zdravim, problem na 60D, pri sériovom snímaní je rýchlosť fotiek pomalšia keď namierim na "tmavšiu plochu" a opačne, na svetlejšiu cvaká rýchlejšie, všimol som si to aj pri nasadenom blesku.. neviete kde by mohol byt problem ? thx
No niektore fotografovane sceny maju napr 10mb niektore ani nie 5mb tak moze nastat problem v pomalsom zapisovani na kartu (ak je pomala) co v tomto pripade neni...ale aj tak zaujmavy problem
Mozno v tmavsom prostredi ostreniu chvilku trva kym si je iste,toto moze tiez snimanie spomalovat..vypni AF pokial sa rychlost zvysi ma to nejaku suvislost s tym..
Mozno v tmavsom prostredi ostreniu chvilku trva kym si je iste,toto moze tiez snimanie spomalovat..vypni AF pokial sa rychlost zvysi ma to nejaku suvislost s tym..
potlacenie sumu mam zapnute iba pri dlhsich expoziciach. Tym to nebude.
Tak potom už len skúsiť napísať do Canonu, či to myslia vážne, alebo si robia prču. Na svojich fotiakoch som sa s ničím podobným nestretol (nefotím kanónom).
Tak potom už len skúsiť napísať do Canonu, či to myslia vážne, alebo si robia prču. Na svojich fotiakoch som sa s ničím podobným nestretol (nefotím kanónom).
Proste uz som vyskusal fakt vsetko vypnut, zapnut, ... nic. stale tak isto. V tme foti proste pomalsie.
Teraz neviem ani na koho mam reagovat,pisem jednemu ozyva sa druhy..to mas dva ucty tu ci?..nerozumiem tomu. no mozno blbost,ale v tme pri case 1/6 sec.asi nebude rychlost snimania taka ako pri svetlejsom objekte s 1/400.00 sec..nic ine ma nenapada..mam 7D co je dost podobne a nijake spomalenie som nespozoroval..
Teraz neviem ani na koho mam reagovat,pisem jednemu ozyva sa druhy..to mas dva ucty tu ci?..nerozumiem tomu. no mozno blbost,ale v tme pri case 1/6 sec.asi nebude rychlost snimania taka ako pri svetlejsom objekte s 1/400.00 sec..nic ine ma nenapada..mam 7D co je dost podobne a nijake spomalenie som nespozoroval..
Nebol som pri internete, tak to napisal kamarat.
ide o to, ze to nerobi iba pri 1/6, ale stale. Je jedno ci fotim na 1/8000 alebo na 1/6, proste robi to stale. Akonahne je tma, alebo tmavsia miestnost, tak foti ovela pomalsie. Aj na MF.
ide o to, ze to nerobi iba pri 1/6, ale stale. Je jedno ci fotim na 1/8000 alebo na 1/6, proste robi to stale. Akonahne je tma, alebo tmavsia miestnost, tak foti ovela pomalsie. Aj na MF.
riesenie je velmi jednoduche pred seriovym fotenim vzdy namier na nieco svetle a je to
canon 60D seriove snimanie
Hvibyk aj ked fotim na S3 tak to ide rovnako.
Hvibyk aj ked fotim na S3 tak to ide rovnako.
pred seriovym fotenim vzdy namier na nieco svetle a je to
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa