Pekný večer prajem, chcem si kúpiť tento foto batoh, aké s ním máte skúsenosti,máte ho niekto ? .. kedže som hľadal aj tu na ephoto a nikde nebol testovaný tak neviem sa o nom viac dočítať .. Moja technika je Canon EOS 500D+55-250+18-55+50f/1,8+blesk Canon Speedlite 430EXII a o mesaic objednávam 70-200 f/4 .. vojde mi to tam ? .. vďaka za odpovede
pouzivam ho uz 4roky nosim v nom 2x telo 2x blesk a 5 objektivov a este kopu prislusenstva, uz bol cely od blata zahrabany v snehu cely premoceny a stale drzi akurat uz vytahalo farbu a je taky do fialova a nie cierny mam aj 200aw a tiez nemam problem
Pekný večer prajem, chcem si kúpiť tento foto batoh, aké s ním máte skúsenosti,máte ho niekto ? .. kedže som hľadal aj tu na ephoto a nikde nebol testovaný tak neviem sa o nom viac dočítať .. Moja technika je Canon EOS 500D+55-250+18-55+50f/1,8+blesk Canon Speedlite 430EXII a o mesaic objednávam 70-200 f/4 .. vojde mi to tam ? .. vďaka za odpovede
Tú techniku čo uvádzaš by som v pohode zmestil do Flipside 300, takže do 400-vky sa ti to zmestí.
pouzivam ho uz 4roky nosim v nom 2x telo 2x blesk a 5 objektivov a este kopu prislusenstva, uz bol cely od blata zahrabany v snehu cely premoceny a stale drzi akurat uz vytahalo farbu a je taky do fialova a nie cierny mam aj 200aw a tiez nemam problem
To som chcel počuť , vďaka už idem na eshop to objednať
ja som ho kupil z ciech ako uplnu novinku zhruba za 70e ako pozeram tak za tych par rokov zdrazel...ako skoro vsetko,,,
Tak tak, mne to vychádza s dopravou kurierom za 94 € no to je oproti 70€ pekný rozdiel no čo je to potrebné do mojej Canon brašne už nevchadza Telo+55-250+blesk..a to nehovorím o BG,nabíjačkach atd ..
http://bagfinder.lowepro.com/olycz/choose-profile celkom dobrý spôsob návrhu - reklama na ephoto nemá niekto brašnu rady Lowepro Nova AW ? vďaka za pár slov
ja ho mam, nosim v nom dve zrkadlovky, 85mm, 35mm, 50mm, 17-50mm , dva blesky SB 900 a odpalovace.... este by som zmestil jeden objektiv ale uz len nejaky mensi na vysku...isto nie 70-200
mám spomínaný batoh lowepro 400 aw a chcem sa spýtat ci sa moze prat v pracke ak hej tak na setrnom programe alebo ako to robite vy prali ste ho dakedy
Peťo, objímku si zober z nejakého popruhu, aj na starom ruksaku, alebo daj tam 2 karabínky apod., a prať či neprať ?, hlavne pozor na aviváž, ak je to napustené niečim proti dažďu, tak nech ti ta impregnácia neodíde
Peťo, objímku si zober z nejakého popruhu, aj na starom ruksaku, alebo daj tam 2 karabínky apod., a prať či neprať ?, hlavne pozor na aviváž, ak je to napustené niečim proti dažďu, tak nech ti ta impregnácia neodíde
mám ipregracny praci prach zato ho chcem aj v nom vyprat aby bol odolnejsi len mam trochu stoho strach ci sa nieco neznici
LOWEPRO Flipside 400 AW
Moja technika je Canon EOS 500D+55-250+18-55+50f/1,8+blesk Canon Speedlite 430EXII a o mesaic objednávam 70-200 f/4 .. vojde mi to tam ? .. vďaka za odpovede
Moja technika je Canon EOS 500D+55-250+18-55+50f/1,8+blesk Canon Speedlite 430EXII a o mesaic objednávam 70-200 f/4 .. vojde mi to tam ? .. vďaka za odpovede
celkom dobrý spôsob návrhu - reklama na ephoto
nemá niekto brašnu rady Lowepro Nova AW ? vďaka za pár slov
Dakujem za radu
Dakujem za radu
Dakujem za radu
Ale to že máš 400aw batoh a stratil si objimku mi fakt nijako nesúvisí
Ale to že máš 400aw batoh a stratil si objimku mi fakt nijako nesúvisí
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky