Fórum » Canon fórum

Canon 6D a magic lantern

tankista95
2013-04-03 15:06:35+02
mozem sa spytat ci uz niekto ma magic lantern na canone 6d? na niektorych forach som sa docital ze uz je a ked som skusil z jedneho stiahnut a nainstalovat takmi to vypisalo chybu.

piggee
2013-04-03 15:15:57+02
príspevok od: tankista95
mozem sa spytat ci uz niekto ma magic lantern na canone 6d? na niektorych forach som sa docital ze uz je a ked som skusil z jedneho stiahnut a nainstalovat takmi to vypisalo chybu.
Skus tu chybu popisat. To je jak BFU, ktory povie, ze ono mi to nejde a ked sa ho spytate co, tak vam povie, ze nevie, lebo mu to nejde...

quintes
2013-04-03 17:14:03+02
V prvom rade nieco o instalacii ML na canon:

- Format pamatovej karty v pc
- Format pamatovej karty v tele fotoaparatu
- nahrat hlavny instalacny subor od ML s priponou .fir do kmenoveho adresara (hlavneho)
- v menu aparatu v polozke firmware urobit update

Ak ti bude dioda blikat dlhsie ako dve tri sekundy, vypni aparat, vyber baterku, a pockaj si na funkcnu verziu ML firmware

dajopajo
2013-04-03 18:30:48+02
Kasli na ML, ano ponuka kopu novych funkcii, ale len na vlastne riziko, ja som ho po uplnom umrtveni canonu 50d zmazal a mal som co robit aby som fotak rozhybal a to sa zasekol pri vypnutom stave, proste to fungovalo a pocase som chcel fotit a uz som ho nezapol. Kopa ludi povie ze je super, ale len dovtedy kym sa daco nestane a 6d si myslim ze ho nie je treba?!

quintes
2013-04-03 19:00:05+02
príspevok od: dajopajo
Kasli na ML, ano ponuka kopu novych funkcii, ale len na vlastne riziko, ja som ho po uplnom umrtveni canonu 50d zmazal a mal som co robit aby som fotak rozhybal a to sa zasekol pri vypnutom stave, proste to fungovalo a pocase som chcel fotit a uz som ho nezapol. Kopa ludi povie ze je super, ale len dovtedy kym sa daco nestane a 6d si myslim ze ho nie je treba?!
Mne sa to na 60D nikdy nestalo napr, a to som ho mal na kazdej SD karte...

apx
2013-04-03 21:24:25+02
príspevok od: tankista95
na oficialnom stale nieje pre 6d... cize zatial sa neoplati skusat cokolvek odkialkolvek

tankista95
2013-04-03 21:30:50+02
tak ja som mal aj na 5d m2, na 7d a na 50d to pridalo video takze ja si to davam vsade takze uz len cakam kedy to bude ofiko pre 6d

Bass
2013-04-03 23:39:22+02
Mal som na 600D cca po mesiaci pouzivania fotak zamrzol a nie a nie ho rozchodit. Vymenil som SD za cistu bez ML. a neviem uz ani ako sa rozchodil. Takze uz radsej neriskujem a nepouzivam. Ono je to skor pre VIDEO .

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()