Fórum » Príslušenstvo

odrazova doska

petrofka
2011-10-10 21:37:54+02
Ahojte. Idem trosku fotit kamoskynu dcerku a chcem vyskusat odraznu dosku. Len neviem, aku si vybrat. Resp. neviem aky tvar. Ma tvar odraznej dosky nejaky vplyv na odlesky v ociach? Predpokladam, ze tu odrazku dam kamoske do ruk ale inokedy sa mi zas moze zist ta s tym uchytom. Mate s tym skusenosti? Vdaka.
shop.ephoto.sk/lastolite-odrazova-doska-triflip-8-in-1-75-cm.html?src=ephoto

istvic
ocenenie redakciou 2011-10-10 21:49:11+02
no velmi zavisi aku dosku pouzivas,ja napriklad davam prednost klasike,/obr1/ ale ti najlepsi beru modernejsie prvky na odraz/obr2/..odrazy v ociach uvidis az po vynoreni,ak teda vobec..pre teba ako zaciatocnika by som odporucal nieco s ohradkou,predsa len ide o bezpecnost/obr3/

micuro
2011-10-10 21:51:38+02
tak samozrejme aky tvar ma odrazka taky bude mat aj v oku, zalezi aj na vzdialenosti v akej budes, pri silnejsom slnku budes dalej a tak bude odraz mensi, je mozne ze tvar bude na nerozoznanie, pri slabsom slnku budes blizsie a tvar bude zretelnejsi. Mne nejak na tvare nezalezi,dolezitejsie je aby to splnilo svoj ucel...detom ta iskricka v ociach obzvlast pasuje

PeCh
2011-10-10 22:12:41+02
V oku to vidno bude, pokiaľ odfotíš len hlavu alebo to budeš pozerať pod lupou. Pri celej postave a bez priblíženia to nerozoznáš. Tak v pohode.

Inak by ma skôr zaujímalo, aký vplyv ma zlatá a aký strieborná odrazka napr. pri fotení nevesty. Viem, že strieborná neovplyvní farby a strieborná fotku oteplí, ale nezruší sa efekt po vyvážení bielej farby? Alebo neurobí podobný efekt zmena vo vyvážení bielej?

denySK
2011-10-10 22:39:20+02
príspevok od: petrofka
Ahojte. Idem trosku fotit kamoskynu dcerku a chcem vyskusat odraznu dosku. Len neviem, aku si vybrat. Resp. neviem aky tvar. Ma tvar odraznej dosky nejaky vplyv na odlesky v ociach? Predpokladam, ze tu odrazku dam kamoske do ruk ale inokedy sa mi zas moze zist ta s tym uchytom. Mate s tym skusenosti? Vdaka.
shop.ephoto.sk/lastolite-odrazova-doska-triflip-8-in-1-75-cm.html?src=ephoto
skus si radsej kupit obidve z Ciny (obidve dohromady ta budu stat do 15eur) a podla toho, s ktorou sa ti bude pracovat lepsie, si potom mozes kupit takuto 100 eurovu

Marek Janicko
2011-10-10 22:58:49+02
Drzal som lacnu cinsku, ako je na obrazku 2 v mini-maxe v ruke. No povedal som si, ze riadny sunt. Uchop pre ruku je nedorieseny, prekruca sa a skor das modelke po hlave s tym. Ma to privlastok DO-DO (dorob-doma). A okruhleho tvaru uz mam doma a zatial jej nemam co vytknut na to co to stalo a kedze je to lacina cina tolerujem, ze to nema vlastnosti, ako original.

dodo_bb
2011-10-10 23:01:53+02
príspevok od: PeCh
V oku to vidno bude, pokiaľ odfotíš len hlavu alebo to budeš pozerať pod lupou. Pri celej postave a bez priblíženia to nerozoznáš. Tak v pohode.

Inak by ma skôr zaujímalo, aký vplyv ma zlatá a aký strieborná odrazka napr. pri fotení nevesty. Viem, že strieborná neovplyvní farby a strieborná fotku oteplí, ale nezruší sa efekt po vyvážení bielej farby? Alebo neurobí podobný efekt zmena vo vyvážení bielej?
odrazka oteplí len odrazené svetlo (ktorého nebude veľa), ostatné zostane biele. To vyvážením bielej nikdy nedosiahneš... Najlepšie je kúpiť kombinovanú odrazku 5 v jednom - má bielu farbu, striebornú farbu, zlatú farbu, čiernu farbu a slúži aj ako difuzor (mimochodom výborná vlastnosť na slnku)... A nemusí byť práve čínska

koati
2012-11-12 17:00:56+01
Zdravym vsetkych, viete mi pomoct? som opatrny a preto neviem ako by som mohol naspat odlozit odrazovu dosku 110 cm kedze je rozbalena , neviem ako ju dat naspat do puzdra, ma niekto skusenosti? dakujem

Shooter
2012-11-12 17:54:33+01
príspevok od: koati
Zdravym vsetkych, viete mi pomoct? som opatrny a preto neviem ako by som mohol naspat odlozit odrazovu dosku 110 cm kedze je rozbalena , neviem ako ju dat naspat do puzdra, ma niekto skusenosti? dakujem
takto:

http://www.youtube.com/watch?v=YjlsP9KDjcs

koati
2012-11-12 18:46:05+01
pozrem sa na to, dik

koati
2012-11-12 18:51:05+01
príspevok od: Shooter
takto:

http://www.youtube.com/watch?v=YjlsP9KDjcs
Dakujem

marcomusic
2012-12-19 14:50:55+01
Nema niekto radu ohladom konkretneho produktu? Rad by som vedel aj priemer kruhovych odrazovych dosiek s ktorym sa pracuje dobre a je prenony.

Takysto ci mate skusenost s produktom ktory obsahuje aj difuznu cast.

Dakujem

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2012-12-19 14:54:25+01
príspevok od: marcomusic
Nema niekto radu ohladom konkretneho produktu? Rad by som vedel aj priemer kruhovych odrazovych dosiek s ktorym sa pracuje dobre a je prenony.

Takysto ci mate skusenost s produktom ktory obsahuje aj difuznu cast.

Dakujem
Ja mam 84 cm, po zbaleni sa zmesti do batohu (Lowepro Rower AW) alebo brasne (Lowepro stealth Reporter 400AW). Cokolvek vacsie uz musis nosit v ruke, do nicoho za sto nezmesti.

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()