Fórum » Príslušenstvo

Batohy a brasne

Siehe
2012-12-29 22:55:28+01
Caute ludia zhanam nejaky/u batoh/brasnu do ktorej by som vedle napchat Pentax K-30 s nasadenym objektivom + dalsie dva objektivy a nejake to prislusenstvo ako karty baterky atd... Tiez by som chcel aby sa tam dali vopchat dake veci dennej potreby popripade zbalit sa ma vikend... Poradte A ak by sa dalo aj za rozumnu cenu takych max 100€ ale kludne aj menej) nemusi to byt ziaden technicky zazrak hlavne nech to dobre chrani pristroj dakujem za vsetky odpovede..?

garyfisher
2012-12-29 23:09:59+01
príspevok od: Siehe
Caute ludia zhanam nejaky/u batoh/brasnu do ktorej by som vedle napchat Pentax K-30 s nasadenym objektivom + dalsie dva objektivy a nejake to prislusenstvo ako karty baterky atd... Tiez by som chcel aby sa tam dali vopchat dake veci dennej potreby popripade zbalit sa ma vikend... Poradte A ak by sa dalo aj za rozumnu cenu takych max 100€ ale kludne aj menej) nemusi to byt ziaden technicky zazrak hlavne nech to dobre chrani pristroj dakujem za vsetky odpovede..?
Myslim ze v tej cenovej kategorii si vyberies. Urcite ries brasnu, vak nie je niekedy hned poruke.

Matej Rumanský
2012-12-29 23:23:18+01
neuprednostnujem tuto znacku, davam len ako priklad (sam pouzivam odlisnu), ale aspon pre predstavivost - co asi budes potrebovat, tu sa to da bajecne vyskladat presne podla osobitych poziadaviek:

http://bagfinder.lowepro.com/lp/choose-profile?utm_source=lowepro&utm_medium=display&utm_content=button-4&utm_campaign=bagfinder

morgoth
2012-12-29 23:33:40+01
Chod do nejakej predajne, zober si tam to co chces napchat do brasne/batohu, a fyzicky si vyskusaj tam rozne moznosti, to je asi najlepsie riesenie

Ale ak uz chces pridavat veci dennej potreby, tak skor batoh. Obrovska brasna uz asi nebude velmi prakticka, a nie je ani pohodlne dlhsie nosit vacsiu vahu na jednom pleci.

volodka22
2012-12-30 18:27:41+01
Dobrý den....Celý den obkukávam batohy a najideálnejšie sa mi zdajú Lowepro Rover AW II , z ktorého sa ale nedá vybrať foťák ako u Lowepro Fastpack 350 na ktorom sa mi bočné otváranie veľmi páči, ale ten nemá žiaden držiak na statív, ( jak naschval). Takže bych Vás poprosil o nejaké návrhy ktoré by sa podobali hlavne na Lowepro Fastpack 350... hlavne aby tam bol ten držiak na statív....cenovo tak 80-120 € ....Dik

mato.draho
2012-12-30 18:39:11+01
príspevok od: volodka22
Dobrý den....Celý den obkukávam batohy a najideálnejšie sa mi zdajú Lowepro Rover AW II , z ktorého sa ale nedá vybrať foťák ako u Lowepro Fastpack 350 na ktorom sa mi bočné otváranie veľmi páči, ale ten nemá žiaden držiak na statív, ( jak naschval). Takže bych Vás poprosil o nejaké návrhy ktoré by sa podobali hlavne na Lowepro Fastpack 350... hlavne aby tam bol ten držiak na statív....cenovo tak 80-120 € ....Dik
Riešil som rovnaký problém a tiež som narazil na to, že Fastpack 350 nemá držiak na statív. Napriek tomu som ho kúpil a statív nosím upevnený pod prackami v prednej časti batohu. Trochu provizórne riešenie, ale funguje to

Prípadne pozri na nový Lowepro Video Fastpack 350, len neviem ako s cenou...:

http://products.lowepro.com/Catalog/DisplayImage.aspx?ImgURL=http://products.lowepro.com//CatalogImages/18-2283-IMG4L.jpeg&Title=DSLR%20Video%20Fastpack%20350%20AW

