Dobrý deň prajem.Zvažujem kúpu hore uvedeného objektivu na moju zrkadlovku Canon 50D. Chcel bi som vedieť vaš názor nad touto kombináciou,prípadne aka bi bola vaša alternativa v tejto cenovej kategorie.Vlastnim ešte objektiv Tamron 17-50Di VC. Ďakujem .
až to nepotrebuješ do lowlight situácií tak lepšie nekúpiš.. je to jedno z najostrejších skiel od C.. ale počítaj s tým, že finálne budeš mať 112 na 320 z čoho vyplíva, že pri 200mm by som z ruky pod 1/300s asi nešiel.. Inak super voľba
Je to vynikajuca kombinacia, sam ju vlastnim. To co hovori Gurney, je dost individualne. Ja udrzim napr aj 1/80 pri ohnisku 200. Samozrejme ostre su fotky \"len\" 7 z 10. Niekedy sa zadari aj vacsi extrem ( nizsi cas) ale uz to neje na istotu. Staci si zvyknut ze tam neje IS a potom to akosi ani nechyba
Tiež mám tú kombináciu a je u mňa najviac (okrem 17-40) používaná. Keď si dám pomer cena/využitie pre amatérske fotografovanie - nepoznám lepšiu. O filtroch je tu toho veľa, Hoya Pro 1, HD, resp. Kenko sú odporúčané 9-mi z 10 fotografov
Canon 50D+Canon EF 70-200/F4
Chcel bi som vedieť vaš názor nad touto kombináciou,prípadne aka bi bola vaša alternativa v tejto cenovej kategorie.Vlastnim ešte objektiv Tamron 17-50Di VC. Ďakujem .
Inak super voľba
Pre mňa velmi dvôležiré informácie.Ešte sa popasováť s niejakým CPL filtrom.Môže byť
Hoja HD na ten objektiv?Ďakujem pekne.
O filtroch je tu toho veľa, Hoya Pro 1, HD, resp. Kenko sú odporúčané 9-mi z 10 fotografov
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa