Ja. Ale nepýtaj sa ako "Posterusak", ale fukni sem konkrétny link na konkrétny statív a môžme to prebrať. Takto si koleduješ o zmazanie, resp. zamknutie.
NO, neviem, či je čo preberať.. http://www.hahnel.ie/contentFiles/products/pdfs/brochures/Triads%20A4-05-05-11.pdf Aj ich "najvyšší model" vyzerá chabo. Prečo a na ČO ho chceš? Si v Írsku?
Ja. Ale nepýtaj sa ako "Posterusak", ale fukni sem konkrétny link na konkrétny statív a môžme to prebrať. Takto si koleduješ o zmazanie, resp. zamknutie.
stretol som chlapika z National geographic a medzi vsetkim moznym naradim mal aj tento stativ tak ma zujima ci aj na Slov. je tato znacka znama.
NO, neviem, či je čo preberať.. http://www.hahnel.ie/contentFiles/products/pdfs/brochures/Triads%20A4-05-05-11.pdf Aj ich "najvyšší model" vyzerá chabo. Prečo a na ČO ho chceš? Si v Írsku?
Aha. Ja mám skúsenosť s kópiu Battery gripu pre D300/D700 - a je to kópia. Síce funkčná, ale iné tvary "hmatníku", iné materiály. Plast miesto gumy a pod. Síce elektricky OK - ako originál, ale napriek tomu nedoporučujem. Kópia. Čo skvelé môže táto firma priniesť v oblasti statívov? Keby si sa neopýtal, ani by som netušil, že robia "aj" statívy.
Ja som mal od tej firmy baterku do foťáku. Od začiatku s ňou boli problémy až nakoniec ostala nepoužiteľná. Takže od Hahnelu nekúpim ani krytku na objektív.
Aha. Ja mám skúsenosť s kópiu Battery gripu pre D300/D700 - a je to kópia. Síce funkčná, ale iné tvary "hmatníku", iné materiály. Plast miesto gumy a pod. Síce elektricky OK - ako originál, ale napriek tomu nedoporučujem. Kópia. Čo skvelé môže táto firma priniesť v oblasti statívov? Keby si sa neopýtal, ani by som netušil, že robia "aj" statívy.
kupil som hahnel TRIAD 30 a som ako amater s nim spokojny. max . v. 1500 min. v. 234 zatazenie 5 kg za malo penazi dost muziky
Nechcem otvárať nové vlákno, preto sa skúsim spýtať tu. Keď sa používa statív, je všeobecne známe, že stabilizácia sa musí vypnúť v aparáte, inak hrozí rozostrenie. Platí to aj pri použití jednonohého statívu? Možno blbá otázka, ale pre istotu. Vďaka za odpoveď vopred.
Nechcem otvárať nové vlákno, preto sa skúsim spýtať tu. Keď sa používa statív, je všeobecne známe, že stabilizácia sa musí vypnúť v aparáte, inak hrozí rozostrenie. Platí to aj pri použití jednonohého statívu? Možno blbá otázka, ale pre istotu. Vďaka za odpoveď vopred.
Ja mam Hahnel Triad 60 Lite. Predtym som mal hlinikovy HAMA stativ. To bol uplny srot. Hahnel je o 100 percent lepsie na tom. Je tusim z nejakej zliatiny. Je o poznanie tazsi, stabilnejsi. Pre lacnejsie (lahsie) zrkadlovky si myslim bohate staci. Samo pre D3 a pod by som to neodporucal. Ale pre amatera je to myslim si celkom fajn kupa. Hoci aka je kvalita tej zliatiny netusim, kedze mi praskol zavit, do ktoreho sa montuje tycka na ovladanie hlavy. Puzdro sa mi rozparalo na pomerne velkom kuse. Takze za malo penazi malo muziky. Slabsi priemer az podpriemer.
stativ hahnel
Aj ich "najvyšší model" vyzerá chabo. Prečo a na ČO ho chceš? Si v Írsku?
Aj ich "najvyšší model" vyzerá chabo. Prečo a na ČO ho chceš? Si v Írsku?
Od začiatku s ňou boli problémy až nakoniec ostala nepoužiteľná.
Takže od Hahnelu nekúpim ani krytku na objektív.
max . v. 1500
min. v. 234
zatazenie 5 kg
za malo penazi dost muziky
max . v. 1500
min. v. 234
zatazenie 5 kg
za malo penazi dost muziky
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta