Zdravím, potrebujem pomôcť. Som čerstvou majiteľkou ojazdeného EOS-u 5D a práve sa mi na ňom odlepilo zrkadlo. Zrkadielko tam vôbec nedrží. Neviem či sa tento problém objavoval už v minulosti. Prosím o radu čo mám teraz robiť. Ďakujem
Zdravím, potrebujem pomôcť. Som čerstvou majiteľkou ojazdeného EOS-u 5D a práve sa mi na ňom odlepilo zrkadlo. Zrkadielko tam vôbec nedrží. Neviem či sa tento problém objavoval už v minulosti. Prosím o radu čo mám teraz robiť. Ďakujem
ano, zrkadielka sa zvykli odlepovat, da sa to opravit.. www.matunak.sk
Ďakujem - nemám s tým teda nič skúšať robiť a len to dať niekam do servisu? je to niečo vážne, alebo sa to dá opraviť bez akýchkoľvek problémov?
nie som Canonista, tak neviem ake vazne to je a ci je to lahko opravitelne, len viem, ze takato zavada sa na 5D obcas vyskytovala.. ak si to kupila na inzerat, mozes este zvazit kontakovat predavajuceho, ci prave koli tomuto nepredal ten fotak alebo si to dat opravit.. ty s tym urcite nic nenarobis, tie zrkadielka su dost citlive na manipulaciu, nedoporuca sa ani ich cistit.. ak Ti to vyletelo dokopy aj s tym sekundarnym zrkadlom, ktore odraza svetlo na AF body, tak po vymene tychto zrkadielok bude treba pravdepodobne skontrolovat AF a nakalibrovat.. ak sa odlepilo len to vrchne, tak neviem, ci sa meni alebo lepi iba to samotne.. to skor uz v servise budu vediet, ale nemyslim si, ze by to mal byt nejaky problem opravit.
nie som Canonista, tak neviem ake vazne to je a ci je to lahko opravitelne, len viem, ze takato zavada sa na 5D obcas vyskytovala.. ak si to kupila na inzerat, mozes este zvazit kontakovat predavajuceho, ci prave koli tomuto nepredal ten fotak alebo si to dat opravit.. ty s tym urcite nic nenarobis, tie zrkadielka su dost citlive na manipulaciu, nedoporuca sa ani ich cistit.. ak Ti to vyletelo dokopy aj s tym sekundarnym zrkadlom, ktore odraza svetlo na AF body, tak po vymene tychto zrkadielok bude treba pravdepodobne skontrolovat AF a nakalibrovat.. ak sa odlepilo len to vrchne, tak neviem, ci sa meni alebo lepi iba to samotne.. to skor uz v servise budu vediet, ale nemyslim si, ze by to mal byt nejaky problem opravit.
Ďakujem za pomoc, v každom prípade s tým pôjdem do servisu a dúfam, že to nič nie je a je to len otázka prilepenia
Aj mne sa to stalo jednoznacne chod do prolajka v ramci starej 5D je to vyrobna vada istej serie a opravia ti to zadarmo aj ked je to uz po zarucnej lehote.
Toto je pri 5D-cku casta zavada. Canon to uznal ako vyrobnu vadu a preto to autorizovane servisy opravuju v zaruke aj mimo zaruky zadarmo. Mal som ten isty problem, kontaktoval som Prolaiku, poslal som im to a oni to opravili na ich naklady. Platil som len postovne (tam).
odlepené zrkadlo na EOS 5D
Prosím o radu čo mám teraz robiť.
Ďakujem
Prosím o radu čo mám teraz robiť.
Ďakujem
http://cpn.canon-europe.com/content/news/eos_5d_mirror_repair.do
v pondelok s tým hneď nabehnem do Prolaiky
ešte raz Vám veľmi pekne ďakujem
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta