Prešiel som z môjho Canon 40D na 7Dcko a chcel by som sa spýtať akú pamäťovú kartu by ste mi doporučili aby som mohol foťák využiť naplno či už na fotenie alebo na video.
sam si si stanovil latku - ze ho chces vyuzit naplno... tzn. potrebujes pamatove medium s co najrychlejou rychlostou zapisovania dat, a pokial chces fotit do RAW (cca. 25 Mb jeden subor) aj s potrebnou kapacitou...
pouzivam transcend 600x 32GB / 16 GB teraz som nakupil nejake kingstony 600x 32 GB, tak som zvedavy Z osobnych skusenosti vyhnut sa Adata, apacer a predrazenym a nespolahlivym SanDiskom
pouzivam transcend 600x 32GB / 16 GB teraz som nakupil nejake kingstony 600x 32 GB, tak som zvedavy Z osobnych skusenosti vyhnut sa Adata, apacer a predrazenym a nespolahlivym SanDiskom
Ja som mal zle skusenosti s adata (1 z 3ks), apacer (1 z 1ks) a kingston (2 zo 4ks). S kingston som mal problemy zrovna s 32gb 600x. S 5D mark II,7D a 1D mark IV spolupracovali 99% casu OK, aj ked rychlostou je to podpriemerna karta. Na 5D mark III, 1D X a Nikon D800 uz robia problemy pravidelne.
Zatial som nemal problemy s Pretec (starsia CF 8GB 333x) a 2x Lexar (CF 64GB 1000x, SD 32GB 600x).
Mal si problem so SanDisk, alebo so sandisk.cn? Cez ebay som si objednal CF sandisk a prisla mi napodobenina (aj s hologramom), vyzerala na nerozoznanie od originalu, ale na hrane karty nemala seriove cislo). Nastastie sa mi to podarilo vyreklamovat cez paypal.
Ja som mal zle skusenosti s adata (1 z 3ks), apacer (1 z 1ks) a kingston (2 zo 4ks). S kingston som mal problemy zrovna s 32gb 600x. S 5D mark II,7D a 1D mark IV spolupracovali 99% casu OK, aj ked rychlostou je to podpriemerna karta. Na 5D mark III, 1D X a Nikon D800 uz robia problemy pravidelne.
Zatial som nemal problemy s Pretec (starsia CF 8GB 333x) a 2x Lexar (CF 64GB 1000x, SD 32GB 600x).
Mal si problem so SanDisk, alebo so sandisk.cn? Cez ebay som si objednal CF sandisk a prisla mi napodobenina (aj s hologramom), vyzerala na nerozoznanie od originalu, ale na hrane karty nemala seriove cislo). Nastastie sa mi to podarilo vyreklamovat cez paypal.
mal som 3 original sandisky a 2 z toho sa porucali velmi rychlo prec. Nevraviac o tom, ze su nachylnejsie na podmienky. V tom istom batohu prezili kingstony a tanscendy a sandka sa vyskratovala + samozrejme su neadekvatne predrazene Co sa tyka kingstonov, tak nerobili problemy ani na 40D, 50D, 7D, 5D m2 ani 5D m3.. viacej som neskusal dlhodobejsie, takze nemozem posudit. Na tychto telach si toho uzili hodne aj podmienok a nic nebolo problem (okrem tych co som stratil).
Pokial niekto chcete tak 2kusy 8GB kingston lezia niekde na svahu v jasnej, jedna 16kova Transcendka plava niekde v cunove
Pamäťová karta pre Canon 7D
Dakujeem.
pozri napr. LEXAR Professional 1000x
http://www.robgalbraith.com/bins/camera_wb_multi_page.asp?cid=6007-10294
Z osobnych skusenosti vyhnut sa Adata, apacer a predrazenym a nespolahlivym SanDiskom
Z osobnych skusenosti vyhnut sa Adata, apacer a predrazenym a nespolahlivym SanDiskom
Co sa tyka kingstonov, tak nerobili problemy ani na 40D, 50D, 7D, 5D m2 ani 5D m3.. viacej som neskusal dlhodobejsie, takze nemozem posudit. Na tychto telach si toho uzili hodne aj podmienok a nic nebolo problem (okrem tych co som stratil).
Pokial niekto chcete tak 2kusy 8GB kingston lezia niekde na svahu v jasnej, jedna 16kova Transcendka plava niekde v cunove
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa