v piatok som si kupil 650D s 18-135 IS STM, dnes som skusal ostrost a ostal som nemilo prekvapeny / vid prilozene foto/ s 50 1.8 je to uplne v pohode. Chcem sa opytat, ci to je normalne, alebo to mam riesit. Fotene to bolo zo stativu a po zaostreni sa ostriaci bod /respektive vsetko v hladaciku/ pohol o cca pol milimetra dole a nasledne hore, cize to rozmazanie, respektive neostrost moze byt sposobena tym nepatrnym pohybom, stativom to nebude, dal som ho uplne na pevno a skusal som aj casovu spust . Ako som spomenul 50ka bola uplne v pohode.Vopred dakujem za trpezlivost a pomoc.
v piatok som si kupil 650D s 18-135 IS STM, dnes som skusal ostrost a ostal som nemilo prekvapeny / vid prilozene foto/ s 50 1.8 je to uplne v pohode. Chcem sa opytat, ci to je normalne, alebo to mam riesit. Fotene to bolo zo stativu a po zaostreni sa ostriaci bod /respektive vsetko v hladaciku/ pohol o cca pol milimetra dole a nasledne hore, cize to rozmazanie, respektive neostrost moze byt sposobena tym nepatrnym pohybom, stativom to nebude, dal som ho uplne na pevno a skusal som aj casovu spust . Ako som spomenul 50ka bola uplne v pohode.Vopred dakujem za trpezlivost a pomoc.
ok este skus dvihnut zrkadlo - mirror up a budes to mat totalne ostre a daj si to na samospust a s vypnutym stabilizatorom na stative sa stabilizator vypina a pouziva sa samospust ak nemas kablovu spust a dviha sa zrkadlo vtedy je takmer 100 pro istota ze to bude ostre
Nevedel som ze mame doma skrytu kameru 1/3s, svetlo obyvackove, cize nic moc a stativ za 50e z NAY.. bude to asi tym?
to prave riesi to zdvihnute zrkadlo a stativ ked nefuka vietor alebo nedupes vedla neho a nieje zemetrasenie tak moze byt aj za 50 euro na taketo testy do praxe je to uz ine tam reba lepsi
to prave riesi to zdvihnute zrkadlo a stativ ked nefuka vietor alebo nedupes vedla neho a nieje zemetrasenie tak moze byt aj za 50 euro na taketo testy do praxe je to uz ine tam reba lepsi
Ten stativ som este vonku ani nemal len som sa poplasil a kupil to co vyzeralo najlepsie v ramci financnych moznosti..
Ten stativ som este vonku ani nemal len som sa poplasil a kupil to co vyzeralo najlepsie v ramci financnych moznosti..
chyby robime vsetci aj ti co fotia dlho kto tvrdi ze nie, je dokonaly profik a ten sem nechodi ja mam uz asi 12 stativ a furt je co vylepsovat skus znacku triopo magneziovy za 89 euro dost dobra supa za malo prachov - relativne, plus olejova gulova hlava a mas na vela rokov vystarano
chyby robime vsetci aj ti co fotia dlho kto tvrdi ze nie, je dokonaly profik a ten sem nechodi ja mam uz asi 12 stativ a furt je co vylepsovat skus znacku triopo magneziovy za 89 euro dost dobra supa za malo prachov - relativne, plus olejova gulova hlava a mas na vela rokov vystarano
dakujem za pochopenie, budem ta musiet doniest domov a vysvetlis to prosim ta mojej manzelke?
Cize je to v norme? 135mm iso 100 cas 1/3s f5,6, ale zo stativom, sice noname, ale stativ
jaj na plnu dieru a bez MUP na 135 mm co je v prepocte 218 mm a bez samospuste to je jasne ze to je rozkyvane a neostre skus dat 11 clonu alebo 16 daj samospust dvihni zrkadlo malo by to byt to tlacitko napravo kde je cervena bodka len mam obavu aby to nebolo zaroven spustenie videa lebo znacka je rovnaka ako na mojom 5D mk2 ale cervenu budku mam inde tak skusaj a studuj navod na pouzitie v mnohych pripadoch posledny zufaly pokus ako spojazdnit zariadenie
Musim priznat, mate pravdu chlapci.. Myslim, ze som zdvihol zrkadlo a je to ok, v kazdom pripade aj s casovou spustou a s vypnutym stabilizatorom je to okay. Takze este raz dakujem, zlakol som sa, ze je aparat vadny..
Musim priznat, mate pravdu chlapci.. Myslim, ze som zdvihol zrkadlo a je to ok, v kazdom pripade aj s casovou spustou a s vypnutym stabilizatorom je to okay. Takze este raz dakujem, zlakol som sa, ze je aparat vadny..
fotak znacky canon kym ho netresnes o zem alebo nieje zly kus je velmi spolahliva znacka mal som ich uz asi 12 a vsetko ok az na 350D ale tam nevedeli co tomu je rozobrali zlozili a fungovalo bez chyby dalej
fotak znacky canon kym ho netresnes o zem alebo nieje zly kus je velmi spolahliva znacka mal som ich uz asi 12 a vsetko ok az na 350D ale tam nevedeli co tomu je rozobrali zlozili a fungovalo bez chyby dalej
Obaval som sa prave toho, ze to je zly kus, mal som silne podozrenie ze to je vystavny model, aj ked mi vraveli, ze ho vystavili len den pred tym..
Canon 18 - 135 IS STM Neostri.
ten to robi
ten to robi
zapnuty stabilizator, ostrejsie bolo s normalnou spustou.
na stative sa stabilizator vypina a pouziva sa samospust ak nemas kablovu spust a dviha sa zrkadlo
vtedy je takmer 100 pro istota ze to bude ostre
a stativ ked nefuka vietor alebo nedupes vedla neho a nieje zemetrasenie tak moze byt aj za 50 euro na taketo testy
do praxe je to uz ine tam reba lepsi
a stativ ked nefuka vietor alebo nedupes vedla neho a nieje zemetrasenie tak moze byt aj za 50 euro na taketo testy
do praxe je to uz ine tam reba lepsi
aj ti co fotia dlho
kto tvrdi ze nie, je dokonaly profik a ten sem nechodi
ja mam uz asi 12 stativ a furt je co vylepsovat
skus znacku triopo magneziovy za 89 euro
dost dobra supa za malo prachov - relativne, plus olejova gulova hlava a mas na vela rokov vystarano
aj ti co fotia dlho
kto tvrdi ze nie, je dokonaly profik a ten sem nechodi
ja mam uz asi 12 stativ a furt je co vylepsovat
skus znacku triopo magneziovy za 89 euro
dost dobra supa za malo prachov - relativne, plus olejova gulova hlava a mas na vela rokov vystarano
skus dat 11 clonu alebo 16 daj samospust dvihni zrkadlo malo by to byt to tlacitko napravo kde je cervena bodka len mam obavu aby to nebolo zaroven spustenie videa
lebo znacka je rovnaka ako na mojom 5D mk2 ale cervenu budku mam inde
tak skusaj a studuj navod na pouzitie v mnohych pripadoch posledny zufaly pokus ako spojazdnit zariadenie
tam ide o krk
tam ide o krk
a skusenosti s divou zverou - dracicami a inymi nebezpecnymi selmami v kozi slabsieho pohlavia
mal som ich uz asi 12 a vsetko ok
az na 350D ale tam nevedeli co tomu je rozobrali zlozili a fungovalo bez chyby dalej
mal som ich uz asi 12 a vsetko ok
az na 350D ale tam nevedeli co tomu je rozobrali zlozili a fungovalo bez chyby dalej
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa