Fórum » Príslušenstvo

sandisk eye-fi karta

martinpsenky
2013-02-28 07:33:24+01
Ahojte, ma niekto skusenost s pouzivanim eye-fi kariet? Konkretne Sandisk eye-fi 4GB wifi....vcera som dal instal, podla navodu....v mojom canon 60d v nastaveniach som dal eyefi card enable, ale po odfoteni fotky mi ju nezobrazi na monitore PC ( kvoli rychlosti prednastavene jpg snimanie, nie raw) predpokladam ze pri prenose jpg do PC nemusi byt zapnuty internet fi? Navod som cital x krat ale preco to neprenasa subory na to som nedosiel. Vdaka za rady

wlad
2013-02-28 09:48:40+01
na Nikone sa v eye-fi menu nastavuje ci ma prenasat vsetky nove fotky, alebo len tie ktore oznacis ako chranene pred vymazanim - pozri ci takuto polozku nemas aj ty.
Dalsi krok je potom pripojit kartu do PC a pozriet logy ci nema problem pripojit sa do tvojej siete:
http://forums.eye.fi/viewtopic.php?f=30&t=5776

martinpsenky
2013-03-01 14:22:01+01
no pozeral som v nastaveniach 60d a vid obr.1 mam tam len povolit a informace o pripojeni. a ked dam informace o pripojeni vyhodi mi okienko vid obr. 2 nic viac

martinpsenky
2013-03-05 12:07:19+01
Ahojte,

Takze update.
Dosiel som na to sam...keby raz niekto nevedel tak ako ja, snad si to tu precita a pomoze mu to.
Takze karta sa vlozi ako normalny USB, nainstaluje sa eye-fi center...vybere sa wifi siet.....karta sa nasledne vlozi do fotaku...
V nastaveniach sa da eye-fi karta povolit.....
Nasledne je dobre odfotit nejaky snimok a vo fotaku je vidiet ikonka ze vysiela.....v pocitaci dat zobrazit zoznam bezdrotovych sieti ( karta sa tvari ako bezdrotova siet) ...siet sa bude na 100% volat eye-fi card xy..... dat pripojit...vyskoci okienko zadat heslo...heslo sa nachadza v eye-fi centre..... ok....a uz to fici......prenos najvacsieho formatu jpg na plochu 6sekund.....

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()