Zdravíčko, obraciam sa na vás problémom s ktorým si ani v servise už nevedia rady. Pred mesiacom sa mi zastavila uzávierka na Canon 50D.
V prolaike sa problém vyriešil s výmenou uzávierky, lenže !
Odvtedy nadalej pretrváva error 20, opakovane som zobral aparát spať kde mi potvrdili 100% stav aparátu.
Po príchode domov, nasledovalo zapnutie 2 snimky a bum error 20.
Obraciam sa na Vás pretože už neviem čo dalej mám robit. Mám originálne batérie aj AVACOM, doteraz neboli žiadne problémy. V servise mi odporučili výmenu batérií, len tá cena tých originalov
s tou Viednou by som ti asi pomoct vedela ja Hmmm...
Počkám čo ukáže dnešné fotenie a následné "bojovanie" v prolaike, nechcem to už prehánať pretože už pomaly celkové náklady mi presiahnu hodnotu stroja. ale v každom prípade Ďakujem a cením si to
Počkám čo ukáže dnešné fotenie a následné "bojovanie" v prolaike, nechcem to už prehánať pretože už pomaly celkové náklady mi presiahnu hodnotu stroja. ale v každom prípade Ďakujem a cením si to
treba si nastudovat prislusne paragrafy v obcianskom zakonniku, pozriet zakon o ochrane spotrebitela a nasledne sa nadobudnutymi poznatkami poriadne ohanat a trvat na nich.
po "oprave" treba vzdy fotak poriadne vyskusat este pred prevzatim. ak fotak nie je v poriadku domahaj sa napravy - samozrejme zadarmo - mozno im aj mozes vynadat naco ti volali ked chybu neodstranili. kradnu ti tvoj cas.
reklamovat mozes nielen novy vyrobok, ale aj opravu samotnu. reklamovat mozes hocikedy pocas otvaracej doby, nielen pocas doby ked je otvoreny servis ako casto tvrdia. su povinni mat na prevadzke kompetentneho cloveka, ktory reklamaciu prijme ci vybavi.
treba si nastudovat prislusne paragrafy v obcianskom zakonniku, pozriet zakon o ochrane spotrebitela a nasledne sa nadobudnutymi poznatkami poriadne ohanat a trvat na nich.
po "oprave" treba vzdy fotak poriadne vyskusat este pred prevzatim. ak fotak nie je v poriadku domahaj sa napravy - samozrejme zadarmo - mozno im aj mozes vynadat naco ti volali ked chybu neodstranili. kradnu ti tvoj cas.
reklamovat mozes nielen novy vyrobok, ale aj opravu samotnu. reklamovat mozes hocikedy pocas otvaracej doby, nielen pocas doby ked je otvoreny servis ako casto tvrdia. su povinni mat na prevadzke kompetentneho cloveka, ktory reklamaciu prijme ci vybavi.
Takže dnes som im aparát priniesol, doma pre istotu narobil podrobné video o chybe aby som mal aj niaký ten dôkaz, vyskúšali sme v predajni, chybu vyhodili, prevzali to znova. no uvidíme
Takže dnes som im aparát priniesol, doma pre istotu narobil podrobné video o chybe aby som mal aj niaký ten dôkaz, vyskúšali sme v predajni, chybu vyhodili, prevzali to znova. no uvidíme
Canon 50D a neustály ERROR 20
V prolaike sa problém vyriešil s výmenou uzávierky, lenže !
Odvtedy nadalej pretrváva error 20, opakovane som zobral aparát spať kde mi potvrdili 100% stav aparátu.
Po príchode domov, nasledovalo zapnutie 2 snimky a bum error 20.
Obraciam sa na Vás pretože už neviem čo dalej mám robit.
Mám originálne batérie aj AVACOM, doteraz neboli žiadne problémy.
V servise mi odporučili výmenu batérií, len tá cena tých originalov
Prosím Vás o radu, tipy triky čo vyskúšať.
Za každú odpoveď vopred veľké ĎAKUJEM
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa