Má niekto skúsenosti s horeuvedenou značkou a modelom statívu? Celkom by spĺňal kritéria, ktoré som si dal ... Ukončenie hrot/guma, výška, prevedenie... A zaujímalo by ma či bude pasovať hlava od GIOTTOSu (1311 konkrétne).
Má niekto skúsenosti s horeuvedenou značkou a modelom statívu? Celkom by spĺňal kritéria, ktoré som si dal ... Ukončenie hrot/guma, výška, prevedenie... A zaujímalo by ma či bude pasovať hlava od GIOTTOSu (1311 konkrétne).
Mam Cullmann magnesit 525. Nemam mu zatial co vytknut. Nie je na nom takmer ziaden plast. Nohy su hlinikove, ostatne casti magneziove, vratane klipsni. Pozor, v silnom mraze je to magnezium dost studene. Nastastie nohy su obalene penou. Stativ je pevny, nic na nom nehrkoce, v ruke a aj pri pouzivani posobi solidne a pevne. Podla mna je plne porovnatelny so stativmi zabehnutejsich znaciek. Cize pomer cena/vykon/kvalita je podla mna dobry.
V baleni je okrem klasickeho stredoveho stlpika este kratky stlpik aj so svojim puzdrom.
Jedine co by som mozno zmenil je ze hroty by mohli byt o malicko dlhsie. A mohli by k stativu balit aj puzdro.
Este jedna vec. Vlastne mal som s nim jedem maly problem. Ale to bola cisto moja chyba. Ja som taky ze niekedy skusam co veci vydrzia. Prilis silno som zatiahol jednu klipsnu (srobikom regulujes tuhost klipsne), az tak silno ze klipsna isla ledva ledva horko tazko zatiahnut. Tak som ju teda horko tazko zatiahol, lenze v klipsni praskol kolicek (v pante). Su tiez magneziove. Mozno to bol nejaky nepodarok.
Tak som to odfotil, napisal som mail do centraly v Nemecku. Ospravedlnili sa mi (!!!) a obratom poslali nahradne kolicky pre vsetky klipsne na stative, gratis.
Cize pristup k zakaznikovi na jednotku
Ale opakujem, bola to mohja chyba a hlupost. Odvtedy ziaden problem.
Cullmann Magnesit 532
Má niekto skúsenosti s horeuvedenou značkou a modelom statívu?
Celkom by spĺňal kritéria, ktoré som si dal
Ukončenie hrot/guma, výška, prevedenie...
A zaujímalo by ma či bude pasovať hlava od GIOTTOSu (1311 konkrétne).
Ďakujem za názory
Má niekto skúsenosti s horeuvedenou značkou a modelom statívu?
Celkom by spĺňal kritéria, ktoré som si dal
Ukončenie hrot/guma, výška, prevedenie...
A zaujímalo by ma či bude pasovať hlava od GIOTTOSu (1311 konkrétne).
Ďakujem za názory
Pre porovnanie toto je môj druhý kandidát!
Manfrotto 055XPROB PRO
V baleni je okrem klasickeho stredoveho stlpika este kratky stlpik aj so svojim puzdrom.
Jedine co by som mozno zmenil je ze hroty by mohli byt o malicko dlhsie. A mohli by k stativu balit aj puzdro.
S hlavou giottos urcite problem nebude.
Tak som to odfotil, napisal som mail do centraly v Nemecku. Ospravedlnili sa mi (!!!) a obratom poslali nahradne kolicky pre vsetky klipsne na stative, gratis.
Cize pristup k zakaznikovi na jednotku
Ale opakujem, bola to mohja chyba a hlupost. Odvtedy ziaden problem.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa