Fórum » Príslušenstvo

plochý filter

STIEVEN
STIEVEN 2012-02-10 20:50:06+01
prvý krát si chcem kupit plochý filter a chcel by som sa vtom svami poradit ....vedeli by ste mi, prosím vás poradit ,aký typ ,plochého filtru je dobrý ,buď cokin alebo dáky iný ,plánujem si kupit takýto tip filtra na objektiv 82 ...za každú radu som vám vďačný. STIEVEN

viking81
2012-02-12 09:42:32+01
príspevok od: STIEVEN
chces prechodaky ? ND ? oteplujuce ? farebne ?
ano ND ploché prechodáky chcem si kupit ...aj oteplujuce aj farebné aj na dlhý čas (na vodu ) ,chcem kvalitné a viem si zato aj zaplatiť ,nechcem kupiť lacné prechodáky ...
kup si Lee filtre...

j.a.r.o.
2012-02-12 10:04:20+01
Ak po čase nechceš predávať filtre ako Cokin, Hitech a pod., tak si kúp hneď LEE filtre. Nemusíš si celú sadu kupovať naraz. Prvý nákup urob iba: držiak - Holder system Foundation Kit, adaptor ringy (podľa toho aké veľké máš priemery objektívov) a 1ks filter prechodový s hard prechodom o sile 0,9. Trochu došetri a kúp 0,9 so soft prechodom a 1,2 ND. Neskôr, ak ti budú chýbať ďalšie 0,6 alebo 0,3 dokúpiš aj tie. A hlavne kúp ich v Anglicku vyjdú okolo 80 libier/ks.

STIEVEN
2012-02-12 10:11:53+01
príspevok od: viking81
kup si Lee filtre...
vdaka za radu,postupne si pokupim prislušenstvo a vies kde by som ich na svk kupil lacnejsie ...

viking81
2012-02-12 11:33:27+01
vdaka za radu,postupne si pokupim prislušenstvo a vies kde by som ich na svk kupil lacnejsie ...
tak to uz netusim....skus pogooglit....mne musia stacit Hi-tech

Martin P
2012-02-12 11:39:27+01
vravis vyssie ze peniaze niesu problem a teraz mudrujes o cene
tak za LEE nedas ani menej ani viacej lebo predajcovia su zmluvne viazani na vysku marze
nesmu podliezat ceny
a LEE si to ustrazi komu da pravo predavat ich tovar
LEE je premiova znacka a tu sa o cenach nedohaduje
bud na to mas a kupis alebo nemas ides do hitechov alebo cokinov
jasne?

STIEVEN
2012-02-12 16:18:36+01
príspevok od: Martin P
vravis vyssie ze peniaze niesu problem a teraz mudrujes o cene
tak za LEE nedas ani menej ani viacej lebo predajcovia su zmluvne viazani na vysku marze
nesmu podliezat ceny
a LEE si to ustrazi komu da pravo predavat ich tovar
LEE je premiova znacka a tu sa o cenach nedohaduje
bud na to mas a kupis alebo nemas ides do hitechov alebo cokinov
jasne?
Martin ja nemam stym problem si ich kupit len ci sa daju aj niekde lacnejsie kupit...

Martin P
2012-02-12 18:33:50+01
Martin ja nemam stym problem si ich kupit len ci sa daju aj niekde lacnejsie kupit...
v texte na ktory reagujes je presna odpoved

STIEVEN
2012-02-12 21:47:12+01
v texte na ktory reagujes je presna odpoved
ako ja, stym nemam problem len ci sa daju aj na inej stranke kupit a za aspon dake uera menej ,snad mi nechces povedat ked ty si kupujes nieco ci si nehladas lacnejsie ...nic v zlom ..kazdy si chce podla mna takto pomoct

STIEVEN
2012-02-12 21:49:31+01
príspevok od: j.a.r.o.
Ak po čase nechceš predávať filtre ako Cokin, Hitech a pod., tak si kúp hneď LEE filtre. Nemusíš si celú sadu kupovať naraz. Prvý nákup urob iba: držiak - Holder system Foundation Kit, adaptor ringy (podľa toho aké veľké máš priemery objektívov) a 1ks filter prechodový s hard prechodom o sile 0,9. Trochu došetri a kúp 0,9 so soft prechodom a 1,2 ND. Neskôr, ak ti budú chýbať ďalšie 0,6 alebo 0,3 dokúpiš aj tie. A hlavne kúp ich v Anglicku vyjdú okolo 80 libier/ks.
vdaka Jari za radu,tak som to myslel postupne ,lepsei zo zahranicia a velmi ti moc dakujem ze co skorej potrebujem na uvod ...

Martin P
2012-02-13 08:37:14+01
ako ja, stym nemam problem len ci sa daju aj na inej stranke kupit a za aspon dake uera menej ,snad mi nechces povedat ked ty si kupujes nieco ci si nehladas lacnejsie ...nic v zlom ..kazdy si chce podla mna takto pomoct
vacsinou ti co hladaju najlacnejsie riesenie si kupuju aj vacsie problemy pri pripadnej reklamacii pri tychto filtroch preto nezozenies "nejake lacnejsie pretoze" toto je firma LEE a tato firma si jednoducho ustrazi komu povoli predavat svoje produkty a za kolko a tych predajcov nieje vela a musia dodrziavat obchodne marze
ale toto som ti uz pisal
ak chces lacnejsie kupuj, ja nekupujem lebo viem ze za tym je skryte velakrat nieco nekale ci uz kvalitou povodom zarukou mnozstvom, lebo nic v zlom kazdy si chce pomoct aj taky predajca na internete je len clovek a chce prezit a aniekedy aj na ukor kupujceho
opakujem tovar LEE sa predava len u serioznych predajcov a seriozny tovar za ktory zaplatis u kazdeho viacmenej rovnako

netmouse
2012-02-13 10:49:22+01
mam taku otazku, da sa do drziaka Cokin P nasadit stvorcovy filter inej znacky Hitec aklebo Lee?

hombreee
2012-02-13 11:22:01+01
príspevok od: netmouse
mam taku otazku, da sa do drziaka Cokin P nasadit stvorcovy filter inej znacky Hitec aklebo Lee?
Ano da sa, Hitech 85.

Martin P
2012-02-13 13:01:23+01
príspevok od: netmouse
iba hitech 85

STIEVEN
2012-02-13 16:23:18+01
vacsinou ti co hladaju najlacnejsie riesenie si kupuju aj vacsie problemy pri pripadnej reklamacii pri tychto filtroch preto nezozenies "nejake lacnejsie pretoze" toto je firma LEE a tato firma si jednoducho ustrazi komu povoli predavat svoje produkty a za kolko a tych predajcov nieje vela a musia dodrziavat obchodne marze
ale toto som ti uz pisal
ak chces lacnejsie kupuj, ja nekupujem lebo viem ze za tym je skryte velakrat nieco nekale ci uz kvalitou povodom zarukou mnozstvom, lebo nic v zlom kazdy si chce pomoct aj taky predajca na internete je len clovek a chce prezit a aniekedy aj na ukor kupujceho
opakujem tovar LEE sa predava len u serioznych predajcov a seriozny tovar za ktory zaplatis u kazdeho viacmenej rovnako
to je pravda, ale aspon o nieco lacnejsie si ich zozeniem ak sa da aspon zo zahranicia , uz som sa rozhodol,ostavam pri znacke Lee ... dakujem za vase radi, vsetkym ktory mi poradily ...

Martin P
2012-02-13 16:41:48+01
to je pravda, ale aspon o nieco lacnejsie si ich zozeniem ak sa da aspon zo zahranicia , uz som sa rozhodol,ostavam pri znacke Lee ... dakujem za vase radi, vsetkym ktory mi poradily ...
dobra volba
aj znacka aj zahranicny obchod

STIEVEN

Štefan Káčer
2012-03-07 11:57:14+01
ale toto som ti uz pisal
a ked si v googli zadas predaj lee filtrov, tak na slovensku najdes v podstate dvoch a ich cena je dost "nerovnaka", takze asi tak ...

Robert Simeg
2012-03-07 12:42:32+01
príspevok od: j.a.r.o.
Prosim ta tym drziakom si myslel toto?:
http://www.darian.sk/fotoaparaty/filtre/filtre-lee/drziaky-filtrov/2065-drziak-filtrov-zakl-sada-foundation-1-drziak
nerozumiem tym adaptor ringom, to musim kupit zvlast?

Diky

Štefan Káčer
2012-03-07 12:59:24+01
príspevok od: Robert Simeg
Prosim ta tym drziakom si myslel toto?:
http://www.darian.sk/fotoaparaty/filtre/filtre-lee/drziaky-filtrov/2065-drziak-filtrov-zakl-sada-foundation-1-drziak
nerozumiem tym adaptor ringom, to musim kupit zvlast?

Diky
- aj ked je to na j.a.r.a., tak
- ano, to je ten drziak, vsetko mas pekne pofotene a vysvetlene npr. na fotovideoshop.sk
- adaptacne kruzky potrebujes na kazdy priemer objektivu, co chces pouzivat, nasroubujes ho do objektivu a nan nasadis drziak.
- predpokladam, ze chces pouzivat aj sirokouhly objektiv, bez diskusie potrebujes sirokouhly kruzok a ak mas npr FF, tak kruhovy polarizak pojde z objektivu prec ...
- pre vsetky ostatne ti staci kupit jeden s najvacsim priemerom, co potrebujes a k nemu si za par centov dokupis redukcne kruzky s pozadovanymi priemermi

j.a.r.o.
2012-03-07 13:05:13+01
príspevok od: Štefan Káčer
- aj ked je to na j.a.r.a., tak
- ano, to je ten drziak, vsetko mas pekne pofotene a vysvetlene npr. na fotovideoshop.sk
- adaptacne kruzky potrebujes na kazdy priemer objektivu, co chces pouzivat, nasroubujes ho do objektivu a nan nasadis drziak.
- predpokladam, ze chces pouzivat aj sirokouhly objektiv, bez diskusie potrebujes sirokouhly kruzok a ak mas npr FF, tak kruhovy polarizak pojde z objektivu prec ...
- pre vsetky ostatne ti staci kupit jeden s najvacsim priemerom, co potrebujes a k nemu si za par centov dokupis redukcne kruzky s pozadovanymi priemermi
Ušetril si mi klávesnicu

Strana 2 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()