Hrom
2012-12-30 21:33:57+01
Lowepro Video Fastpack 350 ma drziak na stativ a to aj na dost velky ja ho mam a stoji 129 E len je dost velky a niekedy berem len malu brasnu ale inak don popakujes skoro celu vybavu ma aj plastenku proti dazdu a dost slusne spracovanie celkovo odporucam pre tych co im nevadi velkost je fakt dost velky

volodka22
2012-12-30 22:00:33+01
príspevok od: Hrom
Lowepro Video Fastpack 350 ma drziak na stativ a to aj na dost velky ja ho mam a stoji 129 E len je dost velky a niekedy berem len malu brasnu ale inak don popakujes skoro celu vybavu ma aj plastenku proti dazdu a dost slusne spracovanie celkovo odporucam pre tych co im nevadi velkost je fakt dost velky
ďakujem mato.draho a Hrom,..zrejme si kúpim práve toto lowepro,...ešte som narazil na Vanguard UP- Rise 45 , ktorý som si už aj vyskúšal, ale nepáčili sa mi samé tie šnórky a dzindzíky....Lowepro Fastpack DV350 AW nemám možnosť odtestovať, ale podla videí by sa malo všetko zmestiť ...ešte taka otázočka: Je tam dosť miesta na osobné veci? aspon na desiatu, vodu a tak? a či z neho neboli chrbát a krky pri dlhšich túrach

andreewp
2012-12-30 22:18:29+01
Kúpil som si konečne tiež batoh, keďže som mal len brašňu, a na statív vak, ktorý som vytiahol zriedka a starý batoh, to bol skôr taký školský mal menšie rozmery a už bol po nejakom tom nosení dieravý, zips nefungova.
Tiež som hľadal niečo sa prijateľnú cenu, lowepro ma dobré veci, akurát ta cena bola limitom.
V mini-maxe som za 50 € kúpil Delta sx-2 http://www.mini-max.sk/product/default/1231
Dá sa tam uchytiť aj statív dokonca, čo bolo pre mňa hlavnou podmienkou. Čo som ho nosil tak fajn, aj na dlhšie túry, možno pre niekoho, kto má menej techniky ako napr. len foťák so setom môže byť veľký a ťažší, ja však dúfam, že to zaplním a vydrží nejaký ten rok. Statív sa dá prychytiť zo spodu, treba to len riadne utiahnuť aby nevypadával. Vnútri je všetko pekne mäkké, veľa priestoru pre blbosti až pod priestor na laptop... priestor pre. foto. v pohode sa tam vojde blesk, telo, a asi tak 3 objektívy, počítam, že aj menší tele. Videorev: http://www.youtube.com/watch?v=ZHFpWcmRSQQ Za tú cenu som nenašiel nič lepšie

mato.draho
2012-12-30 22:28:33+01
ďakujem mato.draho a Hrom,..zrejme si kúpim práve toto lowepro,...ešte som narazil na Vanguard UP- Rise 45 , ktorý som si už aj vyskúšal, ale nepáčili sa mi samé tie šnórky a dzindzíky....Lowepro Fastpack DV350 AW nemám možnosť odtestovať, ale podla videí by sa malo všetko zmestiť ...ešte taka otázočka: Je tam dosť miesta na osobné veci? aspon na desiatu, vodu a tak? a či z neho neboli chrbát a krky pri dlhšich túrach
Nosím ho na celodenné túry (naposledy dnes ). Záleží na tom, koľko doň naložíš. Ja chodím napakovaný dosť a po tých hodinách chodenia a nosenia celej výbavy veru chrbát trochu cítim. Ono pravé turistické batohy majú kvalitnejší chrbtový systém, to je jasné. Ale aj s týmto sa to dá, výborní pomocníci sú bedrový a hrudný pás, ktoré batoh stabilizujú pri nosení.
A čo sa priestoru týka - toho je tam habadej. Do vrchného dielu v pohode zmestíš nejakú stravu, fľašu s vodou, čelovku, mapy a všetky blbosti k foťáku (náhradné baterky, čistenie atď.).
Navyše odkedy nemám noťas, tak ten priestor využívam na nosenie oblečenia - úplne v pohode tam vtrepeš goraňu bundu aj s nohavicami.

hyperon
2012-12-30 23:35:10+01
ja osobne mam tento vak:
http://www.mini-max.sk/product/default/1231
pretoze som vacsinou obmedzeny rozpoctom, ale pokial mas trochu vyse penazi k dispozicii ako ja doporucil by som ti tento:
shop.ephoto.sk/katalog/tasky/sligshoty/lowepro-slingshot-202-aw-cierna.html
lebo tento:
shop.ephoto.sk/katalog/tasky/sligshoty/lowepro-slingshot-350-aw.html

Hrom
2013-01-02 17:05:24+01
miesta je v nom dost aj na svacinu,laptop,baterku,atd. zatial ma crbat nebolel ale vacsie turi som este nerobil az na jar ale je slusne polstrovany a prevedenie je elegantne a kvalitne a to rozhodlo pri mojom vybere kupoval som v ProLaika v BA a skusal som asi hodku a asi 7 druhov a toto je moj winner

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()