Zdravím, mám momentálne Nikon D5100 a som s nim celkom spokojny, no chcel by som prejsť na Nikon D7000. Zatiaľ som ešte nenašetril, a nechcem predať D5100, dokiaľ nebudem mať D7000. Chcem sa preto opýtať, či neviete niekto ako približne dlho sa bude D7000 ešte predávať. Chcel by som samozrejme novy a nie z bazarov. Alebo či sa da po skončeni predaja objednať ešte nejaky ten kus čo maju na sklade.
Kur...na fix, tušil som, že to bude nejaká haluz, ale že to bude takáto blbina Wlad, obrovská vďaka za promtnú a účinnú radu, iste, bola to páčka v polohe L... ešte raz ďakujem r.
Kur...na fix, tušil som, že to bude nejaká haluz, ale že to bude takáto blbina Wlad, obrovská vďaka za promtnú a účinnú radu, iste, bola to páčka v polohe L... ešte raz ďakujem r.
Ak Ta to potesi, mne sa stalo lepsie ) Nemala som docvaknuty bajonet poriadne a AF nefungovalo vobec Kym som na to prisla, nacvakala som okolo 50 fotiek na manualnom ostreni a potom som skakala od radosti, ze mi objektiv nevypadol
Ak Ta to potesi, mne sa stalo lepsie ) Nemala som docvaknuty bajonet poriadne a AF nefungovalo vobec Kym som na to prisla, nacvakala som okolo 50 fotiek na manualnom ostreni a potom som skakala od radosti, ze mi objektiv nevypadol
Nepotešilo ma to, ale som rád, že si neprišla o objektív Ja z 99perc ostrím manuálne - aj na AF objektívoch - takže keď som prepol na AF a všetko šlapalo, vedel som, že to bude len nejaká blbina v nastaveniach... Ale ak Ťa to poteší, od radosti teraz skáčem rovnako ako Ty... Viva la Norvay!!!
Nepotešilo ma to, ale som rád, že si neprišla o objektív Ja z 99perc ostrím manuálne - aj na AF objektívoch - takže keď som prepol na AF a všetko šlapalo, vedel som, že to bude len nejaká blbina v nastaveniach... Ale ak Ťa to poteší, od radosti teraz skáčem rovnako ako Ty... Viva la Norvay!!!
Diky. Je pozicany, takze by sa to tazko vysvetlovalo.
a nie je lepsie, ked mas uz hotovy format 1:1 ako napr na canon 60d ?
teraz tu bol clanok o formatoch nedavno.. riesis hluposti urcite je lepsie mat fotku, z ktorej potom urobis prislusný orez, mozes to orezat v podstate presne na milimeter podla gusta vklude za pocitacom, lahsie tak napravis chybu, ktora sa moze stat pri foteni..
a nie je lepsie, ked mas uz hotovy format 1:1 ako napr na canon 60d ?
a ukaze ti na matnici na aky format fotis ? ci to len budes tipovat...a aj tak pouzije na to len prislusne rozlisenie snimaca takze to mozes rovno orezat v pc....kde ako pisali to mas presne a doladis kompoziciu a aj tak fotku ktoru pojdes tlacit tak potrebujes pred tlacou upravit....
zdravim, chcem sa opytat, ma nikon d7000 taku moznost, ze sa daju prepinat formaty, napr na format 16:9, ci 1:1 ?? dakujem
Legitimna poziadavka, dostupna v urcitej miere len vo vrcholovych FF profi modeloch D3/D4. Mna to stve najma na kompakte co vie len 4:3 a 16:9, fakt sa blbo komponuje ak ma byt vysledok 3:2.
Caute.Zvazoval som tiez kupu d7000 ale docital som sa na roznych forach o jednej dost zavaznej chybe a to ze snimaci cip na niektrocyh seriach zvykne byt zakvapkany olejom z utrob tela..Na fotakch potom su take male flaky...
Tibor78 ze sa nasli na zaciatku vyroby aj take kusy, je mozne. Ze sa ale naslo daleko viac jednotlivcov, ktori aj beznu spinu na snimaci povazovali za olej, je iste O tejto chybe sa uz tolko popisalo, no zvacsa len v rovine "docital som sa, pocul som" a tak to vyzera, ze kazdy druhy kus je takto postihnuty.
Tibor78 ze sa nasli na zaciatku vyroby aj take kusy, je mozne. Ze sa ale naslo daleko viac jednotlivcov, ktori aj beznu spinu na snimaci povazovali za olej, je iste O tejto chybe sa uz tolko popisalo, no zvacsa len v rovine "docital som sa, pocul som" a tak to vyzera, ze kazdy druhy kus je takto postihnuty.
ten olej by som neriesil....ale co je naozaj pravda....tak sa snimac na nom spini podstatne viac ako na inych aparatoch...a to nemusis ani moc skla menit...
ten olej by som neriesil....ale co je naozaj pravda....tak sa snimac na nom spini podstatne viac ako na inych aparatoch...a to nemusis ani moc skla menit...
Preco je tomu tak? To je utesneny len voci unikaniu prachu von z fotaku?
za ten rok a pol co ho mam som zatial asi 2x ofukoval senzor balonikom.. ono fotak moze byt utesneny ako chce, ked nanho da niekto neutesnenu 18-105 alebo este lepsie "autopumpu" 18-200mm, nemoze sa divit ze tam ma po case bordel..
Nikon D7000
Stalo sa to aj mne
Wlad, obrovská vďaka za promtnú a účinnú radu, iste, bola to páčka v polohe L...
ešte raz ďakujem
r.
Wlad, obrovská vďaka za promtnú a účinnú radu, iste, bola to páčka v polohe L...
ešte raz ďakujem
r.
V tom prípade sa rád doplním: Mrco, ďakujem aj Tebe za Tvoju účinnú radu Wlado-ovi
Stalo sa to aj mne
ešte raz ďakujem
r.
Ja z 99perc ostrím manuálne - aj na AF objektívoch - takže keď som prepol na AF a všetko šlapalo, vedel som, že to bude len nejaká blbina v nastaveniach...
Ale ak Ťa to poteší, od radosti teraz skáčem rovnako ako Ty... Viva la Norvay!!!
Ja z 99perc ostrím manuálne - aj na AF objektívoch - takže keď som prepol na AF a všetko šlapalo, vedel som, že to bude len nejaká blbina v nastaveniach...
Ale ak Ťa to poteší, od radosti teraz skáčem rovnako ako Ty... Viva la Norvay!!!
O tejto chybe sa uz tolko popisalo, no zvacsa len v rovine "docital som sa, pocul som" a tak to vyzera, ze kazdy druhy kus je takto postihnuty.
O tejto chybe sa uz tolko popisalo, no zvacsa len v rovine "docital som sa, pocul som" a tak to vyzera, ze kazdy druhy kus je takto postihnuty.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa