Fórum » Canon fórum

zaostrovanie s bleskom v tmavom prostredi

svobi
2013-01-01 20:21:12+01
zdravim,

vlastnim eos 500d a mam problem so zaostrovanim s externym bleskom v manualnom rezime (AV). konkretne mam externy blesk metz 44 af1 digital. pokial fotim na automaticky rezim pri nedostatku svetla sa na blesku rozsvieti cervene svetielko a zaostri sa na miereny objekt ale pokial mam zapnuty manualny rezim, tak cervene svetielko sa nerozsvieti a fotoaparat ma problem zaostrit objekt. prosim poradte mi ako si mozem nastavit tuto funkciu pre manualny rezim.
vopred dakujem za vsetky rady.

landov
2013-01-01 20:27:27+01
asi sa to neda...

morgoth
2013-01-01 20:42:26+01
príspevok od: svobi
zdravim,

vlastnim eos 500d a mam problem so zaostrovanim s externym bleskom v manualnom rezime (AV). konkretne mam externy blesk metz 44 af1 digital. pokial fotim na automaticky rezim pri nedostatku svetla sa na blesku rozsvieti cervene svetielko a zaostri sa na miereny objekt ale pokial mam zapnuty manualny rezim, tak cervene svetielko sa nerozsvieti a fotoaparat ma problem zaostrit objekt. prosim poradte mi ako si mozem nastavit tuto funkciu pre manualny rezim.
vopred dakujem za vsetky rady.
Nemas nahodou zapnute af-servo? Pri tom sa af assist nepusta.

svobi
2013-01-01 23:39:26+01
príspevok od: morgoth
Nemas nahodou zapnute af-servo? Pri tom sa af assist nepusta.
to teda mam zapnute non-stop continualne ostrenie som si na to zvykol akosy... no dobre vediet ze to takto funguje hned jak nabijem baterky to skusim dakujem moc

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()