Zdravim, planujem kupit stativ. Vychodiskova situacia je asi taka, ze som dost vysoky - 185cm, stativ potrebujem obcas - 2krat do mesiaca hlavne v meste, doma ale obcas aj na horach, mozno dokonca pri kempovani. (cize tazsie stativy ako 2kg radsej nie). Manfrotto 728B ma nosnost 3.5 kg. Namontovana na nom bude cca. D7000 s 18-200. Bude mi to manfrotto stacit, alebo ma nejake zasadne nedostatky? Mate ine typy? vdaka
Statívy sa moc nevymieňaju, neskôr budeš mať možno ťažšiu zostavu, kupoval by som statív s guľ. hlavou s nosnosťou nad 6kg, nech je nejaká rezerva na váhu a s vyššou stabilitou, nech sa to nechveje vo vánku.
Manfrotto 728B
planujem kupit stativ. Vychodiskova situacia je asi taka, ze som dost vysoky - 185cm, stativ potrebujem obcas - 2krat do mesiaca hlavne v meste, doma ale obcas aj na horach, mozno dokonca pri kempovani. (cize tazsie stativy ako 2kg radsej nie). Manfrotto 728B ma nosnost 3.5 kg. Namontovana na nom bude cca. D7000 s 18-200. Bude mi to manfrotto stacit, alebo ma nejake zasadne nedostatky? Mate ine typy?
vdaka
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa