Dá sa použiť HDMI na presun fotiek z D71000 do noteboooku? Ďakujem.
Odpoveď jednoslovne - Dá!
Chce to kusok multimedialnej výbavy, potrebuješ HD PVR recorder s HDMI vstupom (externých je veľa, do PC ako PCI karta, tiež, možno sa najde aj na NB nejaký) a ten sa nalinkuje s aplikáciou v PC/NB. Foták zapneš do LiveView a máš. Pri fotení ti obrázok putuje po ceste. Štandartne sa používa na video tak sa rozkukaj tam.
..kerd už máš nafotené tak čítačka kariet je fakt 3×naj...
S tym vyfukom sa mi to paci , pripomenulo mi to ftip:
Gynekolog po dlhorocnej praxi si povie, ze chce skusit v zivote aj inu pracu a tak zacne chodit do skoly pre automechanikov. Chodieva aj na vecerne kurzy a po nociach sa poctivo uci. Na konci skoly maju skusku. Doktor nedockavo ocakava vysledky. Prejde tyzden, dva a vysledky ma doma. Pozrie na papier, rychlo ho prebehne ocami, kym nenajde pocet percent. Najde tam napisane 150%. zarazi sa a na druhy den sa ide do skoly spytat, ci sa nestala nejaka chyba. Instruktor mu povie: "Tych prvych 50% mate za to, ze ste dokazali vybrat motor. Dalsich 50% je za to, ze ste ho vedeli vratit aj spat. no a tych poslednych 50%...no, to mate za to, ze ste to vsetko spravili cez vyfuk."
HDMI na transfer fotiek
Chce to kusok multimedialnej výbavy, potrebuješ HD PVR recorder s HDMI vstupom (externých je veľa, do PC ako PCI karta, tiež, možno sa najde aj na NB nejaký) a ten sa nalinkuje s aplikáciou v PC/NB. Foták zapneš do LiveView a máš. Pri fotení ti obrázok putuje po ceste.
Štandartne sa používa na video tak sa rozkukaj tam.
..kerd už máš nafotené tak čítačka kariet je fakt 3×naj...
Gynekolog po dlhorocnej praxi si povie, ze chce skusit v zivote aj inu
pracu a tak zacne chodit do skoly pre automechanikov. Chodieva aj na
vecerne kurzy a po nociach sa poctivo uci. Na konci skoly maju skusku.
Doktor nedockavo ocakava vysledky. Prejde tyzden, dva a vysledky ma
doma. Pozrie na papier, rychlo ho prebehne ocami, kym nenajde pocet
percent. Najde tam napisane 150%. zarazi sa a na druhy den sa ide do
skoly spytat, ci sa nestala nejaka chyba. Instruktor mu povie:
"Tych prvych 50% mate za to, ze ste dokazali vybrat motor. Dalsich 50%
je za to, ze ste ho vedeli vratit aj spat. no a tych poslednych
50%...no, to mate za to, ze ste to vsetko spravili cez vyfuk."
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií