Fórum » Príslušenstvo

Čítačka kariet

ENGERAU
ENGERAU 2010-12-26 22:58:27+01
Vie niekto dať tip akú čítačku kariet si vybrať?

felipe25
2014-01-08 21:28:15+01
sorry pridavam link: http://www.kingston.com/us/flash/readers#fcr-mlg3

http://www.hej.sk/citacka-pamatovych-kariet-kingston-mobilelite-g3-usb-3-0-fcr-mlg3/

ak chces na ine typy kariet, tak:
http://www.qcomp.sk/shopping/product_details.php?idp=mFCR-HS3

Marcel Rebro
2014-01-09 12:19:55+01
príspevok od: felipe25
Kingstone, ktory je na USB3.0 napr odporucam. Vcera som kupil a max. spokojnost. Funguje aj v USB2.0 samozrejme. Je vsak iba na SD a microSD karty. SDHC berie samozrejme.
Vcera si kupil a max spokojnost. Super. O tyzden sa poserka a zalozis vlakno "Nefunguje citacka kariet - mam si kupit slnecnu clonu?"

juko
2014-01-09 12:40:30+01
Ja mám zatiaľ na čítačky smolu. (1) Interná čítačka v notebooku lenovo, piny asi po čase stratili pružnosť a nedosadajú, najprv pomohlo s kartou trochu heglovať v štrbine a nájsť správnu pozíciu, teraz už neprečíta nič. (2) Zainvestoval som do drahšej kovovej USB3 čítačky Kingston, po čase sa asi zohol pin, zo dňa na deň prestala čítať SD karty (ostatné druhy bez problémov). Reklamácia, vrátenie peňazí. (3) Nedávno som ako náhradu zobral Hama 10in1, taká tá malá bezkáblová priehľadná. Asi trikrát som dal dolu ten plastový kryt a už je nalomený. Teraz váham, či ju pôjdem reklamovať a skúsim ďalšiu čítačku, alebo sa s tým zmierim a budem ju používať bez krytu.

felipe25
2014-01-09 13:02:35+01
mrco: So znackou KIngstone mam najlepsie skusenosti, co sa tyka pamatovych medii, a citaciek. Ani jedna neodisla, zatial co co mal skusenost napr s MSI citackami, ktore raz isli a raz nesli. Citacka Kingstone USB3.0 mi splnila to co mala, co viac moze chciet clovek od veci ktora ma 2funkcie - citanie SD a microSD karty?
O tyzden sa poserka = ma 2 roky zaruku nie?

A Tvoj podryvacny ton poslednej vety mi potvrdzuje nieco, co si myslim uz davnejsie, ze poniektori experti su neskutocne mudri... Ty si tiez zacinal tak, ze si vsetko vedel v prvy den ked si sa narodil, ze???

Juko- treba ist do znacky KIngstone. Ano, ked si pozriet IT obchody, najdes tam lacne citacky, pomaly ze euro, Kingstone nestoji euro, je spomedzi citaciek asi najdrahsi, ale kvalitny. Osobne som mal viac ako 3roky Kingstone MobilLite, no kedze nepodporovala SDHC tak sla prec. A nebol problem nikdy. Chvilu som pouzival MSI citacku, a ta robila viac zloby ako dobroty, raz isla, potom nesla, potom zas sla.. proste windows ukazoval kartu, dat som kopirovat fotky, zmizla a pod. Skus KIngstone. Lepsie nenajdes asi.

juko
2014-01-09 14:05:03+01
príspevok od: felipe25
mrco: So znackou KIngstone mam najlepsie skusenosti, co sa tyka pamatovych medii, a citaciek. Ani jedna neodisla, zatial co co mal skusenost napr s MSI citackami, ktore raz isli a raz nesli. Citacka Kingstone USB3.0 mi splnila to co mala, co viac moze chciet clovek od veci ktora ma 2funkcie - citanie SD a microSD karty?
O tyzden sa poserka = ma 2 roky zaruku nie?

A Tvoj podryvacny ton poslednej vety mi potvrdzuje nieco, co si myslim uz davnejsie, ze poniektori experti su neskutocne mudri... Ty si tiez zacinal tak, ze si vsetko vedel v prvy den ked si sa narodil, ze???

Juko- treba ist do znacky KIngstone. Ano, ked si pozriet IT obchody, najdes tam lacne citacky, pomaly ze euro, Kingstone nestoji euro, je spomedzi citaciek asi najdrahsi, ale kvalitny. Osobne som mal viac ako 3roky Kingstone MobilLite, no kedze nepodporovala SDHC tak sla prec. A nebol problem nikdy. Chvilu som pouzival MSI citacku, a ta robila viac zloby ako dobroty, raz isla, potom nesla, potom zas sla.. proste windows ukazoval kartu, dat som kopirovat fotky, zmizla a pod. Skus KIngstone. Lepsie nenajdes asi.
...a všimol si si, že ospevovanú Kingston čítačku (usb 3) som mal a odišla? Tiež som bol prvé dni spokojný. Tá Hama zatiaľ funguje, len sa trochu nalomil plast krytky. Bude však použiteľná aj bez nej. A kontaktné piny na mňa pôsobia odolnejším a kvalitnejším dojmom, než tie na Kingston-e (tam sa mi nepozdávali už na začiatku). Za cenu jednej Kingston čítačky mám 5-6 Hama čítačiek.

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()