Počítal som si dáke recenzie a na hrajkanie sa zdá byť super. Len treba okolo neho chodiť po špičkách. Ak tvoj foťák vie exponovať s dopredu otvoreným zrkadielkom (asi 2 sekundová samospúšť), vyhneš sa fujaviciam, tak je super. No sorry všetci.. za tie peniaze? Pre začiatočníka báječný kauf.
Pouzivam 15 eurovu hamu star 61 vyse roka a este sa nestalo ze by stativ spadol alebo sa zrkadlovka uvolnila z hlavy. Nieje to ziadny zazrak ale je lahky, lacny a kompaktny. Jedine co mi vadi je ze hlava sa neda presne nastavovat a je roztrasena... viac zaberov po sebe na to iste miesto nehrozia.
Za tu cenu som dostal to co som dostal. Zalezi od cloveka ci berie fotografovanie vazne alebo nie
Zdravím haldám čo najlepší statív do 50E na moju D90 najviac sa mi páči VELBON EX-630 stojí 38E teraz na akciu. Myslite že sa ho oplatí kúpiť?
Na toto pouzijem vetu Scotta Kelbyho: Lacny stativ je horsi ako ziadny. Dobru fotku s tym nespravis, kedze to je default rozhegane a este to budes aj zbytocne vlacit so sebou. Celkom ma udivuje ako ludia niekedy rozmyslaju. Na kadejake nezmyselnosti vyhodia peniaze, ale v podstate na najdolezitejsich veciach setria: stative a objektivoch.
Niektory z tychto Velbonov pouzivam ajked neviem presne teraz cislo a fotenie z neho je bez problemov. Zakladom fotenia na stative je imo dialkove ovladanie alebo kablova spust inac som nejaky vacsi problem s tym, ze mam stativ za nejakych 60 - 70 e nezaznamenal.
Statív do 50€
Za tu cenu som dostal to co som dostal. Zalezi od cloveka ci berie fotografovanie vazne alebo nie
Celkom ma udivuje ako ludia niekedy rozmyslaju. Na kadejake nezmyselnosti vyhodia peniaze, ale v podstate na najdolezitejsich veciach setria: stative a objektivoch.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa