LOWEPRO Flipside 400 AW vieš tam dať + DSLR telo s objektívom až 300mm/f2.8, druhé telo, ďalších 4–6 objektívov, blesk, príslušenstvo, statív, osobné veci
Nechcem zakladat nove vlakno tak pisem sem. Neviem sa rozhodnut pre jednu z tychto brasni.
1. Lowepro Pro Messenger 180 AW 2. Think Tank Retrospective 20
Su takmer rovnake, ako velkostou, tak aj objemom a podobne. Velkostou a tvarom mi vyhovuju obidve a cenovo su taktiez na rovnakej urovni. Ma niekto skusenosti s tymito brasnami?
Skor som prikloneny pre Think Tank Retrospective 20, ale neviem, v obchode ich nikde na sklade nemaju, takze vyskusat si ich nie je mozne. Dakujem.
Pod recenziou tu na ephote sa ktosi vyjadril, ze ThinkTank na Slovensku nikto nerobi a musi kvoli nemu behat do Viedne. Ja som sa napokon rozhodol pre Lowepro (netajim, ze na zaklade tunajsej recenzie som si ju zalubil na prvy pohlad). Myslim, ze ThinkTank nema tichy magneticky uzaver, hoci ma moznost zavretia brasne bez pouzitia sucheho zipsu (no zrejme len tak ledabolo prehodenim). Sa mi mari, ze mrco pouziva ThinkTank, tak ten sa k tomu bude vediet vyjadrit fundovanejsie
Ja to robim tak, ze na pleci mam malu brasnu, kde mam bud dalsi objektiv alebo cokolvek ine a pripadne do nej napcham aj telo ak treba, inac mam telo s inym objektivom na krku.. potom v druhej brasni mam zvysok prislusenstva, resp. moze to byt bud brasna alebo rusak. Ja mam stary Tamrac a to je taka mala brasna, co teda nosievam pocas fotenia na pleci. Potom mam Kata 3in1-20, kde mavam zvysok veci alebo ak potrebujem toho viac mam Tamrac Rally 7, kam napcham aj NTB, aj vsetko co treba, ale na pleci s full nakladom by som to teda nenosil
Este som cital v jednom fore na webe, kde porovnavali LowePro Messenger s ThinkTank a udajne je ThinkTank vyrobeny s velmi tenkeho materialu. Aky je tvoj nazor ked mozes posudit aspon material ThinkTanku?
Este som cital v jednom fore na webe, kde porovnavali LowePro Messenger s ThinkTank a udajne je ThinkTank vyrobeny s velmi tenkeho materialu. Aky je tvoj nazor ked mozes posudit aspon material ThinkTanku?
nemam to s cim porovnat, kedze moja prva realna brasna, uplne prva bola upravena vojenska lekarnicka (perfektna vec). Ale je pravda ze TT je z tensieho materialu, a nieje velmi hrubo vystuzene (vypolstrovane), ale na druhej strane nie je to len nieco obycajne, a pri beznom zaobchadzani je technika v uplnom bezpeci. Este video recenzia od M. Kozaka: http://www.martinkozak.com/?p=8897
Nechcem zakladat nove vlakno tak pisem sem. Neviem sa rozhodnut pre jednu z tychto brasni.
1. Lowepro Pro Messenger 180 AW 2. Think Tank Retrospective 20
Su takmer rovnake, ako velkostou, tak aj objemom a podobne. Velkostou a tvarom mi vyhovuju obidve a cenovo su taktiez na rovnakej urovni. Ma niekto skusenosti s tymito brasnami?
Skor som prikloneny pre Think Tank Retrospective 20, ale neviem, v obchode ich nikde na sklade nemaju, takze vyskusat si ich nie je mozne. Dakujem.
pripojim sa aj ja. nasiel som Lowepro Classified 250 AW. Zaujimalo by ma ci ma niekto skusenost s touto brasnou. na amazone za nejakych 60 libier. u nas okolo 160. asi to bude uz starsi model,kedze malo ktora predajna ho este ma v ponuke. ci?
pripojim sa aj ja. nasiel som Lowepro Classified 250 AW. Zaujimalo by ma ci ma niekto skusenost s touto brasnou. na amazone za nejakych 60 libier. u nas okolo 160. asi to bude uz starsi model,kedze malo ktora predajna ho este ma v ponuke. ci?
Nemam s nou skusenosti, nakoniec som siel do Think Tank Retrospective 20.
Brašňa na svadbu
1. Lowepro Pro Messenger 180 AW
2. Think Tank Retrospective 20
Myslim, ze ThinkTank nema tichy magneticky uzaver, hoci ma moznost zavretia brasne bez pouzitia sucheho zipsu (no zrejme len tak ledabolo prehodenim).
Sa mi mari, ze mrco pouziva ThinkTank, tak ten sa k tomu bude vediet vyjadrit fundovanejsie
1. Lowepro Pro Messenger 180 AW
2. Think Tank Retrospective 20
nasiel som Lowepro Classified 250 AW. Zaujimalo by ma ci ma niekto skusenost s touto brasnou. na amazone za nejakych 60 libier. u nas okolo 160. asi to bude uz starsi model,kedze malo ktora predajna ho este ma v ponuke. ci?
nasiel som Lowepro Classified 250 AW. Zaujimalo by ma ci ma niekto skusenost s touto brasnou. na amazone za nejakych 60 libier. u nas okolo 160. asi to bude uz starsi model,kedze malo ktora predajna ho este ma v ponuke. ci?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa