Fórum » Kompakty a ultrazoomy

Kompakt a externa spust

HeReTiC
2011-06-01 09:59:05+02
Zdravim, zhanam kompakt, najlepsie Canon, ktory by umoznoval co najdlhsiu expozicnu dobu a zaroven pripojenie externej kablovej spuste. Na nete sa to tazko hlada lebo je tam plno fotakov. Snad by mi niekto vedel poradit. Dik

miki33
2011-06-01 10:52:45+02
hm a cenovy strop? Myslim ze G-ckove rady Canonu to maju (G12, G11, ...) , ma aj manualn7 mod, ale aj cena fotaku je uz ako low-entry zrkadlovka.

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2011-06-01 11:24:53+02
Opat ukazka lenivosti. Hladas kompakt od Canonu, tak na stranke canon.sk su len Canony, tym si vyselektoval vsetky ostatne znacky. To, ze by mohol mat nejaky bezny lacny Ixus, ci Powershot moznost pripojenia spuste, je nulova. Tym si vyselektoval takmer celu produkciu Canonu. Zostavaju len najvyssie modely Powershot, cize tak do pat kuskov. Rozkliknes si specifikaciu a tam najdes, ze model G12 ma poznost pripojenia dialkovej spuste RS-60E3, ktoru ked das do googlu (obrazky), ti vyhodi kopec obrazkov spuste s kablovym ovladanim.
V specifikacii fotaku sa docitas, ze max. cas je 15 sekund. Ak ti 15 sekund nestaci, musis sa poobzerat inde, najlepsie radsej po zrkadlovke.

Celkovo to trvalo asi minutu.

HeReTiC
2011-06-01 11:57:07+02
Toto som samozrejme absolvoval. Zrkadlovku mam a o Canonoch som si veci prezrel na stranke vyrobcu a prehlad som si spravil, takze si vyprosim narazku na lenivost. Citujem sam seba "Zdravim, zhanam kompakt, najlepsie Canon...". Keby som hladal LEN Canon, asi sa tu nevypytujem. Nevylucujem ani ine znacky, resp. starsie modely Canonov. Takze pokial s tym niekto ma skusenost, mohol by mi dat tip.

miki33
miki33 pred 1 hod.
hm a cenovy strop? Myslim ze G-ckove rady Canonu to maju (G12, G11, ...) , ma aj manualn7 mod, ale aj cena fotaku je uz ako low-entry zrkadlovka.
Predstavujem si to tak do 300 eciek, tie Geckove Canony su fakt drahe, ako som spomenul vyssie, nemusi to byt nutne Canon...

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()