Zdravím.. Chcem sa spýtať, neviete čo je s predajom D3100 ? Napr. dnes už na edigital.sk je posledný deň, kedy sa tam dá kúpiť. Na hej.sk a obchodny-dom.sk majú už len červené a to tiež posledné kusy predávajú za nízke ceny (416€) a čierne nikde.. a aj na niektorých iných eshopoch som našiel pri D3100 že sa už nepredáva. To je až taká stará že sa už nemôže predávať ? Veď D3000 sa ešte v lete predávala a to je o rok staršia než D3100 tuším.. alebo nie ?
Jednou z fabrik co bola uplne pod vodou v Thajsku je aj fabrika kde sa robia D5100 a D3100, teda bude problem smerom k vianociam dostat tieto dva modely-je to info priamo od dovozcu...
Mam tomu rozumiet tak,ze ak som planoval d7000-cku niekedy na vianoce ,tak si budem musiet pockat do marca?
nj, mal si rok na to aby si si to kupil ...sakra, ani sa mi nechce verit ze to uz presiel rok, odkedy ten fotak mam... stale mam pocit ako keby som ho len nedavno kupil... skvela masinka...
prečo ?nie si spokojný ? dcéra si ho nevie vynachváliť ,dokúpil som nejaké sklá a na nejaký čas máme vystaráno ..
s obrazovym vystupom maximalne, s ergonomiou a s drzanim uz menej. ale skorej ma laka vidina zisku a toho ze si mozem vyskusat nieco nove - napr. nieco od canon
a ked sa mozem spytat- co je to . to co mas a si chcel? ja som predala d90tku, s tym ze nebudem mat na fotenie cas..ze to odlozim o rok- dva...potom som zistila, ze ABSTAAAK bez zrkadlovky...tak kupila d7000. este uvazovala nad d700, aj fuji x100.. uz len portretne sklo neake poriadne.
a ked sa mozem spytat- co je to . to co mas a si chcel? ja som predala d90tku, s tym ze nebudem mat na fotenie cas..ze to odlozim o rok- dva...potom som zistila, ze ABSTAAAK bez zrkadlovky...tak kupila d7000. este uvazovala nad d700, aj fuji x100.. uz len portretne sklo neake poriadne.
Olympus E-PL1. Porovnal som si fotky za posledny rok co mam oba a vyslo to v prospech Olyho tak 80:20. Nie je to Nikon a APS-C, to je pravda, na to co fotim mi ale uplne staci... + ma vyhodu vo vahe a rozmeroch takze ho vlacim vsade so sebou. (A mozem nan nastoknut kludne hoci aj objektivy od Nikonu
Predaj D3100
...sakra, ani sa mi nechce verit ze to uz presiel rok, odkedy ten fotak mam... stale mam pocit ako keby som ho len nedavno kupil... skvela masinka...
http://foto.bazos.sk/inzerat/11217569/Nikon-D3100--1x-orig-bateria--4x-cistenie-cipu-NOVE.php
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa