Nejaká rada na lacnejší foto batoch, priestor +- telo so seťákom + tele (napr. 70-200 canon) s priestorom tiež na statív prípadne na jeho upevnenie na batoh, sú aj nejaké lacnejšie značky alebo kúpiť nejaký lowepro batoch, keďže materíalovo mi to za tú cenu nepríde, skôr tam asi hrá rolu značka. Cena: do 60 € (+-20). Dik
Nejaká rada na lacnejší foto batoch, priestor +- telo so seťákom + tele (napr. 70-200 canon) s priestorom tiež na statív prípadne na jeho upevnenie na batoh, sú aj nejaké lacnejšie značky alebo kúpiť nejaký lowepro batoch, keďže materíalovo mi to za tú cenu nepríde, skôr tam asi hrá rolu značka. Cena: do 60 € (+-20). Dik
Flipside 400 je podla mna dost velky, uz aj 300vka je morda velka na vylety. Do 300vky das telo s gripom a objektivom, 3 dalsie objektivy a blesk. V hornej casti priestor na doplnky, Otvaranie v chrbtovej casti, predna cast ma drziak na stativ, sietku na flasu, vrecko na tel. a doklady.
Sklamem ta, ruksaky su psecificka vec a pri nizsich cenach budes obmedzovany bud velkostou alebo kvalitou pri cinskych. Uz ked mas rozpocet 80 eur tak prihod 30 eur navyse a kupis poriadny znackovy. Ja som tak kupil Vaguard, no pred kupou som nahodou narazil v mini-maxe na cinsky lacny. Kvalita bola taka, ze super mesky ruksacik do skoly, ktory odnesie desiatu a par zositou.
Na to že čínsky batoh je menej kvalitný ste prišiel vlastnou (.........) hlavou? Nehnevajte sa ale máte veľmi zlý názor na čínske produkty.
Na to že čínsky batoh je menej kvalitný ste prišiel vlastnou (.........) hlavou? Nehnevajte sa ale máte veľmi zlý názor na čínske produkty.
Stacili mi vlastne oci a ruky pri prezerani. Hlava s tym nemala nic spolocne, kedze uz na prvy pohlad to bol odpad. Ale evidentne je u vas problem, kedze mate problemy s citanim prispevku a jeho vyhodnotenim.
idealny batoh vidim ako sklbenie vnutorneho priestoru ako napr. Lowepro, Kata atd. s ergonomiou nosenia na chrbte ala Camelbak. Pred par dnami som bol na poldennom vylete, mal som Lowepro Fastpack 200 a v nom Nikon D90+16-85, takze nic tazkeho, ale po ture som mal dost - teda moj chrbat. Kdezto ked idem na celodenny bike hoci aj s plne nalozenym Camelbakom, tak som v pohode...
nechcem zakladať novú tému tak sa pokračujem v tomto vlákne s podobným problémom. vyberám si batoh k svojej prvej zrkadlovke a chcel by som si nechať poradiť. vlastním Nikon D5100 + 18-105, Nikkor 50mm 1.8G, SB700 a plánujem kúpu ešte nejakého zoomu. taktiež by sa tam malo zmestiť všetko príslušenstvo typu káble, filtre, náhradná baterka apod. rozmýšľam na batohom Vanguard Up-Rise 34, pretože chcem niečo univerzálnejšie a brašňa pre mňa v tomto prípade nespĺňa túto požiadavku. zaujímalo by ma či s týmto batohom cez rameno a plným (spomínaným) obsahom nebude ťažké na nosenie. nemám skúsenosti a preto si rád prečítam všetky postrehy. ďakujem.
nechcem zakladať novú tému tak sa pokračujem v tomto vlákne s podobným problémom. vyberám si batoh k svojej prvej zrkadlovke a chcel by som si nechať poradiť. vlastním Nikon D5100 + 18-105, Nikkor 50mm 1.8G, SB700 a plánujem kúpu ešte nejakého zoomu. taktiež by sa tam malo zmestiť všetko príslušenstvo typu káble, filtre, náhradná baterka apod. rozmýšľam na batohom Vanguard Up-Rise 34, pretože chcem niečo univerzálnejšie a brašňa pre mňa v tomto prípade nespĺňa túto požiadavku. zaujímalo by ma či s týmto batohom cez rameno a plným (spomínaným) obsahom nebude ťažké na nosenie. nemám skúsenosti a preto si rád prečítam všetky postrehy. ďakujem.
ja mám tento kukni ho neni ani velmi drahý a vela miesta http://www.fototechnika.eu/brasne-batohy-tasky-puzdra/91074-foto-batoh-delta-sx-2-trojkomorovy.html
mám hore spomínaný batoh lowepro 400 aw a chcem sa spýtat ci sa moze brat v pracke ak hej tak na setrnom programe alebo ako to robite vy prali ste ho dakedy ?
mám hore spomínaný batoh lowepro 400 aw a chcem sa spýtat ci sa moze brat v pracke ak hej tak na setrnom programe alebo ako to robite vy prali ste ho dakedy ?
ked prat v pracke, tak na 30-tke a BEZ avivaze. Ak je batoh impregnovany (co vacsina je), tak pratim v avivazi o tuto impregnaciu prides. Ja osobne batoh radsej operiem v lavori alebo vani, kde si batoh ocistim kefou (nieco jemnejsie - nie kartac . Na spinu je velmi dobre palma-kokosove mydlo.
potrebujes to prat aj zvnutra? (napr. vyliata kola vo vnutri.. ) Ked len zvonka, handra/kefa a v umyvadle, lavory ako navrhovatel predo mnou.
Vyuzijem tuto temu na otazku: Neviete niekto o nejakom servise fotobatohov?? Zislo by sa mi na nom vymenit jeden pogumovany zips a v zaruke ho uz nemam...
foto batoh
tento mas na niekolko rokov
Uz ked mas rozpocet 80 eur tak prihod 30 eur navyse a kupis poriadny znackovy. Ja som tak kupil Vaguard, no pred kupou som nahodou narazil v mini-maxe na cinsky lacny. Kvalita bola taka, ze super mesky ruksacik do skoly, ktory odnesie desiatu a par zositou.
Ja osobne batoh radsej operiem v lavori alebo vani, kde si batoh ocistim kefou (nieco jemnejsie - nie kartac
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa