Fórum » Príslušenstvo

poskodena pamatova karta

bubu1687
2011-12-18 19:38:05+01
Ahojte,

chcem sa spytat na jednu vec - ako vidite na foto na kazdej pamatovej karte su vzadu tieto drazky, mne sa jeden - celkom vlavo - ulomil. karta mi dalej funguje, ale xcem sa spytat moze to mat nejaky dopad ktory sa raz prejavi? nerada by som sla fotit a potom nemohla fota stiahnut. kupila som si hned novu pre istotu ale neviem ci tym padom tuto zahodit alebo co. dik

kovacmj
2011-12-18 19:51:59+01
No ako pozerám, tak pozerám, ale mám dojem, že tej karte nič nechýba.

bubu1687
2011-12-18 19:53:09+01
príspevok od: kovacmj
No ako pozerám, tak pozerám, ale mám dojem, že tej karte nič nechýba.
celkom vlavo jej chyba jeden ten cierny pasik ...inak to uz povedat neviem D : normalne sa mi ohol do praveho uhla a dralo mi to fotak potom to odpadlo...nejde mi to lepsie odfotit

kovacmj
2011-12-18 19:57:22+01
príspevok od: bubu1687
celkom vlavo jej chyba jeden ten cierny pasik ...inak to uz povedat neviem D : normalne sa mi ohol do praveho uhla a dralo mi to fotak potom to odpadlo...nejde mi to lepsie odfotit
Aha, už som si všimol. Podľa mňa to nebude mať žiadny vplyv na funkčnosť karty, Tie drážky, resp. pásiky sú tam zrejme na to, aby karta bola správne nasmerovaná kontaktami kam má. Keďže ostatné pásiky sú tam, tak by to ozaj nemalo vadiť.

bubu1687
2011-12-18 20:01:44+01
Aha, už som si všimol. Podľa mňa to nebude mať žiadny vplyv na funkčnosť karty, Tie drážky, resp. pásiky sú tam zrejme na to, aby karta bola správne nasmerovaná kontaktami kam má. Keďže ostatné pásiky sú tam, tak by to ozaj nemalo vadiť.
mno lebo mne povedala v NAY asi odbornicka ze bez toho mi coskoro vypise ze karta je nefunkcna...ked to tam bolo ohnute tak to vadilo nexcela sa ani dnu vopchat a ani som to neskusala radsej,....tak som to dala prec a ona mi povedala ze cez to dochadza k prenosu info cize bez toho to nepojde preto sa aj divim ze mi to funguje....

kovacmj
2011-12-18 20:06:49+01
mno lebo mne povedala v NAY asi odbornicka ze bez toho mi coskoro vypise ze karta je nefunkcna...ked to tam bolo ohnute tak to vadilo nexcela sa ani dnu vopchat a ani som to neskusala radsej,....tak som to dala prec a ona mi povedala ze cez to dochadza k prenosu info cize bez toho to nepojde preto sa aj divim ze mi to funguje....
Tak to asi bola fakt odborníčka, lebo ak sa nemýlim, ten pásik je z umelej hmoty a to je nevodič, na rozdiel od tých kovových plieškov, ktoré slúžia na prenos informácií.

Paulie
2011-12-18 20:08:41+01
Kludne ju používaj ďalej, ak ju vieš vložiť do slotu bez drhnutia. A zdravím pracovníčku v NAYIY.

bubu1687
2011-12-18 20:09:42+01
Tak to asi bola fakt odborníčka, lebo ak sa nemýlim, ten pásik je z umelej hmoty a to je nevodič, na rozdiel od tých kovových plieškov, ktoré slúžia na prenos informácií.
ved toto ze aj ja som pozerala ze co vravi ale nerozumiem sa tak radsej som pocuvla D:

Paulie
2011-12-18 20:15:42+01
ved toto ze aj ja som pozerala ze co vravi ale nerozumiem sa tak radsej som pocuvla D:
Samozrejme že ti povedala aby si ju nepoužívala, išlo o to aby si si kúpila novú, "business is business".

bubu1687
2011-12-18 21:19:17+01
príspevok od: Paulie
Samozrejme že ti povedala aby si ju nepoužívala, išlo o to aby si si kúpila novú, "business is business".
ved mne to je jasne preco mi to povedala ale nevedomost mna samej k tomu prispela D:

markato1
2011-12-18 21:27:50+01
ved mne to je jasne preco mi to povedala ale nevedomost mna samej k tomu prispela D:
nic zle sa nestalo,budes mat zaloznu kartu,ktoru by si si casom asi aj tak kupila

bubu1687
2011-12-18 21:44:56+01
príspevok od: markato1
nic zle sa nestalo,budes mat zaloznu kartu,ktoru by si si casom asi aj tak kupila
sak toto pohoda aj tak by som kupila len som nevedela co s touto ale evidentne bude funkcna dalej

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()