Zdravim.Planujem kupit stativ na moj canon EOS 60D + Tamron 17-50 neskor Canon 70-200 F4. Neviem sa rozhodnut aky stativ by bol najlepsi. Cena do 160 eur max. Fotim prirodu, rodinne foto...
1. cena je nizsia oproti 2 o 36Eur. a vahovo o 0,4kg. 2. panoramaticka vaha, vacsia nosnost.
Pytam sa planujem fotit krajinky...cize turistika...,ile rad panoramu, ale zas turistika priroda jelepsie nosit 1,6kg aako 2kg.
Oplati sa ist do toho drahsieho a mat vacsiu vydrz na turistike? Alebo ist do lacnejsieho, lahsieho no bez panoramatickej hlavy. Stativ ako som pisal bude moj prvy.
Dakujem za seriozne odpovede, hlavne majitelov a poprosim aj o radu K. Srnec
1. cena je nizsia oproti 2 o 36Eur. a vahovo o 0,4kg. 2. panoramaticka vaha, vacsia nosnost.
Pytam sa planujem fotit krajinky...cize turistika...,ile rad panoramu, ale zas turistika priroda jelepsie nosit 1,6kg aako 2kg.
Oplati sa ist do toho drahsieho a mat vacsiu vydrz na turistike? Alebo ist do lacnejsieho, lahsieho no bez panoramatickej hlavy. Stativ ako som pisal bude moj prvy.
Ahoj, moja rada je ber Alta+263. Sám ho vlastním a maximálna spokojnosť. Sherpy sa mi nepozdávali kvôli ukončeniu nôh, sú bez hrotov. Alta+263 ich má a má aj gumové ukončenie. Hroty oceníš pri menej stabilnejších povrchoch. Tiež fotím krajinu podobnými objektívmi a statív je stabilný aj pri silnejšom vetre. Je síce pravda, že +2kg v batohu na túrach cítiť, ale môžeš sa na ten statív spoľahnúť...... Vlastním ho už viac ako 2 roky a doteraz som s ním problémy nemal, len som po mesiaci stratil háčik na zavesenie záťaže.
Zdravim.Planujem kupit stativ na moj canon EOS 60D + Tamron 17-50 neskor Canon 70-200 F4. Neviem sa rozhodnut aky stativ by bol najlepsi. Cena do 160 eur max. Fotim prirodu, rodinne foto...
Mam 188cm tak viac vyskovo sa mi pozdava 1 a 3. Dakujem za rady.
Mám Scherpu 750R i profi staív Dorr PS 14. Scherpa je lacnejší, ľahší, ale lebilnejší ako Door. No pre mňa, keď použíjem statív 2x za rok, mi Scherpa stačí. Ak chceš predám Dorr PS 14 i s hlavou. Má vodováhu, ukončenie nôh gumou alebo hrotmi. Pevný! Hlava je trojcestná s makrosánkami... je v stave nového, použitý asi 5x v obyvačke! Cena nejakých 100€...
Mám Scherpu 750R i profi staív Dorr PS 14. Scherpa je lacnejší, ľahší, ale lebilnejší ako Door. No pre mňa, keď použíjem statív 2x za rok, mi Scherpa stačí. Ak chceš predám Dorr PS 14 i s hlavou. Má vodováhu, ukončenie nôh gumou alebo hrotmi. Pevný! Hlava je trojcestná s makrosánkami... je v stave nového, použitý asi 5x v obyvačke! Cena nejakých 100€...
Praveze sherpa staci aj na kazdodenne pouzitie a to bohato. Pokial ho teda nevysuniem na uplne max velkost a nepouzijem extra dlhy cas. A pouzivam ho takmer kazdy den, spokojnost. A to mam dokonca 250R
Praveze sherpa staci aj na kazdodenne pouzitie a to bohato. Pokial ho teda nevysuniem na uplne max velkost a nepouzijem extra dlhy cas. A pouzivam ho takmer kazdy den, spokojnost. A to mam dokonca 250R
Súhlasím, že Scherpa je na bežné nosenie fajn, preto si ho nechám i ja. Dorr je ťažší, ale lepší na fotenie, no ja nie som vo fotení preborník, tak mi ho netreba...
Statív pre Canon EOS 60D do 160€
1. Velbon Sherpa 600R
2. Velbon Sherpa 750R
3. Velbon Sherpa 800R
4. Vanguard Alta+ 233AP
Rozhodujem sa medzi:
1. Vanguard Alta+ 233AP
2.Vanguard Alta+ 263AP
1. cena je nizsia oproti 2 o 36Eur. a vahovo o 0,4kg.
2. panoramaticka vaha, vacsia nosnost.
Rozhodujem sa medzi:
1. Vanguard Alta+ 233AP
2.Vanguard Alta+ 263AP
1. cena je nizsia oproti 2 o 36Eur. a vahovo o 0,4kg.
2. panoramaticka vaha, vacsia nosnost.
1. Velbon Sherpa 600R
2. Velbon Sherpa 750R
3. Velbon Sherpa 800R
4. Vanguard Alta+ 233AP
Ak chceš predám Dorr PS 14 i s hlavou. Má vodováhu, ukončenie nôh gumou alebo hrotmi. Pevný! Hlava je trojcestná s makrosánkami... je v stave nového, použitý asi 5x v obyvačke! Cena nejakých 100€...
Ak chceš predám Dorr PS 14 i s hlavou. Má vodováhu, ukončenie nôh gumou alebo hrotmi. Pevný! Hlava je trojcestná s makrosánkami... je v stave nového, použitý asi 5x v obyvačke! Cena nejakých 100€...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa