ja prave resim jestli se mi tam vejde...nemam kufr, ale velky batoh na zada...k fotobatohu na palubu bych ho pripnul po strane,ale je otazka aby me tam s nim pustili...letim z Mnichova pres Kahiru do Kuala Lumpur..
ja prave resim jestli se mi tam vejde...nemam kufr, ale velky batoh na zada...k fotobatohu na palubu bych ho pripnul po strane,ale je otazka aby me tam s nim pustili...letim z Mnichova pres Kahiru do Kuala Lumpur..
Byl jsem ted v kvetnu v Malaysii, letel 12 preletu trema aerolinkama a nikdo nic. Mam ho v pouzdru, projde Roentgenem , daji mu nalepku Secure check a je to. Krome toho jsem mel dalsich 10kg foto ve dvou dalsich "prirucnich" zavazadlech. V hlavnim kufru jsem mel totiz nadvahu 27kg... takze musel jit ven abych to stlacil na 24kg.
stativ do letadla
mate nekdo zkusenost se vzetim stativu k prirucnimu zavazadlu na palubu letadla nebo ho davate s vecmi dolu? Diky moc za odpovedi...
mate nekdo zkusenost se vzetim stativu k prirucnimu zavazadlu na palubu letadla nebo ho davate s vecmi dolu? Diky moc za odpovedi...
Nieje to nic krehke, co by sa mohlo polamat.
Aspon vystuzil kufor
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa