Ahojte.dnes som fotil po druhy krát cez live view a dosť často mi zamrzol foťák (nevrátilo závierku) a vypísalo err 80. pomohlo až vybratie batérie.včera som myslel,že to bola náhoda, ale keď sa to dnes dosť často opakovalo, už to náhoda nebude.na nete som našiel, že majú hlášky o tom, že sa to na daných canonoch objavuje.neviem,čo robiť.či reklamovať,alebo čakať na new firmware.má niekto podobný problém, alebo je to len problém môjho "stroja"?. inak v normálnom režime, foťák pracuje tak jak má.Ďakujem za každý názor.
fuuuu tak toto sa mi pravdupovediac este nestalo. je pravda ze live view som mal zapnuty mozno tak 2x od kupy fotaku, no jediny error, ktory sa mi za 10 rokov odkedy mam zrkadlovky vypisal bol na 400d, kde som jednudocho zalomil otvaraci kolik na interny blesk.
asi by som to riesil priamo s predajcom a nastojcoval na reklamacii
fuuuu tak toto sa mi pravdupovediac este nestalo. je pravda ze live view som mal zapnuty mozno tak 2x od kupy fotaku, no jediny error, ktory sa mi za 10 rokov odkedy mam zrkadlovky vypisal bol na 400d, kde som jednudocho zalomil otvaraci kolik na interny blesk.
pri sporadickom zapnuti LV a sem tam jedna dve snimky sa mi to nestalo, ale bol som fotit ruju a tam som mal telo na stative a LV stale zapnuty. po tretom stvrtom cvaknuti to vzdy zamrzlo (fotku-y vsak ulozilo)..inak fotak mam od maja a pracuje uplne super..nebyt toho fotenia na stative cez LV ,tak ani nepridem na to, ze to blbne...servis je pre mna to posledne-stracam potom dôveru k zariadeniu..kua som naserinkany..dakujem ti za odpoved
pri sporadickom zapnuti LV a sem tam jedna dve snimky sa mi to nestalo, ale bol som fotit ruju a tam som mal telo na stative a LV stale zapnuty. po tretom stvrtom cvaknuti to vzdy zamrzlo (fotku-y vsak ulozilo)..inak fotak mam od maja a pracuje uplne super..nebyt toho fotenia na stative cez LV ,tak ani nepridem na to, ze to blbne...servis je pre mna to posledne-stracam potom dôveru k zariadeniu..kua som naserinkany..dakujem ti za odpoved
Canon 24-105 L. (vidis teraz ma napadlo idem tam hodit sigmu) .inak prave som sa stym opat hral a zistujem ze to zamrzne skoro vzdy..prepol som aj karty ci to nerobi pri zapise a robi to ako na CF tak aj na SD karte..vlastne teraz si spominam ze odkedy to zamrzlo prva krat, predtym to neroblo..skusim este low level format a neviem ci ide aktualizovat firmware tou isto verziou..ach jo (..zajtra budem do canonu volat, som zvedaví co mi povedia..
tak urobil som format karty a preinstaloval firmware tou istou verziou.porobli som asi dvadsat fotiek cez LV a aj sekvencie.nezamrzol a vsetko klape tak jak ma.tuky tuk na celo(jedine drevo po ruke).i am happy
tak urobil som format karty a preinstaloval firmware tou istou verziou.porobli som asi dvadsat fotiek cez LV a aj sekvencie.nezamrzol a vsetko klape tak jak ma.tuky tuk na celo(jedine drevo po ruke).i am happy
mozno nejaka nevhodna kombinacia nastaveni ? ale to len hadam.
Canon 5D Mark III Live View - err 80
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie