Čaute, Rozmýšlam nad kúpou nejekého Canonu EOS lebo ma 300D A to je už v tejto dobe nič moc . Vyhliadnuté 2 canony eos mám ale neviem , ktorý si ma zobrat lebo sú dosť podobné a aj cena skoro rovnaká. Prosím o rady. A ak niekto viete tak mi napíšte aj dáke minusi a plusy k týmto zrkadlovkám. Ďakujem.
C550D je starší a jeho jediná výhoda je nižšia cena. C600D má identické črevá, doplnené najmä o: - výklopný displej -zabudované diaľkové odpaľovanie bleskov interným bleskom ... Ak rozdiel v cene nerozhoduje, tak C600D. (Zváž C650 - má kontinuálne zaostrovanie videa, nový spôsob zaostrovania s STM objektívom,...)
Milý Matej1 Určite vieš čítať nakolko si zvládol registráciu a aj napísať 4 riadky slov, predpokladám, že najsť informácie ohľadom tychto fotoaparátvo na globálnej sieti nebude problém. Tak šup, šup pusti si uja googla a ak tam zadáš kúzelné slovíčka tak ti to vyhodí tolko článkov, recenzií že to všetko do vianoc neprečítaš. (nebud lenivý a použi tu vec na krku...)
Ja mam 600D a som s nim velmi spokojna. Tiez som sa rozhodovala medzi tymito dvomi a vobec nelutujem svoj vyber. Myslim, ze je to skor o objektive aky tam das. Zatial mam iba setak 18-55 a neviem sa dockat kedy nasetrim na nieco lepsie a tento jogurtovy kelimok "vysmarim z okna". Urcite 600D, uz si nepamatam ktore, ale niektore parametre mal lepsie ako 550D.
myslim ze bez objektivu setoveho ak ho nepotrebues, co asi nie by som zobral aspon canon 60D, ovela sa lepsie drzi. aj ked co sa týka výstupu ani jeden ti lepsiu kresbu neurobi... vsetko je o objektive...a aj zalezi co fotis...
Netvrdil by som ze 550D je lacnejší ako 600D, a ešte jedno plus pre novší model, má o kus väčšie telo. A aj v poronaní napr. s Nikonom D5100 je to rozdiel,,,
Canon EOS 550D VS Canon EOS 600D
C600D má identické črevá, doplnené najmä o:
- výklopný displej
-zabudované diaľkové odpaľovanie bleskov interným bleskom
...
Ak rozdiel v cene nerozhoduje, tak C600D.
(Zváž C650 - má kontinuálne zaostrovanie videa, nový spôsob zaostrovania s STM objektívom,...)
Určite vieš čítať nakolko si zvládol registráciu a aj napísať 4 riadky slov, predpokladám, že najsť informácie ohľadom tychto fotoaparátvo na globálnej sieti nebude problém.
Tak šup, šup pusti si uja googla a ak tam zadáš kúzelné slovíčka tak ti to vyhodí tolko článkov, recenzií že to všetko do vianoc neprečítaš.
(nebud lenivý a použi tu vec na krku...)
Ale ho ani nepotrebuje, lebo má tlačítko Disp., ktorým ho vypína.
Mimochodom na 550 ten snímač znemožňuje použitie väčšej gumenej očnice.
Urcite 600D, uz si nepamatam ktore, ale niektore parametre mal lepsie ako 550D.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa