chcem sa spytat ci Nikon D3200 ma v sebe vstavany motorcek na zaostrovanie objektivov rady AF, ktore nemaju vstavany motorcek , dakujem za rady...
No Ujo Google povedal a stranka www.nikon.sk napisala: "Automatické zaostrovanie je dostupné s objektívmi AF-S a AF-I. Automatické zaostrovanie nie je dostupné pri ostatných objektívoch typu G a D, objektívoch AF (objektívy IX NIKKOR a objektívy pre F3AF nie sú podporované) a objektívoch AI-P. Objektív bez vstavaného procesora možno používať v režime M, nebude však fungovať expozimeter fotoaparátu. Elektronický diaľkomer možno používať s objektívmi, u ktorých je svetelnosť f/5,6 alebo vyššia."
Nikon D3200
chcem sa spytat ci Nikon D3200 ma v sebe vstavany motorcek na zaostrovanie objektivov rady AF, ktore nemaju vstavany motorcek , dakujem za rady...
Až rada D7xxx a vyššie .
"Automatické zaostrovanie je dostupné s objektívmi AF-S a AF-I. Automatické zaostrovanie nie je dostupné pri ostatných objektívoch typu G a D, objektívoch AF (objektívy IX NIKKOR a objektívy pre F3AF nie sú podporované) a objektívoch AI-P. Objektív bez vstavaného procesora možno používať v režime M, nebude však fungovať expozimeter fotoaparátu. Elektronický diaľkomer možno používať s objektívmi, u ktorých je svetelnosť f/5,6 alebo vyššia."
Cize odpoved je jasna: nie nema.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa