Zdravím, potreboval by som poradiť. Chcel by som zmeniť zopár vecí v Menu, ako napríklad vypnutie pípnutia pri zaostrení, ukazovanie fotiek len na 2 sekundy, vybrať v akej kvalite sa má fotiť a pod. No vždy keď to spravím a vypnem foťák/vybije sa batéria tak sú nastavenia naspäť na čom boli pred úpravou. Pozrel som aj Manuál no nepíšu tam nič o tom, som celkom nový do zrkladloviek, tak ak je v tom nejaký háčik prosím napíšte. Používam najnovší Firmware
Asi sa Ti vybila zalozna bateria co udrziava pamat. 50D pouziva typ CR2016, kup si ju v elektre a vymen. Umiestnena je pod dvirkami na hlavnu bateriu (hned pri pante).
Pevné defaultné nastavenie na 50D?
potreboval by som poradiť. Chcel by som zmeniť zopár vecí v Menu, ako napríklad vypnutie pípnutia pri zaostrení, ukazovanie fotiek len na 2 sekundy, vybrať v akej kvalite sa má fotiť a pod. No vždy keď to spravím a vypnem foťák/vybije sa batéria tak sú nastavenia naspäť na čom boli pred úpravou. Pozrel som aj Manuál no nepíšu tam nič o tom, som celkom nový do zrkladloviek, tak ak je v tom nejaký háčik prosím napíšte. Používam najnovší Firmware
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa