mne sa pači stou 22ojkou sexi... uvidíme dalej, resp. pri blizssom info...
Hej, s tou 22-kou vyzerá veľkosťovo blízko k otcovej LX5, ktorú si občas požičiavam. Samozrejme tu bude výhoda výmenných skiel.
Podľa "prepočtov", ktoré robia na CR to vyzerá na APS-C formát senzora - čo rozhodne poteší. Musíme však počkať na pondelok (kedy sa očakáva predstavenie) aby sme mali plné info.
...btw: toto vyzerá skôr na čisto consumer model, vravelo sa aj o tom, že by malo prísť niečo "profesionálnejšie. A veď ešte tu máme Photokinu...
bude dolezite to urobit lacnejsie ako fuji alebo sony aby to urobilo boom na trhu. Poviem len tolko canon konecne. Este urobi lacny DSLR FullFrame a canon potesi mnohich ludi.
No na APS-C to aspoň z fotiek nevyzerá; jednak samotný senzor v tele sa mi javí menší, jednak objektív nevyzerá na žiadneho obra a keď zoberiem malú prednú šošovku a svetelnosť f2, na APS-C senzor to nevidím. Veľkostne to vyzerá skôr na niečo medzi 1" a 1,5". Plus to ovládanie vyzerá veľmi kompaktovo, kde je PASM volič, kde sú otočné ovládače? Uvidíme, čo z toho nakoniec bude.
Nie je tazke pomerovo premerat podla zavitovej obruby objektivu velkost snimaca. Mne vysla dlhsia strana cipu na cca 16,5mm. Plus minus autobus. Takze zrejme 1,5" alebo zeby FourThirds?
Ten 1,5" by mal logiku, keďže už bol vyvinutý pre G1x. Ak by to tak bolo, javila by sa toľko kritizovaná G1x ako logická volavka na zaujatie pozornosti, aby Canon mohol v kľude dovyvíjať tento mirrorless a objektívy k nemu.
bude dolezite to urobit lacnejsie ako fuji alebo sony aby to urobilo boom na trhu. Poviem len tolko canon konecne. Este urobi lacny DSLR FullFrame a canon potesi mnohich ludi.
Počkať s kúpou môžem, takže som zvedavý na ten lacnejší FF. Zatiaľ sa povráva o rovnakom senzore ako 5D Mk III a 19 bodovom AF v plastovejšom tele. Photokina sa nám blíži a myslím si, že či už Nikon alebo Canon príde s lacným FF práve tam.
APS-C snímač by v Canon EOS-M mnohých potešil. Ale počkajme si ešte 2 dni...nejaké info v prebehu víkendu opäť uniknú
Ja sa priklanam k APS-C, pomer stran cipu mi vychadza na 3:2. Sanky blesk maju o nejake konektory navyse, zeby bol na ceste aj elektronicky hladacik? A chybajuce PASM bude vykompenzovane dotykovym displejom - tot moj skromny odhad.
Tak je to vonku. Mne sa to naozaj mooooc paci. Ma to APS-C ako je v 650D a daju sa na to s adapterom namontovat vsetky EF objektivy. Podla mna idealny fotak pre moju frajerku, kedze nikdy nechcela velku zrkadlovku, ale ked chce, tak si na to moze namontovat macro a bude mat aj dobry obrazovy vystup + moze pouzivat moje skla. Myslim, ze tymto canon natrhol ostatnym konkurentom dost prdel
799doláčov zas nieje tak malo za telo(a este bez dph)
noo celkom dobre... telo + 22mmF2 a za dobru cenu myslim.. a k tomu redukciu a fotime si take nieco hladam lebo velku zrkadlovku sa mi stale nosit neche... mne sa to fakt paci.. a je to podstatne lepsie ako NIKON 1
Canon EOS M (mirrorless)
http://www.canonrumors.com/2012/07/new-canon-eos-m-with-ef-m-mount/
Podľa "prepočtov", ktoré robia na CR to vyzerá na APS-C formát senzora - čo rozhodne poteší. Musíme však počkať na pondelok (kedy sa očakáva predstavenie) aby sme mali plné info.
...btw: toto vyzerá skôr na čisto consumer model, vravelo sa aj o tom, že by malo prísť niečo "profesionálnejšie. A veď ešte tu máme Photokinu...
Plus to ovládanie vyzerá veľmi kompaktovo, kde je PASM volič, kde sú otočné ovládače? Uvidíme, čo z toho nakoniec bude.
APS-C snímač by v Canon EOS-M mnohých potešil. Ale počkajme si ešte 2 dni...nejaké info v prebehu víkendu opäť uniknú
zjavne ide po canonistoch, ktorým sa to oplati k zrkadlu. Ini majú aj lacnejšie možnosti. W,
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa