čaute pordťe mi prosím skúsení kolegovci podľa Vás v dnešnej dobe najlepší statív s guľovou hlavou na krajinky a zátišia je? poprosím len osobné skúsenosti, ja nemám žiadne
čaute pordťe mi prosím skúsení kolegovci podľa Vás v dnešnej dobe najlepší statív s guľovou hlavou na krajinky a zátišia je? poprosím len osobné skúsenosti, ja nemám žiadne
ja mam gitzo + arca swiss a som spokojny. Predtym som mal velbon za 40E a bol som spokojny. Chcel som si kupit klasicky dreveny stativ, a urcite by som bol tiez spokojny.
Známa umera....cena =v ýkon.... Ale mohol si sa ma spýtať osobne..... Tu Ti budú radiť aj decká, čo mali v ruke jeden dva a samozrejme poradia Ti jeden z nich , lebo Oni boli spokojný... Strašne sa Ja bojím že Ty ideš fotiť zátišiá a krajinky...že Ty chceš mať TOP fotky každý deň...?????
tejto Tvojej otazke musi predchadzat este ina dolezita a rovnako nezmyselna otazka, ktoru by som formuloval asi takto: "poradťe mi prosím skúsení kolegovci podľa Vás v dnešnej dobe najlepší fotoaparat s pohyblivym zrkadlom na krajinky a zátišia je? poprosím len osobné skúsenosti, ja nemám žiadne lebo som uplny ..."
ked uz sa tu rozprava o stavive, mam D5100 a planujem dokupit rybie oko a stativ - chcem urobit zopar 3d panoram. konkretne ktory stativ sa na to hodi?
ked uz sa tu rozprava o stavive, mam D5100 a planujem dokupit rybie oko a stativ - chcem urobit zopar 3d panoram. konkretne ktory stativ sa na to hodi?
V tvojom prípade ten najlacnejší a zároveň najľahší a najpevnejší.....
tejto Tvojej otazke musi predchadzat este ina dolezita a rovnako nezmyselna otazka, ktoru by som formuloval asi takto: "poradťe mi prosím skúsení kolegovci podľa Vás v dnešnej dobe najlepší fotoaparat s pohyblivym zrkadlom na krajinky a zátišia je? poprosím len osobné skúsenosti, ja nemám žiadne lebo som uplny ..."
Tebe konkrétne by som odporučil slušný kompakt....Zrkadlovkou dnes fotí ,už každá Ovca....
zas dobrá téma, aká je najlepšie auto doby? pre jedného fabia 1,2 pre iného porsche carrera
V tvojom prípade ten najlacnejší a zároveň najľahší a najpevnejší.....
prepac, ale nieco vseobecnejsie tu napisat nevies? toto nie je tvoj jediny prispevok typu "kup si ten najlepsi" alebo "kup si to to najlacnesie" v tejto diskusii. ak mam cakat taketo odpovede, tak sa tu ani pytat nemusim. ako odpoved na moju otazku som cakal nieco konkretne. ak uz nie konkretny typ, tak aspon link na nejaky clanok, ktory sa tomu venuje.
prepac, ale nieco vseobecnejsie tu napisat nevies? toto nie je tvoj jediny prispevok typu "kup si ten najlepsi" alebo "kup si to to najlacnesie" v tejto diskusii. ak mam cakat taketo odpovede, tak sa tu ani pytat nemusim. ako odpoved na moju otazku som cakal nieco konkretne. ak uz nie konkretny typ, tak aspon link na nejaky clanok, ktory sa tomu venuje.
ak sa len tak vseobecne opytas, tak dostanes aj take vseobecne odpovede. nikde som nevidel odporucania predajcu alebo vyrobcu ze stativ je vhodny na portrety alebo zatisia. kup si stativ podla vahy tvojej vybavy, podla tvojej vysky, podla toho ako casto ho chces vyuzivat aj v terene (na turach), ... a to je len stativ. stativova hlava je dalsia vec - ale plati vacsina kriterii pre vyber stativu.
Osobne mam lahky Velbon, ale fotim casto s priatelom, ktory ma stativ Giottos... Ten moj Velbon je uz dost obehany a uvazujem o kupe noveho. Variabilita a pevnost Giottos ma presvedcila. Takze ak stativ, tak pre mna z tejto stranky: http://www.giottos.cz/tripody_c16177.html
...netreba vsak zabudat na prislovie: ze aj akykolvek stativ je lepsi, ako ziadny stativ...
podľa Vás najlepší statív v dnešnej dobe
Ale mohol si sa ma spýtať osobne.....
Tu Ti budú radiť aj decká, čo mali v ruke jeden dva a samozrejme poradia Ti jeden z nich , lebo Oni boli spokojný...
Strašne sa Ja bojím že Ty ideš fotiť zátišiá a krajinky...že Ty chceš mať TOP fotky každý deň...?????
"poradťe mi prosím skúsení kolegovci podľa Vás v dnešnej dobe najlepší fotoaparat s pohyblivym zrkadlom na krajinky a zátišia je? poprosím len osobné skúsenosti, ja nemám žiadne lebo som uplny ..."
"poradťe mi prosím skúsení kolegovci podľa Vás v dnešnej dobe najlepší fotoaparat s pohyblivym zrkadlom na krajinky a zátišia je? poprosím len osobné skúsenosti, ja nemám žiadne lebo som uplny ..."
ak mam cakat taketo odpovede, tak sa tu ani pytat nemusim.
ako odpoved na moju otazku som cakal nieco konkretne. ak uz nie konkretny typ, tak aspon link na nejaky clanok, ktory sa tomu venuje.
ak mam cakat taketo odpovede, tak sa tu ani pytat nemusim.
ako odpoved na moju otazku som cakal nieco konkretne. ak uz nie konkretny typ, tak aspon link na nejaky clanok, ktory sa tomu venuje.
http://www.giottos.cz/tripody_c16177.html
...netreba vsak zabudat na prislovie: ze aj akykolvek stativ je lepsi, ako ziadny stativ...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa