Ahojte zháňam nejaký batoh namiesto brašne pretože dochádza miesto, niečo ako Lowepro Flipside 250,300 by bol fajn,kludne bazárový, potrebujem tam vopchať Nikon D5300,D300s+grip,70-300,16-85,blesk, nabíjačky,karty, notebook a možno pevná Flipside bude okej alebo to je zbytočne veľký? Poprípade nejaké alternatívy? 100€ za batoh dávať nechcem, kľudne bazár díki moc
mne príde, že batoh nie je nikdy dosť veľký; nejaká AW 300 je na mall.sk; na bazoši predáva z NR chlapík 400-tovku novú za 70,-
ale je mám F-Stop Sukha, 70l batoh a je proste častokrát veľký. Musel som si preto kúpiť aj menší. Je pravda že ak mať iba jeden tak radšej väčší ako menší, ale rozumne veľký. Nie najväčší čo sa dá kúpiť
Obzerám Lowepro Protactic 450 alebo Flipside 500 ale neviem ..či to za tú cenu stojí
Protactic 450 AW mám a vojde sa mi tam toho teda dosť veľa: Canon 80D + grip + 3 náhradné baterky, M50 + 2 náhradné baterky, 70-200/2,8, 18-35/1,8, 50/1,8, EF-M 15-45, EF2EF-M, blesk, Canon XF405 (stredne veľká reportážna kamera) + 3 náhradné batérie, kamerové svetlo, polarizačné filtre, doplnková kabeláž, pamäťové karty, rezervné čistenie, notebook, nabíjačky ku všetkému a ak treba ak aj 5" BlackmagicVideoAssist. Odhadom v ňom viem nosiť tak 20kg techniky a dá sa to. dokonca si naň z vonku viem upevniť stredne veľký videostatív, ak sa mi ho nechce niesť v rukách.Proste obrovský batoh. Kamoš do 350AW v pohode tal 2x Nikon D3 aj s nasadenými objektívmi
Batoh Lowepro Flipside
Kamoš do 350AW v pohode tal 2x Nikon D3 aj s nasadenými objektívmi
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie