Pri cisteni snimaca pocut piskanie a cvakanie. Pred tym som to nepocul, ma s tm dakto skusenost?
daj si vatu do usi a nebudes pocut ani teraz a ak myslis funkciu cistenia snimaca vo fotaku...tak je to v poriadku....ak to ofukujes manualne a pocujes piskanie a cvakanie tak prestan brat to svinstvo
daj si vatu do usi a nebudes pocut ani teraz a ak myslis funkciu cistenia snimaca vo fotaku...tak je to v poriadku....ak to ofukujes manualne a pocujes piskanie a cvakanie tak prestan brat to svinstvo
nespecifikoval si presne pri akom cisteni ti to piska...ci pri automatickom alebo manualnom...a dostal si odpoved na obe verzie....tak si to skus precitat este raz a verim ze budes spokojne spavat
nespecifikoval si presne pri akom cisteni ti to piska...ci pri automatickom alebo manualnom...a dostal si odpoved na obe verzie....tak si to skus precitat este raz a verim ze budes spokojne spavat
Tak pri manualnom asi tazko nie? Predtym to nerobilo, preto sa to tu pytam....
Na 60D pocujem take velmi jemne pisknutie pri cisteni, ale fakt je to na hranici pocutelnosti ... teraz ked mi za oknom chodia auta, tak nemam sancu to pocut, vecer ked vsetko utichne, tak to registrujem, ak v tom case vypinam fotak. Ale ze by mi to vadilo ....
Nie nevadi mi to, len som sa s tym nestretol tak sa pytam, predtym nebol ani naznak dacoho takeho. RK dakuje za adekvatnu odpoved . PAULIE , spamataj sa ...
Cistenie je mechanicka zalezitost. Nenapadlo ta, ze by pocut malo byt nieco? Display ti ukaze symbol cistenia a pocas toho procesu pocut jemny zvuk. Divnejsie by bolo, keby to bolo ticho, nemyslis?
Fotacik si snimac cisti tak, ze si s nim zatresie (teda nie priamo so senzorom, ale s filtrom ktory je pred nim, na ktorom su prachove castice). Napr u nikone su to 4 rozne frekvencie toho zatrasenia...takze je logicke ze niekedy pocujes jemne piskanie...ja u svojej d700 tiez pocujem ked cisti, je to take velmi jemnucke zapiskanie vysokym tonom.
Na agresivitu nesu dovody. Proste som sa len chcel pekne spytat, o co ide, lebo na 500d mi to nerobilo a predtym som to na 7d nepocul.... jednoducho stacilo pekne odpovedat a nie sa hrat na dolezitych...
Piskanie pri cisteni snimaca.
Chcel som nájsť to "kurvítko" a odstrániť ho, aby som z neho mal 40d...
..
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa