolarov navyse je asi za to logo Canon to si tam mozem dat potom nejaku nalepku ale teda skor sa priklanam k tomu neznackovemu, ale predsa len som sem napisal, ze mozno sa niekto najde kto mi poradi ze neznackovu preboha nie!!!!!! preto ze toto a toto....
aha lebo tiez rozmyslam, ze tych 27 dolarov navyse je asi za to logo Canon to si tam mozem dat potom nejaku nalepku ale teda skor sa priklanam k tomu neznackovemu, ale predsa len som sem napisal, ze mozno sa niekto najde kto mi poradi ze neznackovu preboha nie!!!!!! preto ze toto a toto....
Osobne mám zásadu - čo ide pred snímací čip, tak mi ebay a výrobky tretích strán nesmú. Pri takýchto veciach okolo sa im vôbec nebránim.
mam presne tu istu (len s inym cinskym logom, design rovnaky) ... pouzivam ju tri roky a nemam problem ... aby som dal cez 20e za tlacitko s kablom leb preto, ze ma logo canon - dakujem neprosim.
mam presne tu istu (len s inym cinskym logom, design rovnaky) ... pouzivam ju tri roky a nemam problem ... aby som dal cez 20e za tlacitko s kablom leb preto, ze ma logo canon - dakujem neprosim.
ako ale nech sa potom Canon nehneva za kabel a kus plastu pytat o 1000% viac ako nejaky cinsky kus plastu keby tam bola nejaka super kvalitna elektronika nepoviem ale takto.....fuj
ako ale nech sa potom Canon nehneva za kabel a kus plastu pytat o 1000% viac ako nejaky cinsky kus plastu keby tam bola nejaka super kvalitna elektronika nepoviem ale takto.....fuj
Ja to aj chapem. Verim tomu, ze Canon musi na rozdiel od Cinanov platit nemale financie za vyvoj a marketing. A z predaja dotuje napr. stratove vyrobky. Ono nie je vsetko len o hodnote suciastok, z ktorych je vyrobok vyrobeny.
Ja to aj chapem. Verim tomu, ze Canon musi na rozdiel od Cinanov platit nemale financie za vyvoj a marketing. A z predaja dotuje napr. stratove vyrobky. Ono nie je vsetko len o hodnote suciastok, z ktorych je vyrobok vyrobeny.
Suhlasim, len miestami uz co je moc, to je moc. Nech sa na mna Canon nehneva, ale za vrchol absurdity pokladam chciet 30e za original slnecnu clonu, co je odstrieknuty kusok plastu s vyrobnymi nakladmi asi 15 centov. To uz ja osobne povazujem za vysmech zakaznikom.
Suhlasim, len miestami uz co je moc, to je moc. Nech sa na mna Canon nehneva, ale za vrchol absurdity pokladam chciet 30e za original slnecnu clonu, co je odstrieknuty kusok plastu s vyrobnymi nakladmi asi 15 centov. To uz ja osobne povazujem za vysmech zakaznikom.
presne, ako plast, vyroba 15 centov......keby dali o nieco vyssiu cenu ako japoncici nepoviem ale xy nasobok..... to je moc
nezabudaj ze tam plast je este flocknuty z vnutornej strany a ked si pozries cinsku repliku tak kvalita toho "flocku" nie je ani nahodou na urovni originalu....a uz je len an tebe ci si chces za to priplatit alebo nie
nezabudaj ze tam plast je este flocknuty z vnutornej strany a ked si pozries cinsku repliku tak kvalita toho "flocku" nie je ani nahodou na urovni originalu....a uz je len an tebe ci si chces za to priplatit alebo nie
kablova spust pre Canon
V com moze byt problem neznackovej oproti znackovej?
Ako chapem, filtre, objektivy, stativy kupovat samozrejme znackove, ale pri kablovej spusti no neviem ci su neni zbytocne vyhodene peniaze za znacku
vid priklad z ebaya:
original za 30 dolarov
http://www.ebay.com/itm/Original-Canon-RS-60E3-Remote-Switch-For-EOS-450D-1000D-400D-350D-500D-550D-60D-/180863771119?pt=Camera_Camcorder_Remotes&hash=item2a1c5221ef
a neoriginal za "facku" 3 dolare
http://www.ebay.com/itm/Shutter-Remote-Cord-CANON-EOS-550D-450D-60D-RS-60E3-R9A-/330508601355?forcev4exp=true&forceRpt=true
DIky za postrehy
to si tam mozem dat potom nejaku nalepku
ale teda skor sa priklanam k tomu neznackovemu, ale predsa len som sem napisal, ze mozno sa niekto najde kto mi poradi ze neznackovu preboha nie!!!!!! preto ze toto a toto....
ale teda skor sa priklanam k tomu neznackovemu, ale predsa len som sem napisal, ze mozno sa niekto najde kto mi poradi ze neznackovu preboha nie!!!!!! preto ze toto a toto....
http://www.mini-max.sk/product/default/1768
http://www.mini-max.sk/product/default/1768
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie