Dobrý den Chcel by som poradiť, ohladom fotenia v interieri. Mám Nikon D90 objektív Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX . Pre blesk som už rozhodnutý - Nikon SB-700 !!! Neviem sa rozhodnúť ohladom objektívu ?? Ide mi hlavne aj o cenu, ako iste viete D90 má vstavaný motor automatického zaostrovania. Objektív môže byť aj staršej výroby a aj inej značky ako Nikon-Nikkor. Ďakujem
Ako na to že máš DSLR, by si už aj sám mohol vedieť čo chceš a ked už teda nevieš tak by si aspon mohol napísať na čo to potrebuješ, aje ked teda objektívov s takou svetelnosťou vela nie je , ale aj tak sú tam rozdiely, Sigmu 20mm nebudeš používať na to isté ako Sigmu 50mm
alebo sigma 35 f/1.4....ci ti bude vyhovovat....no netusim...ale podmienku svetelnosti splna...
Pardon máš pravdu viking81, chcel by som fotit npr. promocie, svadby .............. a objektív kupovaný z druhej ruky. Blesk som už písal, som rozhodnutý,nový Nikon SB-700. Dakujem za trpezlivosť
... príde mi to tu, ako téma .... "uhádni čo chcem"
Pardon máš pravdu Neschopko, chcel by som fotit npr. promocie, svadby .............. a objektív kupovaný z druhej ruky. Blesk som už písal, som rozhodnutý,nový Nikon SB-700. Ďakujem
Pardon máš pravdu viking81, chcel by som fotit npr. promocie, svadby .............. a objektív kupovaný z druhej ruky. Blesk som už písal, som rozhodnutý,nový Nikon SB-700. Dakujem za trpezlivosť
tam by sa ti ta 35-ka sikla....a 35 f/1,8 G od nikonu je ako za facku...a svetelnost na setaku budes kompenzovat bleskom....takze asi lepsia volba pre teba nie je....alebo potom nejaku 17-50-ku f/2,8
Výber objektívu
Chcel by som poradiť, ohladom fotenia v interieri. Mám Nikon D90 objektív Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX . Pre blesk som už rozhodnutý - Nikon SB-700 !!! Neviem sa rozhodnúť ohladom objektívu ?? Ide mi hlavne aj o cenu, ako iste viete D90 má vstavaný motor automatického zaostrovania. Objektív môže byť aj staršej výroby a aj inej značky ako Nikon-Nikkor.
Ďakujem
Napr. Sigma 50mm f/1.4 EX DG HSM
Dakujem za trpezlivosť
Ďakujem
Dakujem za trpezlivosť
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky