Dobry den Vam prajem. Prosim Vas, kde by som si u nas mohol objednat panoramaticku hlavu panosaurus 2.0? Hladal som po internete uz hadam vsade, no bez uspechu. Co som nasiel boli len ceske firmy, no postovne by ma vyslo asi draho. Nechcem na zaciatok nic drahe, postupom casu by som sa poobzeral po niecom inom. Kde by som tuto hlavu mohol u Nas kupit - kamenny, alebo e-shop. Dakujem.
No bol by to pojisteny balik do 100 Eur do hmotnosti 1 kg. Na stranke slovenskej posty som sa dozvedel, ze by to stalo cca 10Eur. Nieje to fakt vela. Bol by som rad, keby sa to dalo objednat aj u nas. Nechce sa mi verit, ze to tu nikto neponuka. :/
Dobry den Vam prajem. Prosim Vas, kde by som si u nas mohol objednat panoramaticku hlavu panosaurus 2.0? Hladal som po internete uz hadam vsade, no bez uspechu. Co som nasiel boli len ceske firmy, no postovne by ma vyslo asi draho. Nechcem na zaciatok nic drahe, postupom casu by som sa poobzeral po niecom inom. Kde by som tuto hlavu mohol u Nas kupit - kamenny, alebo e-shop. Dakujem.
Ak nic drahe na zaciatok , tak to skus i toto: http://www.panoheadsv360.com/
Dakujem za odpoved. Rozmyslal som nad vlastnou vyrobou, ale pocul som, ze aj male odchylky dokazu narobit sarapatu. Pracujem ako mechanical engineer a nakreslit si vykresy casti a celej zostavy by nebol problem. Problem je v tom, ze nasledujuce 3 tyzdne nebudem mat moznost dat si to vyrobit. Hlavu by som potreboval cim skor, no na drahe riesenie musim momentalne zabudnut.
kolko si nasiel ze stoji v cesku, ja som rozmyslal to objednat priamo od vyrobcu za 99 dolarov a 39 dolarov bolo postovne
kolko si nasiel ze stoji v cesku, ja som rozmyslal to objednat priamo od vyrobcu za 99 dolarov a 39 dolarov bolo postovne
ja mám toto http://www.ebay.com/itm/Panoramic-Gimbal-DSLR-Tripod-Head-Bracket-Mount-3-8-For-Canon-Nikon-Sony-Camera-/350592693852?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51a0f3f65c
ale ja som to kúpil kedysi za 67 usd aj s poštou takže mne sa to celkom oplatilo, neni to panosaurus ale účel splní.
http://www.linkdelight.com/PK001-Pro-Panorama-Kit-With-Panoramic-Tripod-Head+Gimbal-Bracket.html toto by mohlo byt s postovym a clom+dph okolo 120eur a na ebay je podobnych systemov viac
1. Nie kazdy ma doma fisheye, odhliadnuc od toho ze su to dost jednoucelove objektivy mavaju aj rozne opticke vady a vysledky nemavaju ani velke rozlisenie, ani pozadovanu kvalitu
2. Na tvojich prikladoch na prilozenej stranke vidim, ze by sa ti ta hlava naozaj zisla - mas to tam porozpadavane kade-tade, takze pouvazuj o nej, ak chces naozaj kvalitne vystupy
A este k veci - moja mini skusenost s Panosaurom - poznam jedneho cloveka, ktoremu sa Panosaurus rozpadol ked mu spadol z policky na postel a bohuzial je vyrobeny z takych materialov, ktore sa nedaju opravit a bol nuteny kupit noveho...
1. Nie kazdy ma doma fisheye, odhliadnuc od toho ze su to dost jednoucelove objektivy mavaju aj rozne opticke vady a vysledky nemavaju ani velke rozlisenie, ani pozadovanu kvalitu
2. Na tvojich prikladoch na prilozenej stranke vidim, ze by sa ti ta hlava naozaj zisla - mas to tam porozpadavane kade-tade, takze pouvazuj o nej, ak chces naozaj kvalitne vystupy
A este k veci - moja mini skusenost s Panosaurom - poznam jedneho cloveka, ktoremu sa Panosaurus rozpadol ked mu spadol z policky na postel a bohuzial je vyrobeny z takych materialov, ktore sa nedaju opravit a bol nuteny kupit noveho...
MS.
V poriadku ja to beriema suhlasim s Tebboui,ja som len chhel ukazat ze sa to da aj jednoduchsie a ten kto chce ozaj kvalitne vysledky urcite nepouzije pan.hlavu za 60 euro ani objektiv za 250 e.Je to jednoduche riesenie pre hobby fotografovanie.
panosaurus 2.0
tolko
http://www.photoeshop.cz/domains/photoeshop.cz/index.php?route=product/product&product_id=52
ale ja som to kúpil kedysi za 67 usd aj s poštou takže mne sa to celkom oplatilo, neni to panosaurus ale účel splní.
na bazoši som našiel niečo podobne
toto by mohlo byt s postovym a clom+dph okolo 120eur
a na ebay je podobnych systemov viac
http://www.pali55.eu/?cat=11
MS.
MS.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa