mozem sa spytat ci uz niekto ma magic lantern na canone 6d? na niektorych forach som sa docital ze uz je a ked som skusil z jedneho stiahnut a nainstalovat takmi to vypisalo chybu.
mozem sa spytat ci uz niekto ma magic lantern na canone 6d? na niektorych forach som sa docital ze uz je a ked som skusil z jedneho stiahnut a nainstalovat takmi to vypisalo chybu.
Skus tu chybu popisat. To je jak BFU, ktory povie, ze ono mi to nejde a ked sa ho spytate co, tak vam povie, ze nevie, lebo mu to nejde...
- Format pamatovej karty v pc - Format pamatovej karty v tele fotoaparatu - nahrat hlavny instalacny subor od ML s priponou .fir do kmenoveho adresara (hlavneho) - v menu aparatu v polozke firmware urobit update
Ak ti bude dioda blikat dlhsie ako dve tri sekundy, vypni aparat, vyber baterku, a pockaj si na funkcnu verziu ML firmware
Kasli na ML, ano ponuka kopu novych funkcii, ale len na vlastne riziko, ja som ho po uplnom umrtveni canonu 50d zmazal a mal som co robit aby som fotak rozhybal a to sa zasekol pri vypnutom stave, proste to fungovalo a pocase som chcel fotit a uz som ho nezapol. Kopa ludi povie ze je super, ale len dovtedy kym sa daco nestane a 6d si myslim ze ho nie je treba?!
Kasli na ML, ano ponuka kopu novych funkcii, ale len na vlastne riziko, ja som ho po uplnom umrtveni canonu 50d zmazal a mal som co robit aby som fotak rozhybal a to sa zasekol pri vypnutom stave, proste to fungovalo a pocase som chcel fotit a uz som ho nezapol. Kopa ludi povie ze je super, ale len dovtedy kym sa daco nestane a 6d si myslim ze ho nie je treba?!
Mne sa to na 60D nikdy nestalo napr, a to som ho mal na kazdej SD karte...
na oficialnom stale nieje pre 6d... cize zatial sa neoplati skusat cokolvek odkialkolvek
Mal som na 600D cca po mesiaci pouzivania fotak zamrzol a nie a nie ho rozchodit. Vymenil som SD za cistu bez ML. a neviem uz ani ako sa rozchodil. Takze uz radsej neriskujem a nepouzivam. Ono je to skor pre VIDEO .
Canon 6D a magic lantern
- Format pamatovej karty v pc
- Format pamatovej karty v tele fotoaparatu
- nahrat hlavny instalacny subor od ML s priponou .fir do kmenoveho adresara (hlavneho)
- v menu aparatu v polozke firmware urobit update
Ak ti bude dioda blikat dlhsie ako dve tri sekundy, vypni aparat, vyber baterku, a pockaj si na funkcnu verziu ML firmware
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa