Hore
Fórum » Príslušenstvo
 

Cistenie displeja monitoru

KESKOSENI
2013-03-03 11:21:16+01
Mozete poradit nieco kvalitne na displej?aby nezostavali smuhy? diky
 
hranis
2013-03-03 13:41:25+01
Alkohol /nie konzumny /, prípadne rôzne čistiace roztoky a jednorázové utierky. Od prachu čistím na sucho mikrovláknovou handričkou. Takou chlpatou s dlhším vlasom-za pár centov z blšáku, alebo drogérie.
 
zino
2013-03-03 14:36:45+01
Dávnejšie som mal problém s tým ako vyčistiť monitor k PC alebo obrazovku notebooku tak, aby nezostávali šmuhy ani nič. Vyskúšal som rôzne vlhčené utierky a podobne. Všetko nechávalo šmuhy. Nakoniec sa mi najlepšie osvedčila táto kombinácia. Na klasické utretie prachu stačí akákoľvek mikrovláknová suchá handrička. Ako píše hranis nado mnou.

Občas sa ale stane, že ho od niečoho umažeš. Pri notebooku stačí mať mastné prsty a nechtiac chytiť alebo pár-krát kýchnuť na monitor atď. Alebo ti niečo vyprskne alebo aj obyčajné odtlačky prstov. Koľkokrát sa mi stalo, že som zakúsol do nejakého ovocia a vystreklo z neho. V takomto prípade mám najviac osvedčené hádam najjednoduchšie a najlacnejšie riešenie. Stačí jemná mäkká papierová utierka alebo vreckovku namočiť do čistej vlažnej alebo teplej vody a utrieť s tým monitor a potom ďalšou čistou vytrieť do sucha. Nezostane žiadna šmuha, nič. Dokonalo čisté.

A pre prípad mastných nečistôt, kedy vlhký kapesník nepomôže stačí strieknuť na nejakú jemnú handričku alebo vatičku klasický sprej na monitory (kúpiš kdekoľvek za 1-3€) a tým odstrániť mastnotu. Ak po tom spreji zostanú šmuhy, tak stačí ešte raz potom očistiť vlhkou vreckovkou ako píšem vyššie. To odstráni šmuhy od rôznych sprejov a prípravkov.
 
Strhak
2013-03-03 15:07:01+01
Clin na okná s alkoholom a obyčajné najlacnejšie papierové utierky. Žiadne tie sprostosti čo sú akože originál na monitory. Je to obyčajný marketingový odrb ako dostať z teba peniaze
 
Strana 1 z 1
 





Inzercia
  • ()
     
  • ()
     
  • ()
     
  • ()
     
  • ()