uvazujem do buducna nad nim a mozno zbytocna otazka..ale je ten material naozaj taky pevny ze odola napriklad nozu? ludia su vselijaky
Model steel ma vsite ocelove lanko. Vyrobca dava nan zaruku, ze do urcitej ciastky preplati skodu, ak niekto to lanko prereze a fotak odcudzi. Al proti kopu do rozkroku a kompletnemu ozbijaniu az po ponosky to nezabrani.
Tie najlepsie. Odporuca 9 z 10 fotografov. Ja, Izzino, Mrco, Julo...
Ale vážne, ja ho už mám... Idem na tri týždne do juhovýchodnej ázie tak by som chcel vedieť nejaké skúsenosti od niekoho, kto ho použil na cestách. Napríklad či ten šroub dobre drží, či sa nepovoluje a tak...
Ale vážne, ja ho už mám... Idem na tri týždne do juhovýchodnej ázie tak by som chcel vedieť nejaké skúsenosti od niekoho, kto ho použil na cestách. Napríklad či ten šroub dobre drží, či sa nepovoluje a tak...
Srob drzi, ale nie je od veci ho raz za cas dotiahnut ... je to len srob ... ja som mal jediny \"problem\" ked som si snipera pripol na stativovu objimku 70-200 ... pri vymene objektivu si treba uvedomit ze na popruhu je objetiv a nie telo
Mam aj ja uz asi mesiac, a nevymenil by som za nic na svete. Skutocne jednoducha ale pritom super prakticka vecicka. Tiez som sa zatial nestretol so žiadnymi problemami.
No tak parada. Mne sa to pacilo od prveho moementu co som videl tie reklamne videa. Ale ked je to aj naozaj dobre a funkcne. Uz len cosi nasetrit a kupujem jeden istotne aj ja.
Srob drzi, ale nie je od veci ho raz za cas dotiahnut ... je to len srob ... ja som mal jediny \"problem\" ked som si snipera pripol na stativovu objimku 70-200 ... pri vymene objektivu si treba uvedomit ze na popruhu je objetiv a nie telo
Vyzera to byt zaujimavy technicky doplnok. Mne osobne vadi klasicke zavesenie cez krk. Citim, že mi to odkrvuje ...uf..ano, mozog. Normalne, ten popruh vedeny cez krčnu chrbticu pritlača na tepnu či cievy. S tymto tu nemate žiadne negativne skusenosti? Ak ano, napíšte, nič nie je dokonale.
Vyzera to byt zaujimavy technicky doplnok. Mne osobne vadi klasicke zavesenie cez krk. Citim, že mi to odkrvuje ...uf..ano, mozog. Normalne, ten popruh vedeny cez krčnu chrbticu pritlača na tepnu či cievy. S tymto tu nemate žiadne negativne skusenosti? Ak ano, napíšte, nič nie je dokonale.
Jediná negatívna skúsenosť je že sa horšie skladá do brašne - ten polstrovaný diel je dosť neskladný. Ale v kontexte ostatných vlastností fakt zandbateľné. Skúsil som naozaj veľa a rôznych poprouhov a spôsobov nosenia, ale toto je (hlavne na reportáž / street) naozaj jedinečné. Mám ich dva a nie je problém ani s dlhodobým nosením dvoch FF tiel (širokáč / záklaďák, telezoom). Odporúčam každému ...
Na tom videu o reklame neviem zachytiť sposob uchytenia na telo. Niekde tu vypisujete, že to ide na objektiv. To sa mi snad zda, ja nemam žiadny objektiv, kde sa da take dačo uchytit. A okrem toho, ten zavit pre upinaciu doštičku sa mi zda najvhodnejši.
Na tom videu o reklame neviem zachytiť sposob uchytenia na telo. Niekde tu vypisujete, že to ide na objektiv. To sa mi snad zda, ja nemam žiadny objektiv, kde sa da take dačo uchytit. A okrem toho, ten zavit pre upinaciu doštičku sa mi zda najvhodnejši.
srobuje sa to stativoveho zavitu na tele fotaku. a ked mas stativovu objimku so zavitom aj na (tele)objektive mozes uchytit aj na nu ... zostava je potom lepsie vyvazena
popruh SUN SNIPER
Izzino, Julo, Maco, Mrco, TY
Al proti kopu do rozkroku a kompletnemu ozbijaniu az po ponosky to nezabrani.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa