Fórum » Príslušenstvo

Statív čínska kópia Beike

BNDT
BNDT 2015-02-07 11:39:08+01
Zdravím,
má niekto skúsenosti so statívom:
http://www.aliexpress.com/item/DHL-Free-shipping-Q666-Pro-Portable-Magnesium-Aluminium-Tripod-Monopod-Q-666-Tripod-QZSD-02-Ball/1896946820.html

Je to kópia na statív Beike 777 myslím.

rurp
2015-03-09 13:53:17+01
príspevok od: fatality
a ako je to teda zo zasielkami z eglobalcenter.com? kopec ludi pise po forach,ze vsetko prislo oka,bez cla a dph..+oni zaroven pisu vo faq-s,ze nemozu deklarovat nizsiu cenu,lebo vsetko sa snazia robit a robia legal..odosielaju zasielky z uzemia EU?
eglobalcentral.com, nie eglobalcenter... posielaju mimo uzemia eu.
Naopak eglobalcentral.eu posielaju z EU, takze ceny su konecne...

fatality
2015-03-09 17:34:35+01
príspevok od: rurp
pardon,pomylil som sa.. ..a nevies ako je to v ich pripade so servisom a zarukou?

BNDT
2015-03-09 17:43:22+01
Tak statív mám doma...10 pracovných dní prešlo od objednania. Prekvapilo ma, že som neplatil DPH, ani clo.
Statív je presne taký ako je v popise na tej stránke, všetko sedí. Zdá sa mi veľmi kvalitný, ale nemám ho z čím porovnať, keďže jediný statív čo som mal bol HAMA star 63. Posielam zopár foto.

bonifacko
2015-03-09 18:13:10+01
super!

belco
2015-03-09 18:40:24+01
Osobne by som sa týchto čínskych alternatív neobával. Pomer cena/vykon je veľmi vyhodný a kvalita je na slušnej urovni. Určite je to lepšie ako lacné Hami star a podobne. Sice aj tu su nejaké kompromisy. Ja vlastnim Fancier wf-531B a som s ním spokojný. Mozno si raz budem moct dovoliť aj nieco znackové ale momentalne sa nedá. Nie všetko vo fotografovaní je o tej najlepšej technike.

dynnamic
2015-03-09 19:42:32+01
len pre zaujimavost pridaj foto so zavesenou zrkadlovkou vertikalne

Cilan
2015-03-09 19:52:59+01
mna by zaujmala kvalita tej hlavy, ako chodi?, tuhost vvsade ok? ked nastavis do dakej polohy, zostane fotak tam alebo sa o nieco pohne , ako priklad ostrenie na maleho vtaka s teleobjektivom, maly pohyb znamena ostrit mimo

rurp
2015-03-09 20:03:08+01
pardon,pomylil som sa.. ..a nevies ako je to v ich pripade so servisom a zarukou?
Zatial som servis v ramci zaruky ani nic podobne nemusel riesit, ale ide to cez nich , takze je to urcite na dlhe lakte...

BNDT
2015-03-09 20:54:57+01
príspevok od: dynnamic
len pre zaujimavost pridaj foto so zavesenou zrkadlovkou vertikalne
No neviem či tam niečo uvidíš ale nech sa páči...

BNDT
2015-03-09 21:02:32+01
príspevok od: Cilan
mna by zaujmala kvalita tej hlavy, ako chodi?, tuhost vvsade ok? ked nastavis do dakej polohy, zostane fotak tam alebo sa o nieco pohne , ako priklad ostrenie na maleho vtaka s teleobjektivom, maly pohyb znamena ostrit mimo
Hlava chodí plynulo, bez zádrhov, závity sa tiež nezadrhávajú, všetko ide ako má. Neviem sa ti vyjadriť bližšie ku kvalite, pretože je to prvá hlava ktorú som mal v ruke naživo, spracovanie je kvalitné. Dá sa kúpiť aj zvlášť:
http://www.aliexpress.com/item/DiC-MiC-B-36-Golden-Ball-head-for-tripod-Panoramic-ballhead-Quick-release-plate-High-quality/32278504599.html

fatality
2015-03-09 22:16:11+01
Zatial som servis v ramci zaruky ani nic podobne nemusel riesit, ale ide to cez nich , takze je to urcite na dlhe lakte...
mhh..takze max nejaky ten kompaktik odtial objednat.. ..

Svicen
2015-03-10 07:07:25+01
eglobalcentral.eu posielaju z Hong Kongu. Objednával som odtiaľ. Je to zrejmé aj podľa sledovania zásielky odkiaľ balík ide. Je aj eglobalcentral.co.it - taliansky sklad by to mal byť, ale je možnosť poslať len do talianska.

majso
2015-03-11 16:51:30+01
čínania väčšinou na balík napíšu cenu nižšiu aby sa neplatilo clo, prípadne to posielajú ako darček

shaggy
2015-03-11 17:12:34+01
príspevok od: majso
čínania väčšinou na balík napíšu cenu nižšiu aby sa neplatilo clo, prípadne to posielajú ako darček
Čo je aj tak irelevantné a colníci zadržia aj zásielku, ktorá má deklarovanú nižšiu hodnotu (hlavne ak ide o väčšiu krabicu).

bernolak
2015-03-12 11:01:58+01
Veľmi sa mi podobá na Triopo tripody. Aj cenovo je to veľmi podobné. Len tie triopo netreba objednávať z Číny, majú ich aj v našich eshopoch. Ale veľmi sa mi páči pomer zloženej veľkosti a maximálnej výšky.

fatality
2015-03-12 11:32:47+01
príspevok od: Svicen
eglobalcentral.eu posielaju z Hong Kongu. Objednával som odtiaľ. Je to zrejmé aj podľa sledovania zásielky odkiaľ balík ide. Je aj eglobalcentral.co.it - taliansky sklad by to mal byť, ale je možnosť poslať len do talianska.
hmm..takze risk doplacania cla tu teda je..+otazny servis a zaruka..

Svicen
2015-03-12 12:13:55+01
riskovanie cla by som sa nebal. Posielaju to cez DHL a oni maju vlastnych colnych deklarantov, cize to nejde na colnicu a oni to preclievaju na zaklade ceny, ktoru uda predajca. Servis a zaruka - treba poslat im. Telo by som tma asi nekupoval. Ja som kupoval sirokac a co som presiel viacero for, tak ludia sa vyjadrovali, co je aj moj nazor, ze skla takto kupuju. Toto bolo prve sklo co som kupoval zo zahranicia, vsetko zatial len u nas a zatial ziadne problemy. Tak povediac som to riskol.

Svicen
2015-03-12 12:14:45+01
hmm..takze risk doplacania cla tu teda je..+otazny servis a zaruka..
riskovanie cla by som sa nebal. Posielaju to cez DHL a oni maju vlastnych colnych deklarantov, cize to nejde na colnicu a oni to preclievaju na zaklade ceny, ktoru uda predajca. Servis a zaruka - treba poslat im. Telo by som tma asi nekupoval. Ja som kupoval sirokac a co som presiel viacero for, tak ludia sa vyjadrovali, co je aj moj nazor, ze skla takto kupuju. Toto bolo prve sklo co som kupoval zo zahranicia, vsetko zatial len u nas a zatial ziadne problemy. Tak povediac som to riskol.

rurp
2015-03-12 12:40:41+01
Tak som sa na to pozrel..Pred rokom som tam kupoval zrkadlovku sony a99.. prisla z nemecka. Objektiv som kupoval v decembri ..odosielatel čína. Clo som nikde neplatil ani dph..Ale čital som nejake recenzie a niektorí veru nemali to šťastie..tak tak

majso
2015-04-03 13:43:56+02
No ako, prišiel Ti?

Strana 2 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()