Ahoj, hľadám battery grip na D90 a predtým než mi poviete že nech sa pozrem do fora tak som tu našiel najaktualnejsi prispevok 2 roky stary, tak sa chcem spýtat ci je nejaka novsia lepsia a lacnejsia alternativa ako meike/original ?
Meike je za dobru cenu a za tie roky sa pomerne osvedcilo. Naco potom vymyslat? Naviac v bazari je kopec inzeratov D90 + grip. Urcite sa kazdy rad zbavi gripu za dobru cenu.
Meike starsie chodia teraz po 30-45Eur, za tu cenu nie je o com, tiez som ho teraz kupil na inzerat. Zaujimala by ma prakticka skusenost na D90tke,lebo pri vsetkych vyhodach mi vadi pri foteni na vysku, ze nedotiahnem krizovy volic na zmenu ostriacich bodov....
Ahojte nebudem zbytocne zakladat novu temu mam D90 s battery gripom ( nieje originál nikon) a všimol som si ze keď vložim do gripu batérie na hlavnom displeji mi síce svietia dve batérie ale iba jedna je "vysvietena" a v menu battery info sú obe na 100% mam to chápať tak ze fotoaparát najprv vybije jeden akumulator a potom sa zobrazí ten druhý ako plne nabity?
Ahojte nebudem zbytocne zakladat novu temu mam D90 s battery gripom ( nieje originál nikon) a všimol som si ze keď vložim do gripu batérie na hlavnom displeji mi síce svietia dve batérie ale iba jedna je "vysvietena" a v menu battery info sú obe na 100% mam to chápať tak ze fotoaparát najprv vybije jeden akumulator a potom sa zobrazí ten druhý ako plne nabity?
Ak sa nemylim, tak pokial s gripe obe baterky, tak fotak pouziva najskor pravu baterku, potom lavu.
Ďakujem prvý krát mam grip tak som nevedel ci nieje vadny nešlo mi do hlavy prečo telo zobrazuje i battery info obe ale na displeji len jednu už mam jasno
Ešte jedna otázka úplne OT ak ma niekto kontakt na admina fóra mohol by zistiť ci sa nechystá ephotoforum vložiť do aplikácie tapatalk? Ale to ma len tak napadlo používam tapatalk a byt tam ephoto bola by to bomba
Ďakujem prvý krát mam grip tak som nevedel ci nieje vadny nešlo mi do hlavy prečo telo zobrazuje i battery info obe ale na displeji len jednu už mam jasno
Ešte jedna otázka úplne OT ak ma niekto kontakt na admina fóra mohol by zistiť ci sa nechystá ephotoforum vložiť do aplikácie tapatalk? Ale to ma len tak napadlo používam tapatalk a byt tam ephoto bola by to bomba
Keď máš v tom už jasno, tak ťa trochu opäť zneistím mne Meike grip vybíja obe batérie súčasne. Ak vložím obe na 100% nabité, tak sa obe +/- rovnako vybijú. Ak je jedna na 100% a druhá na 50%, tak kým sa prvá z polovice vybije, tak druhá je už mŕtva.
Keď máš v tom už jasno, tak ťa trochu opäť zneistím mne Meike grip vybíja obe batérie súčasne. Ak vložím obe na 100% nabité, tak sa obe +/- rovnako vybijú. Ak je jedna na 100% a druhá na 50%, tak kým sa prvá z polovice vybije, tak druhá je už mŕtva.
Ahoj. Mne prišiel grip Meike k D90 pred 14 dňami v cene 30,-€ z aliexpress-u. A som maximálne spokojný. Používam len jednu origo batériu a spotreba sa mi javí ako i bez gripu na počet nacvakaných foto. Druhú batériu plánujem dokúpiť tiež originálnu. Kvalitou spracovania som bol milo prekvapený. Na fórach sa píšu klady i zápory tohto gripu no zatial je to OK.
Meike starsie chodia teraz po 30-45Eur, za tu cenu nie je o com, tiez som ho teraz kupil na inzerat. Zaujimala by ma prakticka skusenost na D90tke,lebo pri vsetkych vyhodach mi vadi pri foteni na vysku, ze nedotiahnem krizovy volic na zmenu ostriacich bodov....
Presne tak aj mna to odradza, lebo na jedine na co by som ho Potreboval je na vertikalne fotenie.... a skusal som a teoreticky by som nedociahol na volič na C 7D. este sa chcem sPytat je nutne ked uz mam barery griP ci musim dokuPovat druhu baterku alebo bude fičat aj na jednu lebo s energiou nemam Problem
Presne tak aj mna to odradza, lebo na jedine na co by som ho Potreboval je na vertikalne fotenie.... a skusal som a teoreticky by som nedociahol na volič na C 7D. este sa chcem sPytat je nutne ked uz mam barery griP ci musim dokuPovat druhu baterku alebo bude fičat aj na jednu lebo s energiou nemam Problem
BG funguje bez problemov aj na jednu baterku. Aku maju iny skusenost s menenim ostriacich bodov pri foteni na vysku?
Tu máš grip aj s 2 baterkami a infra ovládačom za 50 EUR. Podľa obrázku má aj nejaký LCD displej a krížový volič. Len si over čo je to vlastne za výrobok, http://www.aliexpress.com/item/meike-LCD-Battery-Grip-for-NIKON-EOS-DSLR-D80-D90-MBD80-2X-EN-EL3E-B6S/534596408.html
Battery grip D90
hľadám battery grip na D90 a predtým než mi poviete že nech sa pozrem do fora tak som tu našiel najaktualnejsi prispevok 2 roky stary, tak sa chcem spýtat ci je nejaka novsia lepsia a lacnejsia alternativa ako meike/original ?
Zaujimala by ma prakticka skusenost na D90tke,lebo pri vsetkych vyhodach mi vadi pri foteni na vysku, ze nedotiahnem krizovy volic na zmenu ostriacich bodov....
Ešte jedna otázka úplne OT ak ma niekto kontakt na admina fóra mohol by zistiť ci sa nechystá ephotoforum vložiť do aplikácie tapatalk? Ale to ma len tak napadlo
Ešte jedna otázka úplne OT ak ma niekto kontakt na admina fóra mohol by zistiť ci sa nechystá ephotoforum vložiť do aplikácie tapatalk? Ale to ma len tak napadlo
Zaujimala by ma prakticka skusenost na D90tke,lebo pri vsetkych vyhodach mi vadi pri foteni na vysku, ze nedotiahnem krizovy volic na zmenu ostriacich bodov....
Aku maju iny skusenost s menenim ostriacich bodov pri foteni na vysku?
Aku maju iny skusenost s menenim ostriacich bodov pri foteni na vysku?
http://www.aliexpress.com/item/meike-LCD-Battery-Grip-for-NIKON-EOS-DSLR-D80-D90-MBD80-2X-EN-EL3E-B6S/534596408.html
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa